Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By BellyButton
Ako se ovde misli na hetero osobe koje su konzervativne, netolerantne i interesovanja im se svode na utakmice, pivo i pichku onda - da... Jesam heterofobichan... S tim shto ja nikome ne bih kocheve u guzicu i nikoga ne bih u burad sa govnima (cheste izjave homofoba), vec bih jednostavno sebi odabrao drugachije drushtvo...
Zapravo, ne znam... chini li me ovo heterofobichnim?!
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
@zwezdica

razumem sta zelis da kazes, ali smatram da ta zelja da, kako kazes, zbog mame i tate izradjaju sitnu decu i peglaju za njima do zenidbe, je pre(tj jeste) u direktnoj vezi sa patrijarhalnim drustvom koje to sebicno zahteva od tih istih zena a ne sa seksualnim opredeljenjem.

isto tako mislim da u startu pravite gresku ne praveci razliku izmedju negativnog stava prema patrijarhalnim nacelima koja nam se namecu i heterofobiji kao mrznji i strahu od strejt ljudi. najveca ironija je sto vas par smatra sebe heterofobima, s tim sto sam ja uverena da nije tako, barem na osnovu ovih razloga koje ste naveli.

A i aman zaman, ne predstavlja svaki strejter prototip zatucanog balkanca odnosno buduce porodilje koje ce se pravo iz "Narodnog fronta" otkotrljati da habiju spremi 4 jaja na oko servirana uz "Niksicko".

:peace:
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by J...
Originally posted by mili86
da, ali dete treba da odrasta uz oba roditelja... osim u slucaju kad oni nisu dobro okruzenje i kad se u obitelji manifestuju razni problemi... ali po mom skromnom misljenju u gay zivotu nema mesta roditeljstvu jer jednostavno, u samom cinu vodjenja gay ljubavi ne moze da dodje do magicnog trenutka zaceca...
Ovakvim stavom ti kao da podrzavas one koji osporavaju pravo na roditeljstvo gay osobama, tako da svoje skromno misljenje najbolje da primenjujes samo na sebi.

I kakvo je to pravilo da detetu trebaju bas dva roditelja? A sto ne bi mogla 3 ili 7 ili samo jedan?

ljubav prema detetu proizilazi iz ljubavi prema osobi sa kojom se isto zacinje...

Ljubav prema detetu proizilazi iz toga zato sto je dete tvoje. Ako ne znas za to, pitaj sve one zene koje su odgajile dete bez muza ili one koje mrze svoje muzeve koji ih maltretiraju ali vole svoju decu.
izvini a kako sam ja svoje skromno misljenje primenjivao na tebi ili na bilo kome ovde? i koji si ti kurac ovde da savetujes oko primenjivanja misljenja???

ne mogu da volim nesto ako ne volim put koji do njega vodi. ne volim zene, ne volim sex sa zenama, gadim se cak i pomisli na picku i ne zelim da drkam u teglicu da bih imao dete....
elem, ne volim decu, pelene, slinavce, plakanje po celu noc...
a iz postovanja prema suprotnom polu necu dozvoliti da to sve ona trpi jer ja zaboga hocu dete (da produzim vrstu)... fyjjjjjjjjj
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by BellyButton
Ako se ovde misli na hetero osobe koje su konzervativne, netolerantne i interesovanja im se svode na utakmice, pivo i pichku onda - da... Jesam heterofobichan... S tim shto ja nikome ne bih kocheve u guzicu i nikoga ne bih u burad sa govnima (cheste izjave homofoba), vec bih jednostavno sebi odabrao drugachije drushtvo...
Zapravo, ne znam... chini li me ovo heterofobichnim?!
Ne, sasvim je normalno da imas nizak prag tolerancije na glupost, i da biras drustvo koje je voljno da koristi mozak.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by jovanabeograd
@zwezdica

razumem sta zelis da kazes, ali smatram da ta zelja da, kako kazes, zbog mame i tate izradjaju sitnu decu i peglaju za njima do zenidbe, je pre(tj jeste) u direktnoj vezi sa patrijarhalnim drustvom koje to sebicno zahteva od tih istih zena a ne sa seksualnim opredeljenjem.

isto tako mislim da u startu pravite gresku ne praveci razliku izmedju negativnog stava prema patrijarhalnim nacelima koja nam se namecu i heterofobiji kao mrznji i strahu od strejt ljudi. najveca ironija je sto vas par smatra sebe heterofobima, s tim sto sam ja uverena da nije tako, barem na osnovu ovih razloga koje ste naveli.

A i aman zaman, ne predstavlja svaki strejter prototip zatucanog balkanca odnosno buduce porodilje koje ce se pravo iz "Narodnog fronta" otkotrljati da habiju spremi 4 jaja na oko servirana uz "Niksicko".

:peace:
Slazem se. Ja kad kazem da sam heterofobicna, vise mislim na moju fobiju od hetero odnosa i teznje sredine da mi se nametne isti (sto u patrijarhalnom, sto u nekom zapadnom modelu). I donekle na fobiju od toga da bi nekom debelom vratu moglo da padne na pamet da pokusa da me muva, ili neprijatnost kad neki od tih primeraka gleda u mom pravcu.
By J...

a naivne pricice o ljubavi prema deci vidim kao problem nezrelih gayeva
detetu su potrebni roditelji a to nikako ne mogu da budu ukoliko je jedno od njih gay ili bi, a jos gore kombinacije su ako se peder i leza dogovore...
ostali vidovi roditeljstva imaju samo svrhu produzenja vrste a taj cilj je po mom misljenju bespredmetno glup

i koji si ti kurac ovde da savetujes oko primenjivanja misljenja???

Posle ona tri citata iz tvojih postova mi je bas doslo da te "savetujem".

:dropdead:

@ jovanabeograd

:up: Odlican post. :)
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam se nekoliko meseci povremeno družio sa jednim gay dečkom.

Bio mi je zanimljiv (red korica psihoza, red neuroza, izmedju fil od trauma, sve bogato preliveno mnogobrojnim fobijama)...
Medjutim, taj je dobijao napade promene raspoloženja kako bi na ulici video curu i dečka da se drže za ruka. A par puta kad su se još i ljubili, namrgodio se, uvuko glavu u ramena, pocrveneo u licu i jedva dolazio do daha: "Kako su ODVRATNI!! Kako MOGU?!?"

Jel to heterofobija?
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by .L O S T
@sing: ne bi voleo da ti ispricam svoje vidjenje i tumacenje svadbi (sa i bez veridbe) :lol:
Mislim da bi se slozili :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Jeste. Ja sam imala napadaj toga u busu, ljubili se operutani rosavi i izrazito ruzni suvonjavi tip u 30-im i ista takva ali debela zena, sa sve jezicima napolju i glasnim mljackanjem, plus su oboje bili u kariranim kosuljama (sa slojem peruti po ramenima). I onda sam ispizdela zbog toga sto generalnoj populaciji taj preodvratan prizor nije gadan, a gadne im dve lepe devojke ili dva lepa decka. Ne razumem.
Korisnikov avatar
By Mars
:lol: ...Jeziv prizor, stvarno. Sigurno su i smrdeli.

Ok, ali ako bi oni bili čisti, bez peruti, u jednobojnim košuljama i za naše pojmove - lepi, i ljubili se?
Onda bi to valjda samo gay heterofobima bio odvratan prizor, ne i ostalima.
By J...
Originally posted by Mars

Medjutim, taj je dobijao napade promene raspoloženja kako bi na ulici video curu i dečka da se drže za ruka. A par puta kad su se još i ljubili, namrgodio se, uvuko glavu u ramena, pocrveneo u licu i jedva dolazio do daha: "Kako su ODVRATNI!! Kako MOGU?!?"

Jel to heterofobija?
:hmm:

Mozda je u pitanju protest protiv toga sto hetero parovi to mogu slobodno da rade na javnim mestima a gay ne mogu i taj protest se manifestuje kroz gadjenje?

Zasto se heteroseksualcima gade homoseksualci? Prvi razlog je zato sto su tako nauceni a drugi razlog bi mogao biti zato sto "ugrozavaju" njihov nacin zivota tj. oni misle da su "ugrozeni".

Mozda se i taj tvoj drugar isto tako osecao "ugrozenim"?

Da li je onda bilo koja fobija, hetero ili homo ustvari osecaj ugrozenosti?

Meni generalno se ne gade ni hetero ni homo parovi ali ako bi mi se neko namestio npr. u autobusu na sedistu ispred mene i poceo da se ljubi e to bi me nerviralo, makar bile i dve devojke u pitanju.
Korisnikov avatar
By mili86

detetu su potrebni roditelji a to nikako ne mogu da budu ukoliko je jedno od njih gay ili bi, a jos gore kombinacije su ako se peder i leza dogovore...
ostali vidovi roditeljstva imaju samo svrhu produzenja vrste a taj cilj je po mom misljenju bespredmetno glup

imas ociti nedostatak sexa
By J...

:whatever:
Korisnikov avatar
By Galateja
Treba razgraniciti pojmove patrijarhat od pojma heteroseksualnost. Postoje patrijarhalni ljudi heteroseksualci i patrijarhalni homoseksualci (pri tom nebitno da li su internalizovano homofobicni ili ne). Isto tako postoje gay ljudi modernih shvatanja a takodje i heteroseksualci modernih shvatanja.

Danas se koristi pojam queer i tim pojmom sebe mogu da opisu i homoseksualci i heteroseksualci koji ne zive prema tradicionalnim patrijarhalnim pravilima.

Jednostavno receno to znaci da devojka ne mora obavezno da bude lezbejka da bi bila oslobodjena patrijarhalnih normi ponasanja. Moze da bude i hetero i opet da, ako to zeli bude posvecena i karijeri i da se ne udaje za prvog kamiondziju koji naidje i da odlozi radjanje ili mozda cak i ne pozeli decu.

Zakljucak - ono sto mrzite je patrijarhat a ne heteroseksualnost. Razdvojite te kategorije u glavi pa cete se osloboditi i heterofobije.
Ovaj post je suština topika. Mislim da je većina onih koji su postovali na temi zamenila teze.

Fobična sam kada osetim da mi je u blizini neko ko ima 'didaktička' nastojanja prema meni, tj. kada neko želi napadno i agresivno da utiče na mene, bez obzira da li je homo, hetero, žut, smeđ, Marsovac...

Recimo, strašno ne volim kad mi se nameću politički stavovi, teizam, ateizam, razne organizacije, šta god, a to se trude da rade kako heteroseksualci, tako i pripadnici lgbt populacije. Volim ljude koji poseduju širinu duha da umeju opstati u kontaktu sa mnom uprkos neslaganju oko pojedinih pitanja.

Glupost ne zaobilazi nijednu ljudsku grupaciju. Bilo, jeste i biće.
Korisnikov avatar
By mili86
a koje to drustvo nije patrijarhalno?????????
Korisnikov avatar
By Galateja

Ajme, da mi je znati samo kako si locirao ovu dijagnozu?! :hypno:
By J...
Neko manje neko vise. Uporedi Holandiju i Avganistan npr.
Korisnikov avatar
By mili86
Neko manje neko vise. Uporedi Holandiju i Avganistan npr.
moje pitanje je bilo koje drustvo NIJE... a ne koje je manje a koje vise
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by Galateja

Ajme, da mi je znati samo kako si locirao ovu dijagnozu?! :hypno:
pakad neko ne zna sta ce sa sobom i doao je do toga da savetuje po forumima jednostavno ima nedostatak tvrdog predmeta ili ruke medju nogama
By J...

pakad neko ne zna sta ce sa sobom i doao je do toga da savetuje po forumima jednostavno ima nedostatak tvrdog predmeta ili ruke medju nogama

Znaci ti ne mozes da nastavis koliko toliko normalan razgovor cak i ako se ne slazemo u misljenjima vec mi i dalje postavljas tvoje patrijarhalne dijagnoze?

U tom slucaju :prst2:
By ...Sitnicava...
Mili86, pametnije bi ti bilo da usvojiš tuđe sugestije kada je više nego očito da su tvoja ubeđenja rđava...

Reguliši rečnik i ne bacaj frustracije po temi.

:kiss:

Izvinjavam se na uplitanju.
Korisnikov avatar
By decko
Heterofobican? Ne.
Da li me nerviraju homofobicni/heterofobicni ljudi koji prave generalizacije? Da.
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by ...Sitnicava...
Mili86, pametnije bi ti bilo da usvojiš tuđe sugestije kada je više nego očito da su tvoja ubeđenja rđava...

Reguliši rečnik i ne bacaj frustracije po temi.

:kiss:

Izvinjavam se na uplitanju.
otkud nekom pravo da kritikuje to sto ja ne podnosim decu i to sto smatram da je dete proizvod hetero odnosa koji ja ne podnosim ???
Korisnikov avatar
By mili86

Znaci ti ne mozes da nastavis koliko toliko normalan razgovor cak i ako se ne slazemo u misljenjima vec mi i dalje postavljas tvoje patrijarhalne dijagnoze?

U tom slucaju :prst2:
izvini, a kako je dijagnoza "nedostatak sexa" patrijarhalna??? Da je patrijarhalna glasila bi: Vidi ovu, u pauzama sexa mi replicira na forumu

u svakom slucaju izvini! nemam nameru da se raspravljam, a jos mane da nekog vredjam ili nesto slicno
Korisnikov avatar
By Tomek
Nisam, ne mrzim heteroseksualce... Ni one hard 'patrijarhalne' opisane u uvodnom postu...

Potpisujem svaki post od J... :fancyklap: :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Sing
Evo pre sat vremena gledam zalazak sunca sa plaze u Tel Avivu, dok posmatram (onako polu-diskretno, polu zapanjeno od srece da vidim ovako lep prizor):
2 slatka decka (25-6 godina onaj mladji, starihji mozda 4-5 vise) na 3m od mene, zagrljeni, gledaju u oblake, lezeci na pesku.... onaj mladji je 2 puta poljuboio starijeg u vrat i nastavio da gleda u oblake...

Do njih sa druge strane mladi bracni par veoma kozervativnih jevreja sa bebom...takodje veoma lep prizor...(bar dok je zalazilo sunce, bez zalazenja u to koji je status zene u tom drustvu, itd.)

:camac:
Korisnikov avatar
By Mars
Eto. Lepih prizora je svuda.
Korisnikov avatar
By m..
drustvo veselih feministkinja :D
Korisnikov avatar
By m..
ajmo da ga osnujemo, sa Ivanom!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!