Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by .L O S T
zasto se devojke katastrofalno lose udaju i upropaste sebi zivot....odbace karijeru da bi eto nekom radjale decu i bile u braku.....zasto je najbitnija stvar u zivotu puka reprodukcija i uzgajanje dece....muskarce koji vide jednom picku i misle da su osvojili svet.....svadbe gde je pripremanje gudetine za goste bitnije od samog vencanja....svrhu veridbe uopste ne razumem...zene koje trpe da su podredjene i II klasa zato sto su zene... muskarce koji misle da su nesto posebno jer, eto, imaju kitu......... biju se zbog ribe ali ne zato sto je vole vec jer im je povredjena muskost, ko u Opstanku...... da li tako i oni ne razumeju homosexualnost......
Originally posted by ZwezdicaHoćete li mi pojasniti izjavu oko koje se slažete?Originally posted by mili86Kao da sam ja izbovorila ovu rechenicu! Love you!
ne pravdam se
imam fobiju prema hetero sexu i njegovim nezeljenim efektima (deca)![]()
Originally posted by ...Sitnicava...Deca i str8eri koji PO SVAKU CENU hoce da izrode neke chopore slinavaca iako 80% njih nije kadro da chuva papagaja, a kamoli dete!Originally posted by ZwezdicaHoćete li mi pojasniti izjavu oko koje se slažete?Originally posted by mili86Kao da sam ja izbovorila ovu rechenicu! Love you!
ne pravdam se
![]()
Originally posted by mili86Izgleda.. Nego, ne mogu i dalje da razluchim je l' to dobro ili loshe..Originally posted by Zwezdicabas smo se nasliOriginally posted by mili86Kao da sam ja izbovorila ovu rechenicu! Love you!
ne pravdam se
Originally posted by ZwezdicaPrirodno je i normalno želeti dete, tako da zaista ne razumem toliki bes koji se čita u tvojoj konstrukciji zvanoj "čopor slinavaca".
Deca i str8eri koji PO SVAKU CENU hoce da izrode neke chopore slinavaca iako 80% njih nije kadro da chuva papagaja, a kamoli dete!
Originally posted by ...Sitnicava...
Tako je.
Borimo se protiv homofobije,
ne mrzeći pritom str8 ljude.
![]()
Originally posted by mili86Ovakvim stavom ti kao da podrzavas one koji osporavaju pravo na roditeljstvo gay osobama, tako da svoje skromno misljenje najbolje da primenjujes samo na sebi.
da, ali dete treba da odrasta uz oba roditelja... osim u slucaju kad oni nisu dobro okruzenje i kad se u obitelji manifestuju razni problemi... ali po mom skromnom misljenju u gay zivotu nema mesta roditeljstvu jer jednostavno, u samom cinu vodjenja gay ljubavi ne moze da dodje do magicnog trenutka zaceca...
Originally posted by mili86
ljubav prema detetu proizilazi iz ljubavi prema osobi sa kojom se isto zacinje...
Originally posted by ...Sitnicava...Prochitaj rechenicu do kraja, neka se slegne, pa onda komentarishi!Originally posted by ZwezdicaPrirodno je i normalno želeti dete, tako da zaista ne razumem toliki bes koji se čita u tvojoj konstrukciji zvanoj "čopor slinavaca".
Deca i str8eri koji PO SVAKU CENU hoce da izrode neke chopore slinavaca iako 80% njih nije kadro da chuva papagaja, a kamoli dete!
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!