Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ne znam da li ima tema, iskreno smor mi je da trazim sad. tema nije u golicljivim jer ne zelim da diskutujemo o sexu, vec o razlozima zbog kojih se neko odlucuje za celibat.
Mozemo i ovako:

- da li ste nekad odlucili da se odreknete sexa? ako jeste, koji su bili razlozi? na koliko?
- da li poznajete nekoga ko je (bio) u toj situaciji? znate li razlog?

Licno, u poslednje vrijeme mi je seksualni zivot prilicno nesredjen i neredovan. I sve manje i manje imam zelje za seksom - a i kad je imam, desi mi se da se ista izgubi prije nego stignem na dogovoreni sastanak. Ponekad mislim da je to zato sto sam vecinu stvari koje su me privlacile do sad isprobao, izgustirao - i da bih mozda trebalo da napravim duzu pauzu, kako bi... ma nemam pojma...

imam i izvjesnih zdravstvenih problema (ne, nemam nikakvu polno prenosivu bolest, i nije u vezi ni sa kakvom vrstom lake ili teske droge! :roll: cisto da unaprijed ugasim moguce spekulacije i offtopice) zbog kojih mi zelja za seksom varira iz krajnosti u krajnost, kao i seksualna moc...

Sve u svemu, cenim da cu u kaludjerice uskoro:)
'ajde sad da diskutujemo:)
Korisnikov avatar
By pthalo
ja sam celibat. Nisam seksala više od 31 meseca, više od 42 meseca ako ne računamo silovanje, i ne volim da to računam kao seks jer nije. To je ubistvo.

Ponekad sam bila celibat zato što nisam imala s kime da seksam. Ako to je razlog, onda drkam.

Posle silovanja, bila sam celibat jer nije mi se seksalo. nisam htela nikakav odnos sa ljudima, a telesni odnos nikako.

Sada sam celibat i jer nemam s kime i jer još nisam spremna. Još rano je.

Ponekad sam se trudila da budem celibat zbog religije, jer nisam u braku, ali jebi ga, kao lezbejka nikada neću biti u braku (čak i da živim u državi koja to dozvoli i budem bila u brak sa ženom neću moći imati verski brak) i Bog traži previše od mene ako moram da provedem celi život bez porodice, bez žene kome noću kući dođem. Nije celibat najgori deo tome, nego to što nikad neću biti voljena. mnogo puta sam se rasplakala zbog toga. na krajem krajeva, odlučila sam da Bog mi je stvorio takvu kakvu jesam, i ako to Mu se više ne sviđa, onda Bog ima moć učiniti šta god poželi, tako da može mi lepo polati muškarca u kome mogu da zavolim, pa do tada, kako se kažemo na engleskom "I'm not holding my breath" i tražim devojku.

Ako ti se ne seksa, budi celibat. Kada ti se opet seksa, onda ne budi celibat.
By ...Sitnicava...
Originally posted by bananica

Mozemo i ovako:

- da li ste nekad odlucili da se odreknete sexa? ako jeste, koji su bili razlozi? na koliko?
O, ne. Bilo je perioda kada mi nije bilo do toga, ali da se odričem, nije mi padalo na pamet.

Ne poznajem nikoga, a verujem da je kod tebe u pitanju prolazna faza. ;)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Na seks gledam kao na fiziolosku, a ne kao na filozofsku pojavu i potrebu.
Upraznjavam seks redovno i pristajem na sve - od klasicnog seksa u misionarskoj pozi do raznoraznih perverzija ( osim kakinga i pisinga, to ne volim ).
Zivi smo ljudi, pa sto da se ne razonodimo sa onim sto nam je Bog dao ?
Orgazam je dar od Boga i nema nista lepse nego kad mi partnerka, posle seksa, kaze : " Jao, hvala ti. " Jedne prilike sam pritisnula ljubavnicu uz zid i onako s nogu je obljubila, pa su joj se posle od orgazma oduzele noge, te sam morala da je pridrzim da ne bi pala i da je odvedem do obliznje klupe da sedne dok se malo ne povrati i ne stabilizuje.
Zar to nije bozanstveno ? :lezkiss:
Zato svima preporucujem seks u velikim kolicinama i u svakoj prilici.
Mladost i zhar brzo prodju.
Korisnikov avatar
By m..
Jesam, shvatila sam da mi je potrebna hemijska kastracija jer me je libido neko vreme bas uvaljivao u sranja, tj pravila sam katastrofalan izbor ljubavnica i devojaka manje vise samo zato sto mi se jebalo, i zivot mi se dosta (za)komplikovao zbog toga. I onda sam bas odlucila da necu da imam sex po svaku cenu. Izdrzala sam citavih mesec i nedelju dana.
Korisnikov avatar
By Delete
ok, poslednji sex sam imao 15.01
Blago tebi :evil:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by m..
Jesam, shvatila sam da mi je potrebna hemijska kastracija jer me je libido neko vreme bas uvaljivao u sranja, tj pravila sam katastrofalan izbor ljubavnica i devojaka manje vise samo zato sto mi se jebalo, i zivot mi se dosta (za)komplikovao zbog toga. I onda sam bas odlucila da necu da imam sex po svaku cenu. Izdrzala sam citavih mesec i nedelju dana.

e to....jedino zato...zaletim se tako da izgubim meru...onda pravim pauze
Korisnikov avatar
By Blady
Ne znam, verovatno bih se slozila sa m..
Ni meni nesto nije do sex-a u poslednje vreme, vise mi do neceg drugog, a nemam pojma ni do cega.. :gitara:
Korisnikov avatar
By Rei
Malo ste pobrkali lonchice... Celibat nije nemati sex mesec dana. Postoji termin 'involuntary celibacy' ali to opet nije to o chemu prichate. Malo je bzvz da pthalo dushu otvori o tome koliko dugo nije imala sex, a onda bananica napishe da se 15 dana nije jebala i to nazove celibatom... Uvredljivo.
By Sixto
ok, poslednji sex sam imao 15.01
A ovo je celibat!? :roflmao:
By Swanheart

od oktobra 2006e do novembra 2007
zasto?
zato sto mi nije bilo do sexa sa svakim sa kim sam mogla da ga imam i zato sto nisam htela na taj nacin da se izivljavam
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
vidi, to sto je pthalo napisala nije bila moja namjera da isprovociram, a ni da se zezam.
Samo sam dao datum, od koga pocinjem da racunam nemanje sexa. A moja odluka da budem u celibatu do daljnjeg nije bila sprdnja, kao ni ova tema.
Dezurne "ajkule" su se zestoko zajebale jer na provokacije necu padati, niti u nove forumske ratove.
Iskreno, iznosenje svoje licne odluke smatram isto iskrenom i ozbiljnom (mada naravno ni blizu tragicnom) koliko post od pthalo.
Dvije osobe sa foruma znaju za moj trenutni zdravstveni problem, i veoma je ozbiljan iako ne opasan.
Uostalom, ne mogu ni sam da tvrdim kakva ce situacija biti za mjesec ili godinu dana, ali trenutno sam ubijedjen da ce ovo stanje *mislim na celibat, trajati veoma dugo.

Molim moderatora da obrise off.
By Sixto
Bananice, a de mi reci kako ti kao odrasla formirana licnost mozes bez sexa, s obzirom da je onaj Eros u nama nas pokretac?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ne smatram Erosa u nama svojim pokretacem. Smatrao sam do skoro da je seksualna strana moje licnosti veoma jaka. U seksu sam uvijek maksimalno uzivao - a ako nije bilo tako, nisam ga ni imao. Kad sam imao periode smanjene zelje, znao sam da su to faze i cekao sam da prodju.
Sada zbog sklopa svih okolnosti znam da zelim da energiju sacuvam za druge sfere, jer je prosto nemam dovoljno za sve. Sexa se odricem, jer kontam da je bolje da ga nemam, nego da imam nesredjen seksualni zivot koji ce samim tim da me vise opterecuje, i donosi vise negativnog, nego sto bi pozitivnog donijeli momenti samog cina.
Nadam se da sam uspio da se izrazim dovoljno jasno:)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Sixto
Bananice, a de mi reci kako ti kao odrasla formirana licnost mozes bez sexa, s obzirom da je onaj Eros u nama nas pokretac?
a posebno ovo - tvrdjenje koje iznosis kao teoremu.
Gdje to pise, molim te? Otkud sa takvom sigurnoscu mozes da tvrdis?:smug:
By Sixto
BANANICE! Tak ti bokca! :O

S I G M U N D F R O J D ! ! !
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
well, mogao si da napises ispod. Istina, sad kad si rekao, sjetio sam se. Ali ne slazu se svi sa Frojdom. Tvoj post je zvucao kao da za podlogu ima naucnu disertaciju:D

nema veze. Moja greska, donekle.
By J...
2 godine.

Tada sam bila aseksualna.

Ali stvarno. :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja pod celibatom ne vidim neku odluku koja se donosi zbog neodgovarajucih partnera, pa i bolesti, aseksualnosti i sl. To je privremeno ili malo trajnije odricanje od seksa ili nesklonost istome. A celibat vise vidim kao odluku ljudi koji bi mogli i da funkcionisu na seksualnom nivou ali su dali prednost nekom duhovnom/drugom za njih znacajnijem zivotu, npr monasi, casne sestre ili mozda naucnici koji su se posvetili nauci iskljucivo.

Povremeno sam razmisljala o odlasku u manastir ali kako se vidi jos nisam otisla, mozda zato sto sumnjam da tamo ima gs :lol: Kada bih donela takvu odluku ne smatram da bi mi odsustvo seksa bio problem, ukoliko bi mi ostalo u tom zivotu predstavljalo dovoljnu vrednost da takav izbor napravim.
Korisnikov avatar
By Hys.

-Ne.

-Evo sada vas na forumu.

Slazem se sa Dinom, i svako ima vrlo licne razloge (verujem) iz kojih pristupa u celibat.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by REI
Malo ste pobrkali lonchice... Celibat nije nemati sex mesec dana. Postoji termin 'involuntary celibacy' ali to opet nije to o chemu prichate. Malo je bzvz da pthalo dushu otvori o tome koliko dugo nije imala sex, a onda bananica napishe da se 15 dana nije jebala i to nazove celibatom... Uvredljivo.
ja sam ozbiljno nameravala da ga nemam, mislim sex, al sta cu kad sam se zaljubila.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Dina
Ja pod celibatom ne vidim neku odluku koja se donosi zbog neodgovarajucih partnera, pa i bolesti, aseksualnosti i sl. To je privremeno ili malo trajnije odricanje od seksa ili nesklonost istome.
Komplikovano je to sve. Ja recimo povremeno imam periode bez masturbacije, što opet može da se nazove "nesklonost istoj" a može da se nazove i slabim psihofizičkim stanjem ili čak depresijom, što bi onda bila bolest. A ponekad opet uđem u fazu česte masturbacije (recimo ove nedelje sam u Jim Belushi fazi; prošle godine sam izbegavao da provodim vreme sa ljudima sa sedom goatie bradicom jer nisam bio siguran da li ću moći da se kontrolišem). A verovatno sve to ima veze i sa opštom kondicijom organizma i da li uzimam dovoljno vitamina, povrćki i slično, i da li sam zbacio suvišne kilograme. A pošto sam inače meteopata, moguće je da je to sve izazvano jednostavno vremenskim prilikama.
A celibat vise vidim kao odluku ljudi koji bi mogli i da funkcionisu na seksualnom nivou ali su dali prednost nekom duhovnom/drugom za njih znacajnijem zivotu, npr monasi, casne sestre ili mozda naucnici koji su se posvetili nauci iskljucivo.
I to se sve opet svodi na hormon zadovoljstva, jer bavljenje zanimljivom granom nauke i dolaženje do nekih rezultata (ili u mom slučaju dolaženje do zanimljivih zaključaka analizom Excel tabela) dovodi do sličnog lučenja tog hormona i osećaja kao npr. trljanje bradavice
Korisnikov avatar
By Dina
Jukie,
pa upravo je u tome sustina, da osoba moze nalaziti zadovoljstvo u drugim stvarima i da joj zivot bude prijatan/lep iako na druge nacine od uobicajenog.

A cim ima masturbacije, onda nije celibat (pogotovo onaj koji crkva propoveda)... ;)
Korisnikov avatar
By Modesty
Slažem se sa Dinom i jukiem,tako i ja gledam na celibat ali hajde da odgovorim u fazonu ostalih učesnika diskusije.
U "celibatu" sam znala dobrovoljo biti zbog vjernosti osobi koju volim i koja je daleko od mene,po nekih 4-5-6 mjeseci.
Korisnikov avatar
By Wight
Imala sam te faze naravno, razliciti razlozi su to inicirali, ali sam svemu bila razlog sama ja. E sad, nikad nisam "odlucila" da budem u celibatu. Jednostavno se tako osecam. Sve radim po osecaju. A trajalo i previse i premalo. Kako kad
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Dina

A cim ima masturbacije, onda nije celibat (pogotovo onaj koji crkva propoveda)... ;)
Onda mi nije skoro padalo na pamet.
Korisnikov avatar
By Val
Brojim vecj nekoliko meseci and still counting...

Sex kao fizioloshka potreba nikada mi nije bio od znachaja, tako da mi ne "pada" teshko ne imati ga. Naprotiv. Trenutno sam u fazi koja ni u jednom trenutku ne zamara moj mali mozak sexualnim aktivnostima. Mnogo je drugih stvari koje treba da reshim sama sa sobom, kako bih bila dovoljno "otvorena" za "igrarije".

Shto reche wight, ne odluchujem o takvim stvarima. Prosto se desi. Kako otishlo, tako doshlo. Vreme uzima, vreme vracja. Ako cjemo da uzmemo celibat kao neshto shto podrazumeva kako "fizichki kontakt" sa drugima, tako i masturbaciju...trenutno "celibatishem"!
Korisnikov avatar
By .L O S T

- jesam jednom desetak dana iz zdravstvenih razloga, to je bio full celibat i nikada vise u zivotu. I nemam nameru da upadnem u celibat:opatica:

-ne i da mi neko kaze da je na to odlucio ozbiljno bih popricao sa njim jer je to znak da nesto nije bas u redu.....:lukavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!