Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ZwezdicaMislim da se ne radi o (ne)razumevanju takvog stava nego o stavovima koji se odnose na druge ljude. Ja nekad nisam zelela decu i pisala sam o tome na forumu cak prilicno ostro, kao sto sam pisala i kad sam promenila stav. I nisam imala nikakvih problema sa ljudima ali mozda zato sto sam pisala samo u svoje ime. Onog casa kad neko uzme za pravo da procenjuje da gay ili bi roditelji ne mogu uopste da budu dobri roditelji ili slicno tvrdi za heteroseksualce ili zastupa da deca treba da rastu samo u nekim odredjenim uslovima i sve tome slicno, onda on prelazi sa svog licnog prava na osporavanje prava drugih pa ljudi na to reaguju.
Mili je malo preagresivan u branjenju svojih stavova, ali zaista ne razumem ljude koji ne razumeju NAS koji NE VOLIMO decu, koje deca ne ispunjavaju i koji nemaju zelju za istima? STA vam tu toliko smeta??? NISMO svi rodjeni da volimo decu i sve ono sto ona donose sa sobom!![]()
Originally posted by ZwezdicaZwezdice, jel tebe neko svaki dan prisiljava da se udas, kad tako reagujes? Pa i ako te prisiljavaju, nemoj da ih konstatujes, znas sta zelis, to radi i nemoj rasipati energiju na opravdavanje. Inace, ne volim ni ja decu ali to za ovu temu uopste nije bitno.
Mili je malo preagresivan u branjenju svojih stavova, ali zaista ne razumem ljude koji ne razumeju NAS koji NE VOLIMO decu, koje deca ne ispunjavaju i koji nemaju zelju za istima? STA vam tu toliko smeta??? NISMO svi rodjeni da volimo decu i sve ono sto ona donose sa sobom!![]()
Originally posted by Dina
Mislim da se ne radi o (ne)razumevanju takvog stava nego o stavovima koji se odnose na druge ljude.
Onog casa kad neko uzme za pravo da procenjuje da gay ili bi roditelji ne mogu uopste da budu dobri roditelji ili slicno tvrdi za heteroseksualce ili zastupa da deca treba da rastu samo u nekim odredjenim uslovima i sve tome slicno, onda on prelazi sa svog licnog prava na osporavanje prava drugih pa ljudi na to reaguju.
Originally posted by mili86
detetu su potrebni roditelji a to nikako ne mogu da budu ukoliko je jedno od njih gay ili bi, a jos gore kombinacije su ako se peder i leza dogovore...
Originally posted by SingDa, ali negde sam vec prokomentarisao da se sa bi/gay muskarcima makar mozes posteno poje*ati!Originally posted by Dirrty
.. sve mi je teze da razumem str8 muskarce... potpuno su mi detinjasti, gadni i retardirani! ...a gay muskarci su...?
Originally posted by J...Ja nikog nisam ugrozio time sto mislimda je kombinacija pedera i lezbejke losa za odrastanje jednog slinavca...Originally posted by ZwezdicaZwezdice, jel tebe neko svaki dan prisiljava da se udas, kad tako reagujes? Pa i ako te prisiljavaju, nemoj da ih konstatujes, znas sta zelis, to radi i nemoj rasipati energiju na opravdavanje. Inace, ne volim ni ja decu ali to za ovu temu uopste nije bitno.
Mislim da se ne radi o (ne)razumevanju takvog stava nego o stavovima koji se odnose na druge ljude.
![]()
Onog casa kad neko uzme za pravo da procenjuje da gay ili bi roditelji ne mogu uopste da budu dobri roditelji ili slicno tvrdi za heteroseksualce ili zastupa da deca treba da rastu samo u nekim odredjenim uslovima i sve tome slicno, onda on prelazi sa svog licnog prava na osporavanje prava drugih pa ljudi na to reaguju.
![]()
A to se desilo u sledecoj recenici:
detetu su potrebni roditelji a to nikako ne mogu da budu ukoliko je jedno od njih gay ili bi, a jos gore kombinacije su ako se peder i leza dogovore...
nije bas lako Srbiji reci detetu da su mu roditelji drugaciji od drugih.... i dok je ovo patrijarhalna Srbija tako mora biti ne zbog gay roditelja vec zbog deteta
Originally posted by mili86Taj Sanguinov post je izvučen iz konteksta, sa teme o sporazumnom braku između geja i lezbejke. Njegov post se odnosio na negativan stav o FEJK zajednicama (uzgred, ja sam se složila tad sa njim), a to nije ama baš ni u kakvoj vezi sa ovom temom. LINK Dakle, zamena teza.
Originally posted by Sanguine
Not.
Ne bih mogao da budem u bracnoj zajednici i da zivim sa osobom s kojom ne bih mogao da imam odnos kao pravi bracni par....
Sve bi se onda svodilo na glumu i laznu slike hepi porodice iako zaista ne bi bilo tako...
Kasnije bi dete patilo gledajuci tatu koji trci za nekim decakom i mamu koja dovodi "prijateljicu" na kafu....
Ne bih mogao da toliko lazem sebe i druge.
nije bas lako Srbiji reci detetu da su mu roditelji drugaciji od drugih.... i dok je ovo patrijarhalna Srbija tako mora biti ne zbog gay roditelja vec zbog deteta
Originally posted by mili86Da, znas, stvarno, strasno. Zamisli ti to, sta ce sve ljudima pasti na pamet.
elem, gadim se dece i ostavi me da zivim i uzivam u tome....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!