- 29 Jan 2009, 02:28
Ne znam da li ima tema, iskreno smor mi je da trazim sad. tema nije u golicljivim jer ne zelim da diskutujemo o sexu, vec o razlozima zbog kojih se neko odlucuje za celibat.
Mozemo i ovako:
- da li ste nekad odlucili da se odreknete sexa? ako jeste, koji su bili razlozi? na koliko?
- da li poznajete nekoga ko je (bio) u toj situaciji? znate li razlog?
Licno, u poslednje vrijeme mi je seksualni zivot prilicno nesredjen i neredovan. I sve manje i manje imam zelje za seksom - a i kad je imam, desi mi se da se ista izgubi prije nego stignem na dogovoreni sastanak. Ponekad mislim da je to zato sto sam vecinu stvari koje su me privlacile do sad isprobao, izgustirao - i da bih mozda trebalo da napravim duzu pauzu, kako bi... ma nemam pojma...
imam i izvjesnih zdravstvenih problema (ne, nemam nikakvu polno prenosivu bolest, i nije u vezi ni sa kakvom vrstom lake ili teske droge!
cisto da unaprijed ugasim moguce spekulacije i offtopice) zbog kojih mi zelja za seksom varira iz krajnosti u krajnost, kao i seksualna moc...
Sve u svemu, cenim da cu u kaludjerice uskoro:)
'ajde sad da diskutujemo:)
Mozemo i ovako:
- da li ste nekad odlucili da se odreknete sexa? ako jeste, koji su bili razlozi? na koliko?
- da li poznajete nekoga ko je (bio) u toj situaciji? znate li razlog?
Licno, u poslednje vrijeme mi je seksualni zivot prilicno nesredjen i neredovan. I sve manje i manje imam zelje za seksom - a i kad je imam, desi mi se da se ista izgubi prije nego stignem na dogovoreni sastanak. Ponekad mislim da je to zato sto sam vecinu stvari koje su me privlacile do sad isprobao, izgustirao - i da bih mozda trebalo da napravim duzu pauzu, kako bi... ma nemam pojma...
imam i izvjesnih zdravstvenih problema (ne, nemam nikakvu polno prenosivu bolest, i nije u vezi ni sa kakvom vrstom lake ili teske droge!

Sve u svemu, cenim da cu u kaludjerice uskoro:)
'ajde sad da diskutujemo:)