Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by deranu pravu su bili sto se tice taksija...
-tramvajska karta 8 kuna (meni rečeno ni za živu glavu da se švercujem)
-sok od 10 do 15 kuna
-pizza na dostavu od 45 do 60 kuna-pozamašna,ima šta da se pojede...
Taxi jeziv-ja sam hteo,ali moji domaćini su kategorično odbijali,govoreći da nemam predstavu KOLIKO je to skupo...
Originally posted by XanaXbio & bio su takvi pljackasi odvratni da ih izbjegavam... nema nazalost za sada tofua i seitana, to znam kupiti u Intersparu.
@erkondisn
ma ne da se meni ići po tim Mercatorima i Lidlima i sl. Kaj ja mogu kad mi je najbliži Konzum, ok, mogao bih se odvesti za 5 min. i do Mercatora, ali to je onaj na Zagrebačkoj, iz kojeg, kad se vraćam, nekom kaldrmom od ceste, uvijek se izgubim... (ali imaju finu garažu, i lijepi roll-in i svašta...)
nego, u Getrou ima tofua, seitana, integralnih stvari? pitam jerbo me oni u Bio&Mio-Mao opasno deru po novčaniku sa svojim cijenama (ali imaju one fine tofu-burgere - orientalisch, pa mediteranisch etc...)
Originally posted by mili86
ZG je za jedan dan.... i tu je kraj
izuzev ako turizam nije cilj putovanja
Originally posted by mili86Mišek, ja shvaćam tvoje razočaranje jer si vjerojatno imao veća očekivanja (uostalom, vjerojatno si preveć slušao purgerskih priča o "malom Beču") ali nije sve ni u veličini, ima nešto i u oku promatrača. Odi do Graza, manji je 2 puta nego Zagreb, ima manje stanovnika nego Ljubljana a ima više sadržaja nego svi glavni gradovi bivših republika bivše Juge.
pa zato sto je najduza ulica dugacka kilometar pa im se ne bi isplatilo da voze za manje pare
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!