Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Da bas je slicno igrala kao ta...
Stvarno cudna neka devojka, mislim da je poljakinja....
crna kosa, plave oci....
i bila mi je vrlo zanimljiva... ja sam sedela na stolici, a ona je metar od mene igrala, i naravno pitala sam je sta zeli da popije i dala joj kompliment kako mi je prijatno da gledam dok igra, i da mi je zanimljiva za posmatranje...
By ...Sitnicava...
Sa drugačijom smernicom i moj se odgovor menja.

Dakle, volim da se trudim oko devojke. Ne samo na početku već tokom čitave veze.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Predpostavimo da ja spopadam,okej,mozda i imas pravo... Kako se onda zove ono sto ti radis meni? To je cisto sexualno zlostavljanje:ozbiljan: Psihicko pre svega... @Black Lady

Ovo nije vojska,vec forum...ako mi se offuje,offovacu,ali po meni ono nije bio off...ipak se bavi temom.

Laku noc...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
VOlim da se trudim, ali to nije trud u pravom smislu rechi, kao kada se trudis da nauchis, ne ide ti, smara te, ali moras.

U vezi se podrazumevaju neke stvari i to ne treba da se zove trudom, vec jednostavno LJUBAV !
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Blond Brat
Predpostavimo da ja spopadam,okej,mozda i imas pravo... Kako se onda zove ono sto ti radis meni? To je cisto sexualno zlostavljanje:ozbiljan: Psihicko pre svega... @Black Lady

Pa ti nisi ni bila u krevetu sa mnom, a ako ces to nazvati psihicko zlostavljanje ok... mada ja ne bih rekla, to sto se ja zezam sa tobom, a ti se palis, to je tvoj problem.... i stvarno ne znam koji ti je...
Korisnikov avatar
By Blady
Btw volim devojke, i potrudim se samo kada me osvoje... to sam zaboravila da dodam, jel mi je taj prvi korak dosta problematican...
Iliti, ne znam da ga napravim, ali zato posle, je druga prica....
Korisnikov avatar
By Daliborka
Devojke, no, no. :neto:
Sve sporove koje imate resite sporazumno, ili pred nadleznim sudom.
Bolje ipak sporazumno.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Black Lady
...Stvarno cudna neka devojka, mislim da je poljakinja....
crna kosa, plave oci....
i bila mi je vrlo zanimljiva... ja sam sedela na stolici, a ona je metar od mene igrala, i naravno pitala sam je sta zeli da popije....
I sta je odgovorila, molim te ?
Reci samo da je trazila vinjak i definitivno cu postati zainteresovana za tu zgodnu Poljakinju.
:lezkiss:
By RuznaGlupaZla
volim i dobro se osjecam mi kad vidim da joj prija moja paznja :) ali ako osjetim da je "gnjavim" nekako kao da se uplasim i povucem, a poslije mi je prilicno tesko uspostaviti neku ravnotezu jer me stalno prati osjecaj da cu je smoriti...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ti si, RuznaGlupaZla, izgleda jedna veoma pazljiva i mila osoba.
I malo plasljiva, tj. imas manjak samopouzdanja.
:)
Da ti kazem ja nesto - paznje nikad dosta.
A ako neka gospodjica spram tvoje paznje pokaze smorenost i nepostovanje, budi sigurna da ce jednog dana zazaliti zbog toga i patiti za tom paznjom.
Zato, samo napred - budi i dalje pazljiva, prosipaj emocije, jer to je tvoja velicina i u tome je tvoja plemenitost.
By RuznaGlupaZla
:) mislim da nije rijec o manjku samopouzdanja, vec mi je vise mrzak taj neki osjecaj da nekog gnjavim, jer mene uzasno iritira kad mi neko poklanja vise paznje nego sto mi odgovara, a posto na paznju ne mogu negativno da reagujem zderem se u sebi i pocnem da se osjecam tijesno u sopstvenoj kozi iako se to spolja ne vidi i onda sve mislim da se i ta djevojka mozda ne osjeca tako od moje paznje, a ne pokazuje, pa cim mi se prvi put stvori osjecaj da je "pritiscem", povucem se jer ne zelim proizvesti slican osjecaj kod nje :)

ma zakon je umjerenost u svemu :)
By жњ
Ne cimam - ne cimaj! As simple as it can be.

"Oce kaki/nece kaki" definitivno nije moja igra.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Ivana
Da se cimam oko devojke da bih je odvela u krevet?

Ne. Uvek sam ja ta koja je "cekana", uglavnom zbog razloga koji je navela m..

A ukoliko mislis na paznju, da joj pokazem da mi je draga, naravno, ali to ne vidim kao cimanje, nego poklanjanje paznje nekome ko mi je simpatican. To radim i za prijatelje, a kamoli (mogucu) devojku/decka.
cek bre, pogresno me protumaciste, ne kazem da mene ljudi cekaju nesto decenijama, nego da sam konacno naucila da ne treba da imam ili iniciram sex na 1. dejtu ili odma (posto umem da posrljam u dizastere), pa sacekam tipa do 3. ili 4. i to ako se debelo potrudim.

sto se tice truda, nikada nije bilo potrebno da se trudim, nekako se manje vise uvek desavalo kad ja hocu i kad objektivne okolnosti dozvole (mada me je najcesce zalamalo da te zene imaju svoje stanove, ili da je neko od prijatelja voljan da me udomi u svrhu odredjenih aktivnosti), mislim ja sam negde i sklona da odustanem ako mi se pruza veliki otpor, a ja procenim da zene nisu vredne toga i tvrde pazar. osh nesh ne moras. a i ne loze me ribe koje su satro nedostupne, kao sto me odbija i igranje onih glupih igrica, zavlacenje, tvrdjenje pazara, pa tu negde i ispipam teren pri samom upoznavanju (mislim manje vise proverim dokle ce me pustiti da idem na licu mesta, uglavnom u klubi, kaficu pa gledam gde sam). stvarno nisam u fazonu 'veridba je dugo trajala'.

jednom sam zabola neku klinku po preporuci (lol, to dok sam jos dopustala manje vise nepoznatim ljudima da me provodadzisu, tad jednom i nikad vise), isla sa njom na tipa 2 dejta gde sam se naslusala kojekakvih somnabulija, skontala na 3. da od toga nema nikave vajde kod ortakinje na sedeljci i zabatalila potpuno. mislim wtf cu da je cekam sto godina a pritom mi uopste nije zabavna i nista nego sam zagorela ko kaubojski tiganj.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by the1whowished
Океј, океј, океј,.... да растерам мало ствари на чистину овде...

Не ради се о привођењу неке девојке (још увек не схватам жене трофејно...), нити се ради о цимању у смислу морања или претпостављаног него баш о... о пажњи, просто.
Линк са Кристијаном очигледно је био веома неуспео покушај хумора и молим да га изузмете као меродаван или као неки повод за тему.

Ја волим да се исцимам за девојку. И за још неке људе у свом животу, свакако, али овде је реч о девојкама.
Jbt, ne razumem, naravno da cu devojci da posvetim tone paznje, pa to mi nekako dodje prirodno a ne cimanje, moranje stagod. Tu ne pricam o muvanju uopste, nego i o vezi na duge staze posle xy vremena. Mislim ja nista od toga u tom stilu i ne dozivljavam kao cimanje, i kontam da zato i nisam skontala o cemu se radi. Pa bila sam sa cicom iz NS-a, mislis da mi je bilo cimanje da putujem tamo vamo? Jok, da sam mogla trcala bih. Tu mi nista nije cimanje...

Pazi neko je ili vredan tvoje paznje, vremena, inspirise te da joj pruzas manja ili veca zadovoljstva, volis da je obradujes nekom sitnicom, i naravno poklanjas joj brdo nepodeljene paznje (uprkos ADHD-u lol), i to je meni sasvim normalno. Meni je cimanje kad me neko uopste ne inspirise nego ocekuje, to otkantam od sebe tipa odmah.

Mislim ne razumem sta bi tu trebalo da je cimanje? Razumes, ako se probudim neko jutro zeljna da joj napravim kolac, napravicu ga iz cistog entuzijazma. Ako vidim usput u gradu neku sitnicu kupicu je. Kad planiram svoje vreme mislim o njoj isto tako, kad planiram svoj zivot imam nju u vidu, kad odem u shopping gledam i stvari koje bi njoj stajale ili joj se dopale, i to sve mi je sasvim normalno. Naravno da takve stvari ne radim tipa posle 2. dejta, ali ako je negde pomenula da voli tipa gumene bombone, na trecem cu se pojaviti s istima...

I to uopste en dozivljavam kao bilo kakvo cimanje.

Cimanje su mi ribe koje ne zavredjuju paznju a insistiraju na njoj, ljubavnce koje je nezahvalno slusati (ne zato sto su glupe, nego zato sto kukaju), a hoce da brbljaju satima i nece da se jebu dok ih ne saslusas, ribe kojima se ocigledno jako svidjas i progutale bi te u zalogaju a prave se hladne i distancirane i ne kontaju da si izvalila da su popusile paklo pljuga za prvih sat izlaska. Meni su cimanje svi ti ustogljeni, natripovani, nesigurni,isfolirani i nespontani ljudi, to tupi moje nerve, gubi moje vreme i uzasno me odbija.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Daliborka
Originally posted by Black Lady
...Stvarno cudna neka devojka, mislim da je poljakinja....
crna kosa, plave oci....
i bila mi je vrlo zanimljiva... ja sam sedela na stolici, a ona je metar od mene igrala, i naravno pitala sam je sta zeli da popije....
I sta je odgovorila, molim te ?
Reci samo da je trazila vinjak i definitivno cu postati zainteresovana za tu zgodnu Poljakinju.
:lezkiss:
Ma kakvi... nije htela nista, i onda se na kraju odlucila za vodu, pa sam joj donela aqua vivu... da ostane tako lepa...
Korisnikov avatar
By Galateja
Volim da se ljudi do kojih mi je stalo u mom okruženju osećaju poštovano, cenjeno, pa i voljeno i u tom smislu daću sve od sebe.

Ali u ljubavnom odnosu, kao što sam manje-više isticala u drugim temama, više volim da budem zavedena. No, pošto sam u relativno dužoj vezi (skoro tri i po godine) i nisam 'party girl', već dugo nemam sa ljudima interakcije takve vrste.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja sam sa svojom dragom, pa sad ce deset godina kako smo zajedno.

I iskreno i dalje se trudim oko nje...

Bilo je tu svakakvih kriza, lomova, ali takve stvari samo ojacaju vezu,
ako je ono sto je nosi iskreno i cisto.

... volim da joj spremim da jede, da je gledam kako spava,
volim da sam u njemom prisustvu..

Bilo je situacija kad sam morala da zapnem, mozda cak i da popustim pred nekim
svojim stavovima i idejama ili da nadjem neki balans...

... i dalje smo. Nas odnos je sada nekako razvijeniji, komuniciramo potpuno drugacije
nego sto smo na pocetku nase veze... I emocije su potpuno drugacije nego na pocetku.
Postujemo se i iskrene smo jedna prema drugoj.
By ...Sitnicava...
Originally posted by starky

Ne cimam se oko devojaka,uglavnom se one cimaju oko mene.
:lizalica:
:drama:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja imam naviku da izmerim "koliko to kosta".."kosta" u smislu, koliko me mrzi/ne mrzi da se iscimam, da bih dosla do toga sto zelim od te osobe......nije mi frka da "preplatim"
Korisnikov avatar
By Calypso
Originally posted by m..

Jbt, ne razumem, naravno da cu devojci da posvetim tone paznje, pa to mi nekako dodje prirodno a ne cimanje, moranje stagod.

Pazi neko je ili vredan tvoje paznje, vremena, inspirise te da joj pruzas manja ili veca zadovoljstva, volis da je obradujes nekom sitnicom, i naravno poklanjas joj brdo nepodeljene paznje (uprkos ADHD-u lol), i to je meni sasvim normalno. Meni je cimanje kad me neko uopste ne inspirise nego ocekuje, to otkantam od sebe tipa odmah.

Mislim ne razumem sta bi tu trebalo da je cimanje? Razumes, ako se probudim neko jutro zeljna da joj napravim kolac, napravicu ga iz cistog entuzijazma. Ako vidim usput u gradu neku sitnicu kupicu je. Kad planiram svoje vreme mislim o njoj isto tako, kad planiram svoj zivot imam nju u vidu, kad odem u shopping gledam i stvari koje bi njoj stajale ili joj se dopale, i to sve mi je sasvim normalno. Naravno da takve stvari ne radim tipa posle 2. dejta, ali ako je negde pomenula da voli tipa gumene bombone, na trecem cu se pojaviti s istima...

I to uopste ne dozivljavam kao bilo kakvo cimanje.

Meni su cimanje svi ti ustogljeni, natripovani, nesigurni,isfolirani i nespontani ljudi, to tupi moje nerve, gubi moje vreme i uzasno me odbija.

hahahahahahha,
ovo je tako dobro napisano da nema potrebe da prekucavam, a i moja mala odlepi kad vidi gumene bombone :D tako da se savrseno uklapa :lol:

Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..

A ukoliko mislis na paznju, da joj pokazem da mi je draga, naravno, ali to ne vidim kao cimanje, nego poklanjanje paznje nekome ko mi je simpatican. To radim i za prijatelje, a kamoli (mogucu) devojku/decka.
cek bre, pogresno me protumaciste, ne kazem da mene ljudi cekaju nesto decenijama, nego da sam konacno naucila da ne treba da imam ili iniciram sex na 1. dejtu ili odma (posto umem da posrljam u dizastere), pa sacekam tipa do 3. ili 4. i to ako se debelo potrudim.

Na to sam i ja mislila.

Slazem se sa Calypso, super si to opisala :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by m..

Na to sam i ja mislila.

Slazem se sa Calypso, super si to opisala :)

e da li ovde pricamo oko TRUDA oko devojke ili cimanju zbog sexA...?!

Trudim se da, i ono da sam papucarka jesam - kada sam u vezi(a uvek sam u vezi, tj retko kad nisam...)

a i ne uskacem odmaH u krevet....:baba:

i tako, ako nesto niste razumele, ne pitajte...nisam veceras sva svoja :bic:
By J...
Originally posted by Daliborka

A ako neka gospodjica spram tvoje paznje pokaze smorenost i nepostovanje, budi sigurna da ce jednog dana zazaliti zbog toga i patiti za tom paznjom.
Zato, samo napred - budi i dalje pazljiva, prosipaj emocije, jer to je tvoja velicina i u tome je tvoja plemenitost.
:sweet:

Originally posted by m..

i nece da se jebu dok ih ne saslusas,
:smeh:

Ont: Zasto se meni cini da u ovoj temi ustvari treba da se izjasnjavamo ko je dama a ko je dzentlmen? :nerd: (mozda je to zbog onog linka :lol: )
Korisnikov avatar
By Hys.
Kog linka :nerd: ?

Ja sam dama jebulja, to ume da ide uz qrac patrijahalnim shvatanjima :merlinka:
Korisnikov avatar
By Azdaja
link - youtube , koliko kapiram kristijan hehehehehehehe
Korisnikov avatar
By Hys.
aaaa....Kristijan dJentlmen :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Momo
Ja sam dama jebulja
:smeh:

otkino sam se danas od smeha uz ovu temu a ti si sad krunisala stvar
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!