- 30 Jan 2009, 12:22
U mojoj teretani niko nije posebno sredjen, da - ljudi imaju NIKE/PUMA/... stvari, al to je normalno za trening... ne izgleda mi da su posebno birali sta ce obuci. Neke devojke imaju celu Sofia Boutella kombinaciju sa poslednje reklame na sebi, al opet, normalno mi da se to nosi tu. da je vidim tako u gradu ne bi mi se svidjalo.
posebno bih se slozio sa DELETE
i ja vise volim duge trenerke (shorts - samo kad nema bas nijedne ciste trenerke), a majicu kratkih rukava, prvu koju dohvatim sa gomile "za teretanu" dakle iznosene ili najobicnije...
mada sam primetio kad imam nesto sto mi se svidja na sebi , bolje sam raspolozen za vezbanje...
posebno bih se slozio sa DELETE
Originally posted by Deleteposebno ima par... hm... "punijih" momaka mog sexualnog opredeljenja, koji bas ne znaju da procene sta im stoji, tj valda misle da je dovoljno da se pojave u teretani da bi izgledali "Extra" . jaoj...
Moje opazanje je da oni decaci koji su dobro obuceni u teretanama imaju manje misice od onih koji ne vode racuna o istom.

Ne vodim mnogo racuna o tome sta cu da obucem kad krenem u teretanu, uglavnom mi je bitno da mi se trenerka ne digne do iznad kolena kad radim leg press i ako unapred znam da cu malo vise da se znojim obucem vise slojeva odece.agree!
i ja vise volim duge trenerke (shorts - samo kad nema bas nijedne ciste trenerke), a majicu kratkih rukava, prvu koju dohvatim sa gomile "za teretanu" dakle iznosene ili najobicnije...
mada sam primetio kad imam nesto sto mi se svidja na sebi , bolje sam raspolozen za vezbanje...