Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by hlaefdige
...iz amazonije...
...i pojedinih delova Azije i Afrike...
Korisnikov avatar
By Mars
Amazonke beše nemaju veze sa Amazonijom... ?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mislim da jesam... sve mi je teze da razumem str8 muskarce... potpuno su mi detinjasti, gadni i retardirani! :drama: ... cast izuzecima...

Sto se tice devojaka, prestao sam da se cudim njihovim glupostima... a hvala Bogu i nemam takvih budala u najblizem okruzenju.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Mili je malo preagresivan u branjenju svojih stavova, ali zaista ne razumem ljude koji ne razumeju NAS koji NE VOLIMO decu, koje deca ne ispunjavaju i koji nemaju zelju za istima? STA vam tu toliko smeta??? NISMO svi rodjeni da volimo decu i sve ono sto ona donose sa sobom! :qqlele:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zasto se uopste u ovoj temi provlacila ta tema?!

Drago mi je da sam po novom zakonu izgubio nevinost po propisima...ni dan ranije! :lol:

Prinudan sex je prinudan sex, imao ti 10-20-30-100 godina!

Sto se tice dobrovoljnog pristanka, uopste ne vidim poentu zakonske regulative!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zar se nije u ovoj temi provlacila prepirka o nekom pedofilisanju i zakonskoj regulativi u vezi praktikovanja sexa?

Ako je to neka druga tema, molim moderatore da prebace moj post tamo...
Korisnikov avatar
By Mars
E, svašta. PA JEDINO da OPET proširimo temu na pedofiliju sa RODJENOM DECOM.

Elem...

@Zvezdice, nisam sve pažljivo čitao u temi, odmah da ti kažem. Ali u vezi onog tovg da neki ljudi teško prihvataju tvoj stav, da su agresivni u zastupanju svog...batali nas ovde, ALI ako to dolazi od osobe koja te voli - uzmi u obzir da ti to priča jer te MNOGO voli.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Zwezdica
Mili je malo preagresivan u branjenju svojih stavova, ali zaista ne razumem ljude koji ne razumeju NAS koji NE VOLIMO decu, koje deca ne ispunjavaju i koji nemaju zelju za istima? STA vam tu toliko smeta??? NISMO svi rodjeni da volimo decu i sve ono sto ona donose sa sobom! :qqlele:
Mislim da se ne radi o (ne)razumevanju takvog stava nego o stavovima koji se odnose na druge ljude. Ja nekad nisam zelela decu i pisala sam o tome na forumu cak prilicno ostro, kao sto sam pisala i kad sam promenila stav. I nisam imala nikakvih problema sa ljudima ali mozda zato sto sam pisala samo u svoje ime. Onog casa kad neko uzme za pravo da procenjuje da gay ili bi roditelji ne mogu uopste da budu dobri roditelji ili slicno tvrdi za heteroseksualce ili zastupa da deca treba da rastu samo u nekim odredjenim uslovima i sve tome slicno, onda on prelazi sa svog licnog prava na osporavanje prava drugih pa ljudi na to reaguju.
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Dirrty
.. sve mi je teze da razumem str8 muskarce... potpuno su mi detinjasti, gadni i retardirani! ...
:alexis: a gay muskarci su...?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Mars
Amazonke beše nemaju veze sa Amazonijom... ?

nemaju....zrtvovala sam tacnost zarad efektivnog stila :balerina:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by m..
ajmo da ga osnujemo, sa Ivanom!

URAAAAAAAAAAAAAA!!!!
By J...
Zwezdice, jel tebe neko svaki dan prisiljava da se udas, kad tako reagujes? Pa i ako te prisiljavaju, nemoj da ih konstatujes, znas sta zelis, to radi i nemoj rasipati energiju na opravdavanje. Inace, ne volim ni ja decu ali to za ovu temu uopste nije bitno.
Originally posted by Dina
Mislim da se ne radi o (ne)razumevanju takvog stava nego o stavovima koji se odnose na druge ljude.

:up:
Onog casa kad neko uzme za pravo da procenjuje da gay ili bi roditelji ne mogu uopste da budu dobri roditelji ili slicno tvrdi za heteroseksualce ili zastupa da deca treba da rastu samo u nekim odredjenim uslovima i sve tome slicno, onda on prelazi sa svog licnog prava na osporavanje prava drugih pa ljudi na to reaguju.

A to se desilo u sledecoj recenici:
Originally posted by mili86
detetu su potrebni roditelji a to nikako ne mogu da budu ukoliko je jedno od njih gay ili bi, a jos gore kombinacije su ako se peder i leza dogovore...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Sing
Originally posted by Dirrty
.. sve mi je teze da razumem str8 muskarce... potpuno su mi detinjasti, gadni i retardirani! ...
:alexis: a gay muskarci su...?
Da, ali negde sam vec prokomentarisao da se sa bi/gay muskarcima makar mozes posteno poje*ati! :lol:
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by J...
Zwezdice, jel tebe neko svaki dan prisiljava da se udas, kad tako reagujes? Pa i ako te prisiljavaju, nemoj da ih konstatujes, znas sta zelis, to radi i nemoj rasipati energiju na opravdavanje. Inace, ne volim ni ja decu ali to za ovu temu uopste nije bitno.
Mislim da se ne radi o (ne)razumevanju takvog stava nego o stavovima koji se odnose na druge ljude.

Onog casa kad neko uzme za pravo da procenjuje da gay ili bi roditelji ne mogu uopste da budu dobri roditelji ili slicno tvrdi za heteroseksualce ili zastupa da deca treba da rastu samo u nekim odredjenim uslovima i sve tome slicno, onda on prelazi sa svog licnog prava na osporavanje prava drugih pa ljudi na to reaguju.

A to se desilo u sledecoj recenici:
detetu su potrebni roditelji a to nikako ne mogu da budu ukoliko je jedno od njih gay ili bi, a jos gore kombinacije su ako se peder i leza dogovore...
Ja nikog nisam ugrozio time sto mislimda je kombinacija pedera i lezbejke losa za odrastanje jednog slinavca...
a da je lose lose je!
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by Sanguine
Not.
Ne bih mogao da budem u bracnoj zajednici i da zivim sa osobom s kojom ne bih mogao da imam odnos kao pravi bracni par....
Sve bi se onda svodilo na glumu i laznu slike hepi porodice iako zaista ne bi bilo tako...
Kasnije bi dete patilo gledajuci tatu koji trci za nekim decakom i mamu koja dovodi "prijateljicu" na kafu....
Ne bih mogao da toliko lazem sebe i druge.

nije bas lako Srbiji reci detetu da su mu roditelji drugaciji od drugih.... i dok je ovo patrijarhalna Srbija tako mora biti ne zbog gay roditelja vec zbog deteta
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mozda, odnosno verovatno u Srbiji.

Ali ja mislim da su dobri roditelji dobri roditelji bez obzira sa kim provode vreme u krevetu... kao i kada su u pitanju losi roditelji.
Korisnikov avatar
By mili86
ma da ali ovo nije tema o roditeljima i stigli smo do totalno drugih konstatacija zbog toga sto neki forumasi nisu mogli da prihvae da ja ne podnosim mnoge stvari koje su vezane za hetero svet a tu ubrajam i dete
By J...

nije bas lako Srbiji reci detetu da su mu roditelji drugaciji od drugih.... i dok je ovo patrijarhalna Srbija tako mora biti ne zbog gay roditelja vec zbog deteta

"Patrijarhalna Srbija" :whatever:

A koje drustvo nije patrijarhalno??? (to je tvoje pitanje)

I pored toga u nekim drustvima su prihvaceni i gay roditelji.

Patrijarhat NIJE ni prepreka ni opravdanje vec izgovor. Ali ako je tebi izgovor nekom drugom nije i ne treba da bude.

Do pre 50 godina patrijarhat je odbacivao i decu rodjenu van bracne zajednice pa je danas drugacije. Sve se menja.
Korisnikov avatar
By mili86
dzaba pominjes neke drzave jer su i u tim nekim drzavama gay roditelji pod stalnom prismotrom neke socijalne institucije....

elem, gadim se dece i ostavi me da zivim i uzivam u tome....
:icequeen:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Sanguine
Not.
Ne bih mogao da budem u bracnoj zajednici i da zivim sa osobom s kojom ne bih mogao da imam odnos kao pravi bracni par....
Sve bi se onda svodilo na glumu i laznu slike hepi porodice iako zaista ne bi bilo tako...
Kasnije bi dete patilo gledajuci tatu koji trci za nekim decakom i mamu koja dovodi "prijateljicu" na kafu....
Ne bih mogao da toliko lazem sebe i druge.

Taj Sanguinov post je izvučen iz konteksta, sa teme o sporazumnom braku između geja i lezbejke. Njegov post se odnosio na negativan stav o FEJK zajednicama (uzgred, ja sam se složila tad sa njim), a to nije ama baš ni u kakvoj vezi sa ovom temom. LINK Dakle, zamena teza.

Ok je imati stav, ali ovde su se itekako pobrkali lončići, šerpe i poklopčići.
Nezavisno od seksualne orijentacije ljudi podležu različitim moralnim kvalitativnim karakteristikama i stilu ponašanja. Te tako i roditeljski instinkt je nešto što ne zavisi od toga da li smo LGB ili hetero. Kao ni to koliko je ko civilizovan. A primeri koje su navodili Lost, M.. i još neki nisu stvar razlike homo-hetero, već civilizovano-primitivno.

Lično, nemam roditeljski instinkt, nema ni moja devojka iz čega jasno sledi da ne želimo dete. Ali to što su moja osećanja takva mi ne daje zapravo da drugima osporavam osećaj za roditeljstvo i pravo na njega.

I nikad dete ne bih nazvala slinavcem. To vređa dostojanstvo jednog bića.

Sebično je svoja pravila igre nametati čovečanstvu.
Korisnikov avatar
By Hys.
Da, znas, stvarno, strasno. Zamisli ti to, sta ce sve ljudima pasti na pamet.

Zamislite da neko drugi sem heteroseksualnih individua ima dete :iskolacen:

:roll:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by jovanabeograd
cekaj, jel se MI to bese borimo protiv homofobije?
nek me neko podseti pliz, jer mi nakon ovakvih konstatacija ceo taj koncept izgleda vrlo hipokriticki.
Korisnikov avatar
By SabotagE
Nisam heterofobicna,jer moje hetero prijatelje ne mogu prepoznati u pocetnom postu.Dakle,mislim da sve zavisi od okruzenja.Uostalom,sta mene briga da li neka baba devojka juri da se uda i da rodi decu?Ne diraj me,ne diram te,dakle njihova stvar. :D
Korisnikov avatar
By Mars
Ja na dvostruke standarde i hipokriziju - ogooglah. Prvo me čudilo, pa nerviralo a sada sam ravnodušan.

Nego ovo sam hteo da kažem...

@Mili, ta faza ne traje večno. Ne traje čak ni dugo.

Pogledaj sebe.

I ti si nekontrolisano slinio i bio usran, pa vidi u kakvog si lepog i pametnog dečka izrastao, prava radost za sebe i druge.
By ...Sitnicava...
Ne mogu, a da ne skrenem na čas sa teme.

elem, gadim se dece i ostavi me da zivim i uzivam u tome....

:iskolacen: :iskolacen: :iskolacen:

Gadi se dece. On se G A D I.

:iskolacen: :iskolacen: :iskolacen:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!