- 16 Maj 2010, 00:29
Ево примера где вера не дозвољава абортус, а трудноћа је нежељена од стране оца ...
"
SAMJUEL ETO PRETIO TRUDNOJ DEVOJCI
Subota, 15. Maj, 2010.| (0) Send to friend Print
Kamerunski fudbaler i član Intera napravio dete ljubavnici iz Senegala, a potom je prisiljavao na abortus i rekao da će je ubiti
Prava bomba odjeknula juče ujutro u Italiji. Samjuela Etoa, jednog od najplaćenijih fudbalera Intera, prijavila je policiji devojka iz Senegala. Aminata Lo Sohna, koja od pre tri godine živi u Milanu, tvrdi da joj je Kamerunac pretio ubistvom ukoliko ne izvrši abortus.
Nesrećna devojka kaže da je Samjuela Etoa upoznala jesenas i da je na njegovo dugo nagovaranje ipak pristala da izađe s njim, kada su i počeli romansu.
- Upoznali smo se u oktobru ili novembru na jednoj žurki. Pored Etoa, tada sam upoznala i Patrika Vijeru. Eto mi je odmah tražio telefon, a posle nekoliko nedelja smo prvi put i izašli - otkrila je Aminata Lo Sohna.
Posle nekoliko meseci zabavljanja vodili su ljubav i ona je ostala trudna. Kad mu je rekla da je ostala u drugom stanju, slavni fudbaler je prosto poludeo.
- Navaljivao je da izvršim abortus. Ja sam muslimanka, to je zabranjeno i ne želim da ubijem svoje dete. Govorio mi je da me voli i da će se oženiti sa mnom. Ne znam šta da radim. Imam još mesec dana da odlučim, a posle će biti kasno. Advokat mi je predložio da tužim Etoa, ali mnogo se plašim. On je otac i on bi trebalo da snosi odgovornost.
Samjuel Eto juče se nije oglašavao u medijima, a mlada Senegalka se boji za svoj život.
- Pozvao me je 2. maja i rekao da će me ubiti. Da već ima troje dece i da mu nije potrebno još jedno. Skrenuo mi je pažnju da je Kamerunac, da oni takve stvari rešavaju silom, i da nisu mekani kao Senegalci - kazala je ova devojka.
Već su se javile organizacije za zaštitu žena koje traže da Eto bude priveden i ispitan, a da devojka dobije zaštit
"