Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by gorilica
![]()
Uzmeš krilce od slepog miša, pola kg prašine od prošle nedelje, 2 pera Buljine i 5 kesica vanilinog šećera.Sve to prokuvaš u 3 litra kipuće vode uz reči:
Muti se muti, razum mu pomuti,
Nek me voli, neka ludi
nek mu srce zamnom poludi! - to ponoviš 3x
Nakon toga, nedelju dana ne smeš da se kupaš i svake noći u ponoć trebaš da se umiješ ovom čorbicom.![]()
- Trebalo bi da deluje.![]()
Originally posted by Delete
Tako sto mu/joj das povod da misli kako osecas nesto prema njemu/njoj, dozvolis da ti se priblizi i onda pocnes da se distanciras...to prvo dovede do ludila, a posle ti jedu iz ruke![]()
Originally posted by Mystica_ladyExtra....pogtovo deo sa pricanjem, to mogu, posto me uvek zanima sve sto kaze...
Dobro,posto nista nije detaljnije napisano o ovoj temi...recimo ovako..
![]()
1)Pogled.Oci su jako bitne,to mora da bude onaj pogled "I want you",ali toootalno diskretno.Pomalo stidljivo.I kada se uhvati pogled nikako da traje duze od 4 sec.![]()
2)komunikacija.Dakle slusaj pazljivo dok prica,zanimalo te ili ne!Dakle ako vec hoces nekog da nateras da se zaljubi u tebe,pokazi interesovanje.Svakome imponuje kada ga neko slusa sa puno paznje sirom otvorenih ociju i klimucka glavom.(E,naravno najidealnije je kada te interesuje bas bas sve sto kaze...)
I s vremena na vreme baci pogled na njegove/njene usne dok prica,i pritom ze zagledaj u njih kao da si krenuo/la da ih poljubis.Kada plen zacuti,trepni zbunjeno i nasmesi se najzavodljivije sto mozes u fazonu "ne ne ..ovaj nastavi..."
3)body language.Uvek deluje.gledaj da uvek nekako "slucajno" dodjes u sitaciju da treba da se dodirnete.(Te neka dlacica na jakni,pa guzva u wc-u...)
I tada uspostavi harmoniju...jednostavno let your body talk...
Eto,kao mala pomoc a..???Valjda...ufh sada ko ovo procita mislice da sam odlepila....hehe al' ok..drago mi je I JESAM!!!!!
![]()
Originally posted by Mystica_ladyposebno mi se svidja druga tacka, mislim da je to nesto nalepse i najistinitije sto je receno na forumu
Dobro,posto nista nije detaljnije napisano o ovoj temi...recimo ovako..
![]()
1)Pogled.Oci su jako bitne,to mora da bude onaj pogled "I want you",ali toootalno diskretno.Pomalo stidljivo.I kada se uhvati pogled nikako da traje duze od 4 sec.![]()
2)komunikacija.Dakle slusaj pazljivo dok prica,zanimalo te ili ne!Dakle ako vec hoces nekog da nateras da se zaljubi u tebe,pokazi interesovanje.Svakome imponuje kada ga neko slusa sa puno paznje sirom otvorenih ociju i klimucka glavom.(E,naravno najidealnije je kada te interesuje bas bas sve sto kaze...)
I s vremena na vreme baci pogled na njegove/njene usne dok prica,i pritom ze zagledaj u njih kao da si krenuo/la da ih poljubis.Kada plen zacuti,trepni zbunjeno i nasmesi se najzavodljivije sto mozes u fazonu "ne ne ..ovaj nastavi..."
3)body language.Uvek deluje.gledaj da uvek nekako "slucajno" dodjes u sitaciju da treba da se dodirnete.(Te neka dlacica na jakni,pa guzva u wc-u...)
I tada uspostavi harmoniju...jednostavno let your body talk...
Eto,kao mala pomoc a..???Valjda...ufh sada ko ovo procita mislice da sam odlepila....hehe al' ok..drago mi je I JESAM!!!!!
![]()
Originally posted by blenta
ja i drugarica koja zna za mene u hipermarketu i neki decko pilji u nas...
...
pridjem a on prebledeo vetj, uhvatim ga za nadlakt i malo mu odignem ruku i taman se spremio da se izderem i smisljam text u glavi a lik samo spusti glavu na moje rame...
Originally posted by Delete
Tako sto mu/joj das povod da misli kako osecas nesto prema njemu/njoj, dozvolis da ti se priblizi i onda pocnes da se distanciras...to prvo dovede do ludila, a posle ti jedu iz ruke![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!