Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

ADSL ili KABLOVSKI internet ?

adsl
16
50%
kablovski internet
16
50%
By polarlicht4.1
Meni jedino i dalje nije jasno zašto SBB ne valja. Već sam par meseci kod njih i nemam šta da prigovorim. Doduše, posle par godina Eunetovog ADSL-a, te je možda tu problem. :vatroslava:
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by 2Q2Bstr8
kod Telekoma nema agregacije. :)
Kod koga jos provajdera nema ? :shmi:
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by polarlicht4.1
Meni jedino i dalje nije jasno zašto SBB ne valja. Već sam par meseci kod njih i nemam šta da prigovorim. Doduše, posle par godina Eunetovog ADSL-a, te je možda tu problem. :vatroslava:
Cekaj prvi kontakt sa teh. podrskom ...
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by bakalar
Originally posted by 2Q2Bstr8
kod Telekoma nema agregacije. :)
Kod koga jos provajdera nema ? :shmi:
Ako neko zna neka napise, bitno mi je ovih dana bih rado zavrsio pricu sa SBBom :- )
Korisnikov avatar
By jukie
Ja sam na sbb. Što se tiče sečenja na 30 dana, ja kupujem pripejd paket koji traje navodno dva meseca. Do sada mi je istekao jednom ili dvaput, kada fizički nisam bio kod kuće po skoro ceo dan (kad sam radio u udaljenoj školi sa ludim rasporedom sa predčasom i šestim časom skoro svaki dan); inače potrošim taj paket za recimo mesec i po dana.

Problem sa sbbom je što mi u poslednje vreme puca veza između 19:30-24:00 na po nekoliko sati (ali svaki put u drugačijem intervalu, a ponekad i ne puca), a to mi je teoretski udarni termin za internetovanje
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by tinkerbell

Imala kablovski tri godine.... :up:

Ali preshla sam na adsl zato shto je jeftinije, samo to...

Po meni je kablovski bolji zato shto je uvek ista brzina.... ne varira kao kod adsl-a...

:unic0rn:

Ovako!

Opet se vracam na kablovski!!!

ADSL :mad: :mad: :mad: jaaaako je pocheo da zeza.... non stop mi 'puca' konekcija... to bude na minut-dva, ali opet da me jako iznervira.... i to svaki dan po nekoliko puta!! :mad:

A najbitnije od svega je to shto kablovski sada jeftiniji! Za 150 din vishe imacu DUPLO VECI protok! :D

Eto... kablovski eto mene opet kod vas :dancing:
Korisnikov avatar
By blabla54380
sbb je super net, ali nisu ni malo customer friendly. evo nekih razloga

1. do skora je postojala samo jedna filijala na ceo beograd za uplatu interneta, znam da mlate pare i da su mogli da otvore na svakoj opstini po jednu salterku, a ne da cekamo u redovima ko 93 za leba. sada ima u ustanickoj i u rakovici. wow.

2. placanje je povezano sa kablovskom televizijom. sto znaci da ako prvog u mesecu hocete da uplatite internet, a niste izmirili racun za tv za prethodni mesec, ne moze.

3. ako kojim slucajem uplatite kablovsku televiziju u posti i sa dokazom o uplati dodjete da uplatite internet, opet ne moze, jer im je sistem tako customer friendly napravljen da ne mogu da vam puste internet i pored svih dokaza da ne dugujete nista. ako se tako nesto desi recimo u petak, internet vam puste u najboljem slucaju u ponedeljak jer je njihov rok 3 dana (gde se vikend ne racuna) da sa glavnog racuna rasknjize uplate korisnika.

ali sa druge strane ima i pogodnosti,
sbb flat paketi nikad nisu imali ogranicenje, uvek si mogao i terabajte mesecno da skidas bez ikakvih naknadnih placanja. ne znam kakvo je sada stanje kod adsl provajdera, ali sbb internet se uvek placao onda kada ti hoces bez obaveze da ga uplacujes svakog meseca koristio ne koristio internet.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:blenta:

Kako Sprico? Kako si to placao onda kada 'oces, bez obzira da li ga koristis ili ne? :puzzle:

Ont: glasovao za opciju br. 1 - tu opciju imam, glasam za svoje. :sudija: :lol:
Korisnikov avatar
By blabla54380
odem na more ili nemam pare za net, ne moram da ga uplatim. mogu godinu dana da ne koristim internet i onda uplatim kad se meni uplacuje. to ranije kod telekoma nije moglo, sad ne znam.
Korisnikov avatar
By spliff
kablovski
ranije sam imao adsl kod euneta, chesto sam imao probleme...
sad sam prezadovoljan
duplo vetja brzina za istu cenu
Korisnikov avatar
By Dirrty
Čuo sam da samo Telekomov ADSL valja, pošto svi ostali provajderi štekaju brzinu te raspoređuju priključke koje dobijaju od Telekoma na više korisnika.

Imao sam BeoCity ADSL, čisto govno, raskinuo sam ugovor čim je istekao posle godinu dana.
A kada sam hteo da pređem na Telekomov, rađeni su neki veći radovi na mojoj centrali.
Pošto su i oni nesposobni, poprilično, govorili su da će radovi biti okončani za par dana, i tako jedno mesec dana, ponavljali svaki put kad bih ih nazvao.
Onda sam iz nužde se odlučio na kablovski.
Rekao bih da je nešto stabilniji u odnosu na ADSL koji sam imao, ali nije da nisam imao problema.

Sve u svemu, u Srbiji ne postoji ništa ni približno savršenstvo.
Što se tehnologije tiče, svi su nesposobni!
Korisnikov avatar
By ns.happy
najiskrenije, da mogu, kablovski net od sbb-a bih uzeo bez razmisljanja. adsl je zivo sranje i jedva cekam da se srusi ona zgradica u kojoj je smesten neobee.
Korisnikov avatar
By Berserker
Moj ortak u našem kraju fura SezamPro ADSL i ne žali se.
Drugi ortak ima Beotel i nervira se.
Ja imam Telekomov, i dešava se nekad da malo sporije reaguje, no its OK.

Trenutno bih bez razmišljanja uzeo SBB, jer za 1390 dinara možeš imati neke od sledećih FLAT paketa:

- Prepaid 1,5Mbps (1536/128 kbps)
- Postpaid 2 Mbps (2048/256 kbps)
- uz vezivanje (ugovor) na 12 meseci 4 Mbps (4096/256 kbps)

Kod Telekoma za 1425 dinara možeš imati Click 1 (1024/128).
Postoji i manji paket, Click Start koji košta 1178 dinara ali je dosta slabiji (256/64)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!