Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Ulix
Trudim se da ne budem. :vruce:
Korisnikov avatar
By Dina
Po meni to je vezano za zenska prava a ne za heteroseksualnost... kad ona budu bolje zastupljena onda ce zene vise teziti/vise biti motivisane da postignu uspeh u karijeri i da se ne vrednuju preko muskaraca. Takodje kad su ekonomski jace nece biti prinudjene da trpe izivljavanja a onda ce se slika menjati.

Inace u blizini nemam heteroseksualce tog tipa i ne mislim da su izuzeci tako retki. Cim je osoba malo intelektualnija ne tezi da zivi "kako svi zive" (kako god oni ziveli) vec da pronadje svoj put.

I naravno, nisam heterofobicna.
By mikka
Meni, iskreno, nisu bile najjasnije i mnoge stvari u gej svetu, ali i to je valjda generalizacija.
Nisam heterofobičan, nasuprot, većina mojih prijatelja su hetero... Mislim da sam filantrop, pa prihvatam različitost ljudi :grouphug:
Korisnikov avatar
By spliff
(mislim da) nisam heterofobichan
Korisnikov avatar
By .L O S T
:kiss: za M......
bas to sam zeleo da kazem, a ne ko hoce a ko nece imati decu, da li dete treba da ima dve mame i sl.....
By Dragonite
@m..: :up: sve si lepo rekla

Opet ko i drugi, trudim se da ne budem. Ima i kod 'nas' takvih situacija (isprazne veze, uklapanje u stereotipe itd) a to opet zavisi od moje tačke gledišta, ergo, relativno je. Da, zgražava me ta dobrovoljna-samonametnuta izolacija, uklapanje u ulogu žene-majke-mučenice i sve to, jeste pritisak sredine i danas veliki ali to nije kao nekad (npr. moja komšinica, sada već baba, je pre skoro 40 godina morala da emigrira iz zemlje jer je vanbračno rodila dete, pa je zbog toga dobila i otkaz u firmi)... dakle, široko nam svima polje, svako neka radi šta hoće.

Inače se većina ljudi ponaša kao da ima neku ogromnu knjižurinu sa naslovom the Rules of Life i sve što 'tako treba' verovatno piše u toj knjizi. Više me zapravo nervira što malo ljudi misli svojom glavom.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by mili86
ne pravdam se
imam fobiju prema hetero sexu i njegovim nezeljenim efektima (deca)
Kao da sam ja izbovorila ovu rechenicu! Love you! :love:
By ...Sitnicava...
Originally posted by .L O S T

zasto se devojke katastrofalno lose udaju i upropaste sebi zivot....odbace karijeru da bi eto nekom radjale decu i bile u braku.....zasto je najbitnija stvar u zivotu puka reprodukcija i uzgajanje dece....muskarce koji vide jednom picku i misle da su osvojili svet.....svadbe gde je pripremanje gudetine za goste bitnije od samog vencanja....svrhu veridbe uopste ne razumem...zene koje trpe da su podredjene i II klasa zato sto su zene... muskarce koji misle da su nesto posebno jer, eto, imaju kitu......... biju se zbog ribe ali ne zato sto je vole vec jer im je povredjena muskost, ko u Opstanku...... da li tako i oni ne razumeju homosexualnost......

Generalizacija.

Uzorak gori od najgoreg.

Nisam heterofobična, zaboga.

:balon:
By ...Sitnicava...
Originally posted by Zwezdica
ne pravdam se
Hoćete li mi pojasniti izjavu oko koje se slažete?

:glupan:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by ...Sitnicava...
ne pravdam se
Hoćete li mi pojasniti izjavu oko koje se slažete?

:glupan:
Deca i str8eri koji PO SVAKU CENU hoce da izrode neke chopore slinavaca iako 80% njih nije kadro da chuva papagaja, a kamoli dete!
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ljubiteljka generalizacija, bas zato sto svi toliko pizde od njih! :evil:
Korisnikov avatar
By mili86
ne pravdam se
bas smo se nasli
Korisnikov avatar
By Zwezdica
ne pravdam se
bas smo se nasli
Izgleda.. Nego, ne mogu i dalje da razluchim je l' to dobro ili loshe.. :nerd: :smeh:
Korisnikov avatar
By mili86
pitacemo uzvisene negeneralizovane mozgove na Forumu... sigurno ce nam neko pomoci
Korisnikov avatar
By Zwezdica
pitacemo uzvisene negeneralizovane mozgove na Forumu... sigurno ce nam neko pomoci
ALi pazi sto on ima kovanicu: NEGENERALIZOVANE ! :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Sing
[quote]Originally posted by .L O S T
.....svadbe gde je pripremanje gudetine za goste bitnije od samog vencanja....[quote]
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Nisam, ali me u poslednje vreme mnogo smaraju pozivnice za "nađi dečka" žurke.
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by .L O S T
.....svadbe gde je pripremanje gudetine za goste bitnije od samog vencanja....
[/quote]

Nek puknu dusmani kad saznaju da Molijko (sto radi na benzinsku pumpu u Vicenzu) udaje cerku Radojku (koja je inace rodjena u Italiju i radi na benzinsku pumpu u Bolognu)...

:obesen:
Korisnikov avatar
By .L O S T
ako je generalizacija tacan opis kako se ponasa oooogromna vecina onda generalizujem.........

@sing: ne bi voleo da ti ispricam svoje vidjenje i tumacenje svadbi (sa i bez veridbe) :lol:
By ...Sitnicava...

Deca i str8eri koji PO SVAKU CENU hoce da izrode neke chopore slinavaca iako 80% njih nije kadro da chuva papagaja, a kamoli dete!
Prirodno je i normalno želeti dete, tako da zaista ne razumem toliki bes koji se čita u tvojoj konstrukciji zvanoj "čopor slinavaca".

:nope:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
cekaj, jel se MI to bese borimo protiv homofobije?
nek me neko podseti pliz, jer mi nakon ovakvih konstatacija ceo taj koncept izgleda vrlo hipokriticki.
By ...Sitnicava...
Tako je.

Borimo se protiv homofobije,

ne mrzeći pritom str8 ljude.

:hvala:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Tako je.

Borimo se protiv homofobije,

ne mrzeći pritom str8 ljude.

:hvala:

.... jer nas heterofobija ne cini nista boljim od Obrazovaca :hvala:

:bubbles:
By ...Sitnicava...
Jovana, pa mi smo tako inventivne.

:chestram:

Dođe mi da naša slova prekopiram u potpis da zasenjuje dalje i one koji ne zalaze u ovu temu.
Korisnikov avatar
By .L O S T
ako ti se nesto ne svidja ne znaci da ga odmah mrzis??! :wink:
By J...
Treba razgraniciti pojmove patrijarhat od pojma heteroseksualnost. Postoje patrijarhalni ljudi heteroseksualci i patrijarhalni homoseksualci (pri tom nebitno da li su internalizovano homofobicni ili ne). Isto tako postoje gay ljudi modernih shvatanja a takodje i heteroseksualci modernih shvatanja.

Danas se koristi pojam queer i tim pojmom sebe mogu da opisu i homoseksualci i heteroseksualci koji ne zive prema tradicionalnim patrijarhalnim pravilima.

Jednostavno receno to znaci da devojka ne mora obavezno da bude lezbejka da bi bila oslobodjena patrijarhalnih normi ponasanja. Moze da bude i hetero i opet da, ako to zeli bude posvecena i karijeri i da se ne udaje za prvog kamiondziju koji naidje i da odlozi radjanje ili mozda cak i ne pozeli decu.

Zakljucak - ono sto mrzite je patrijarhat a ne heteroseksualnost. Razdvojite te kategorije u glavi pa cete se osloboditi i heterofobije.
By J...
da, ali dete treba da odrasta uz oba roditelja... osim u slucaju kad oni nisu dobro okruzenje i kad se u obitelji manifestuju razni problemi... ali po mom skromnom misljenju u gay zivotu nema mesta roditeljstvu jer jednostavno, u samom cinu vodjenja gay ljubavi ne moze da dodje do magicnog trenutka zaceca...
Ovakvim stavom ti kao da podrzavas one koji osporavaju pravo na roditeljstvo gay osobama, tako da svoje skromno misljenje najbolje da primenjujes samo na sebi.

I kakvo je to pravilo da detetu trebaju bas dva roditelja? A sto ne bi mogla 3 ili 7 ili samo jedan?

ljubav prema detetu proizilazi iz ljubavi prema osobi sa kojom se isto zacinje...

Ljubav prema detetu proizilazi iz toga zato sto je dete tvoje. Ako ne znas za to, pitaj sve one zene koje su odgajile dete bez muza ili one koje mrze svoje muzeve koji ih maltretiraju ali vole svoju decu.
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Prirodno je i normalno želeti dete, tako da zaista ne razumem toliki bes koji se čita u tvojoj konstrukciji zvanoj "čopor slinavaca".

:nope:
Prochitaj rechenicu do kraja, neka se slegne, pa onda komentarishi! :hvala:
Ne treba i NIJE SVAKI str8ash sposoban da odgaja dete, jedno samo, a kamoli chopor slinavaca!
ALi, kako to da imash vishe od 30god., zensko si, a nisi se udala, ne volish decu, nisi za to, nemas osecaja, aliiiiiiiiiiii jbg ajde zbog mame i tate da imaju unuke! :drama: :zid:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!