- 19 Jan 2009, 11:22
Ajde da ja odgovorim na ovo potencijano odlazenje iz zemlje, da ne bu da ovde pise samo ekipa offtopic teletabija.
Kad nekog volis, onda ga volis, volis ga i nakon sto eventualna veza propadne (pa prodje onaj period ozlojedjenosti zbog neuspeha i decije bolesti ega), ako si samo zaljubljen pa to pobrkas sa ljubavlju, to moze da se ugasi, ali ljubav ne moze, ne tek tako. Moze da izgubi na intenzitetu, al ne moze da se ugasi kao na prekidacu.
Anyways. Dakle, s nekim si u vezi i volite se, i onda ta osoba ode u inostranstvo, uz dogovor da odrzavate i nastavite tu pricu cim se i vase dupe dovuce tamo (znaci i vi ste voljni da svoj zivot provedete s njom i ostavite vas zivot ovde zbog toga - sto je ozbiljna i veoma teska odluka, al da pretpostavimo da je vec doneta). -> btw slucajno znam par koji prolazi kroz to, al ih ne znam toliko dobro da znam sta se s njima zapravo desava i kako to prezivljavaju. Well, za mene bi taj period razdvojenosti bio potpuni pakao u svakom mogucem smislu, do te mere da bi mi nedostatak sexa u svakom slucaju bio nesto skoro pa zanemarljivo. Toliko zanemarljivo da bi mi pomisao da odsetam iz svog zivota (koji sam zajedno sa tom osobom stvorila, isplanirala) delovala potpuno sebicno, detinjasto, nezrelo, nezahvalno, idiotski, besmisleno, da bi me verovatno bilo samota od same sebe sto sam uopste pomislila na tako nesto. Da ne govorimo o tome koliko bi me povredilo da druga osoba odluci da to rpekine zato sto joj se prijebalo. Druga je stvar, ako se na osnovu povrenja dogovorite da mozete da imate sex sa drugim ljudima pod odredjenim uslovima, na sta je jako mali broj ljudi na ovoj planeti uopste sposoban.
Anyways, ako bih s nekim uopste dosla do toga da smo se prakticno vencale i ostarile zajedno, ne bih to bacila niz reku samo zato sto me je zasvrbela picka. A pritom mi je sex jedna veoma bitna stvar u zivotu, stvar koja me je u navratima motivisala da radim sebi o glavi bukvalno.