Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By ogi_ns
U mojoj teretani niko nije posebno sredjen, da - ljudi imaju NIKE/PUMA/... stvari, al to je normalno za trening... ne izgleda mi da su posebno birali sta ce obuci. Neke devojke imaju celu Sofia Boutella kombinaciju sa poslednje reklame na sebi, al opet, normalno mi da se to nosi tu. da je vidim tako u gradu ne bi mi se svidjalo.

posebno bih se slozio sa DELETE
Originally posted by Delete
Moje opazanje je da oni decaci koji su dobro obuceni u teretanama imaju manje misice od onih koji ne vode racuna o istom.
posebno ima par... hm... "punijih" momaka mog sexualnog opredeljenja, koji bas ne znaju da procene sta im stoji, tj valda misle da je dovoljno da se pojave u teretani da bi izgledali "Extra" . jaoj... :(
Ne vodim mnogo racuna o tome sta cu da obucem kad krenem u teretanu, uglavnom mi je bitno da mi se trenerka ne digne do iznad kolena kad radim leg press i ako unapred znam da cu malo vise da se znojim obucem vise slojeva odece.
agree!
i ja vise volim duge trenerke (shorts - samo kad nema bas nijedne ciste trenerke), a majicu kratkih rukava, prvu koju dohvatim sa gomile "za teretanu" dakle iznosene ili najobicnije...

mada sam primetio kad imam nesto sto mi se svidja na sebi , bolje sam raspolozen za vezbanje...
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by REI
Pa fora je u strateshki lociranom 'tigru' ... :right:
Ako je tigar strateski lociran na prednjem delu

sta bi moglo strateski da se postavi nazad?

Zmija?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by ogi_ns
mada sam primetio kad imam nesto sto mi se svidja na sebi , bolje sam raspolozen za vezbanje...
A sta da radimo mi, koji nikad nikako nismo raspolozeni za vezbanje, ali ipak vezbamo po sistemu " Ja ne volim vino, al` pijem zbog tebe , ja ne volim igru, al` igram zbog tebe, ja ne volim vezbe, al` vezbam zbog tebe, ja ne volim zivot, al` zivim zbog tebe... " ?

Sta mi da obucemo na sebe, a da bi nam vezbanje prijalo ?
Sta ?
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by *deni*
Sta ?
Da nadjete partnera koji ce da vam zvoca sto nemate savrseno telo :)
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Dragonite

Ja preferiram šorc ispred trenerke zbog slobode pokreta pri istezanju i vežbanju nogu, a i zbog znojenja.
^^
By ~ Le Saint X ~
*deni*

mislim da samo treba da ne razmisljas tako
vec

da ces vezbanjem popraviti izgled
poboljsati zdravlje
upoznati nekoga u teretani - najbolji nacin da od nekog trazish da ti asistira na benchu ili slicno

naravno, sama ideja da su neki HOT decaci pored...i na dohvat pogleda...

videces kako ces polako promeniti misljenje
Korisnikov avatar
By *deni*
Sta ?
Da nadjete partnera koji ce da vam zvoca sto nemate savrseno telo :)
Samo savrseni mogu drugome da stave prigovor nesavrsenosti.
:fancyklap:
Dakle, Vladimir Cvetkovic, ili neko njemu slican.
:yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by B.U.
*deni*

mislim da samo treba da ne razmisljas tako
vec

da ces vezbanjem popraviti izgled
poboljsati zdravlje
upoznati nekoga u teretani - najbolji nacin da od nekog trazish da ti asistira na benchu ili slicno

naravno, sama ideja da su neki HOT decaci pored...i na dohvat pogleda...

videces kako ces polako promeniti misljenje
Sve to stoji, no problem je i u tome sto mene u toj teretani cesto spopadne smeh.
Zacerekam se i na sebe samu, ali i na prizore drugih, na pr. kad se neko zaduva i radi ono : " Huh ", " Huh ", pa kad se ogledaju....
:smeh:
Ali sam svesna da je zmijsko telo danas imperativ, a zalazim vec i u godine, pravo da ti kazem, pa sam spremna na sve, samo da bih sto duze ostala koliko toliko skladna.
:tegovi:
By ~ Le Saint X ~
Pa, ne znam...
Meni je to stenjanje mozda u pocetku bilo cudno...cak mozda i smesno...ali na pocetku bas i nisam bas bio da se smejem u teretani

sad,posle 8 godina sam oguglao na bilo sta u teretani
osim
rap domace muzike!
:D
Korisnikov avatar
By Delete
To stenjanje i ispustanje neartikulisanog zvuka uvek od istih pojedinaca me strasno nervira. Mis`im, ja mnoge vezbe radim do otkaza, pa i pri poslednjim ponavljanjima ne urlicem, stenjem i sl.
By mikka
Originally posted by Lakiboy_ns
Pa ne posecujem vezbam kuci tako mi je najlepshe :D
Ali kad idem recimo leti na terene na trcanje onda volim da se i ja lepo obucem i da vidim momke koji trce oko mene u necem sto im istice dupeta.
Govorim dakle o guzama generalno pa i u ovom slucaju posto sam prilicno guzocentrican :D
laki, a je l time nadal posteno zasluzio mesto na tvom avataru :lol: :smug:
Originally posted by ogi_ns
A sta da radimo mi, koji nikad nikako nismo raspolozeni za vezbanje, ali ipak vezbamo po sistemu " Ja ne volim vino, al` pijem zbog tebe , ja ne volim igru, al` igram zbog tebe, ja ne volim vezbe, al` vezbam zbog tebe, ja ne volim zivot, al` zivim zbog tebe... " ?

Sta ?
pa dobro, deni, nije teretana jedino mesto za odrzavanje tvog "zmijskog tela" ima i nekih sportova, pa treba da vidiš šta će ti se svideti, i nije bas dobro odmah navaliti na teretanu, nego prvo malo nabaci kondiciju...

a sto se teranja na vezbanje tice, kad budes video rezultate, imaces i veci motiv- imam jednog ludog ortaka koji maltene tepa svojim mišićima, kaže zaljubio se u njih od kad su mu prvi put nabrekli :lezkiss: :lood:
ok, možda on nije najbolji primer :nerd:
s druge strane, možeš se eventualno motivisati razgolićenim momcima, ali to tek posle treninga da ti ne ometaju punu pažnju i koncentraciju :yes:
(ja se doduše ne zadržavam dugo posle, ali imam utisak da je nekima to trešnjica na vr torte :lol: )
šalim se malo, ali cenim da će ti ovi saveti za motivaciju biti korisniji od onih iz mens health-a koji su tipa: lenja si kučko, lenja, mrš u teretanu :bic: :lol:
By Sixto
Jos nisam upoznao ko dize 120 na bencu a da ne stenje!
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Deni, a da probas grupne treninge? MOzda bi imao vecu motivaciju za vezbanje uz muziku sa vise ljudi...
Pump (vezbanje celog tela, svaka misicna grupa 1 pesma+zagrevanje i istezanje, sat vremena). CoreExpress (trbusnjaci i ledja , pola sata),
Spinning (grupni trening na sobnima biciklima),
BootyExpress (trening za guzu, specijalizovan, pola sata)
PowerYoga (osnove yoge)

da ne ispadne da reklamiram svoju teretanu, necu reci koja je, dosta ih vec ima nesto od ovoga, al verujem da ce uskoro svaka bolja imati ove treninge, mozda pod drugim nazivima zbog licenci...

zabavnije je od teretane, pogotovo kad je instruktor macan i po! ;) ja nekad odem na nesto, kad mi dosadi teretana...
By ~ Le Saint X ~
To stenjanje i ispustanje neartikulisanog zvuka uvek od istih pojedinaca me strasno nervira. Mis`im, ja mnoge vezbe radim do otkaza, pa i pri poslednjim ponavljanjima ne urlicem, stenjem i sl.
Ja iz bivse teretane - u koju je isao i Mars (pa mozda i on zna o kojoj osobi pricam) - znam samo jednu osobu koja se izstenjala na kosom benchu svaki put da se cela teretana smeshi potajno...

code name : Cakana

:giggle:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Sixto
Bazar a?
uh, tamo ima nekoliko gay decaka koje sam upoznao...
By ~ Le Saint X ~
Ali sam svesna da je zmijsko telo danas imperativ,
*deni*

pa cak i djuskanje uz Zoricu Brunclik i Jelenu Karleushu

ti

pomaze ka cilju...

dakle...
pusti muziku i uzivaj!

Ja npr. josh uvek pustim neke stare stvari Janet Jackson ili Paule Abdul

i skidam koreografije...

30 minuta toga i crknesh od umora...
Korisnikov avatar
By *deni*
Ali sam svesna da je zmijsko telo danas imperativ,
*deni*

pa cak i djuskanje uz Zoricu Brunclik i Jelenu Karleushu
Ali i uz Snezu Dj.
:love:
Ja se i dalje smejem, ne znam kako da se uozbiljim i uljudim.
:neznam:
''
:pas: :misici:
By Sixto
Originally posted by ns.happy
Originally posted by Sixto
Bazar a?
uh, tamo ima nekoliko gay decaka koje sam upoznao...
Meni je to totalno gay teretana! Ali bas svako mora da ima neki uzak providan sorc ili neku predrkanu majcu gde ti bradavice bodu oci!
Korisnikov avatar
By Mars
Ja iz bivse teretane - u koju je isao i Mars (pa mozda i on zna o kojoj osobi pricam)
"Znadem, majko, kako ne bih znala - burma samnom na venčanju bila!"

Ono nije stenjanje, ono...nešto nasličnije sa "IIIIPPP-P-P-p-p-p-p-p...!!!!" I dok je teretana bila na dva sprata, čulo se još na ulazu.
Uglavnom nam se nisu poklapali termini.

Sve zavisi od osobe. Ako mi je neko simpatičan, onda mi ne smeta ako stenje. Ono što ne razumem ni kod koga je bacanje tegova umesto da ih lepo spuste.
By Sixto
Mars jesi i ti nosio uske sorcice da se ocrta spolovilo?
Korisnikov avatar
By Mars
Ne, ali se svejedno ocrtava.
Korisnikov avatar
By ns.happy
sto implicira da mars ima veliko splovilo :D
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Mars
Ja iz bivse teretane - u koju je isao i Mars (pa mozda i on zna o kojoj osobi pricam)
"Znadem, majko, kako ne bih znala - burma samnom na venčanju bila!"

Hahaha...
By Sixto
Originally posted by Mars
Ne, ali se svejedno ocrtava.
MMMMMMMMMMMM....

obozavam teretane!
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by ns.happy
sto implicira da mars ima veliko splovilo :D
Hm. To mu dođe neka vrsta lađe??
Nemam još, AL BIĆE, mada ne velika, do 12 metara... :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
nije ladja, to je veslo. za sisanje. ko ce da sisa vesla (marsova)? :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
A, VESLO? Pa ok. :D

Uh, što se popalih nešto, a moram uz astal na poslu da sam...

Idem da gledam indekse na berzi, da ne mislim na sexy slike..Nikakva moja vesla i moja spolovila i njihovo sisanje...
By ~ Le Saint X ~
Juce, ponesen temama o patikama air max na forumu, pogledah sta nose momci u mojoj teretani...
i bas ih ima dosta koji ih nose

:drama:

i to svi odreda bele sa nekim drugim tonovima
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!