Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Zwezdica
:qqlele:

Znas, da sam ja zaljubljeni monogamista, detence.. :) :love:

ma ofkors :bisou:
By Snow_Crystal
Originally posted by Snow_Crystal
Originally posted by pthalo
strpljiva bih. Bila bih tu za nje. Razgovorale bismo. Pokušale bismo da se pokazujemo naše ljubav bez seksa, bez poljupca, bez dodira, ako joj to bi trebalo. Samo neka mi dozvoli da budem tu za nju, da je držim za ruku, da kuvam za nju, da me ne iskluči iz svog života.

Seks je bitan deo veze, ali ako dve osobe ne mogu da pokazuje svoju ljubavi bez seksa, onda to je velik problem.
Lepo jako, za neki roman, za realan zivot je bajka..
Pthalo SUPER si ovo napisala :up:

Zwezdice - UOPSTE nije bajka...Jebga onda to nije to da posle par meseci nekog sutnes jer nemate sex. A zamisli da si u vezi 5-6godina i da ti ili tvoja draga odete na godinu/dve van zemlje. Sta bi radila (pod uslovom da ti ne mozes da ides sa njom i da nemas uslova da ides kod nje)? Nasla nekog sa strane ili raskinula vezu? Ili nesto trece....
Ne bih izdrzala vezu od godinu dve na daljinu.. Ne hvala, veza na daljinu moze biti samo muchenje, bila videla i nikada vishe.. Raskinula bih vezu. VEza od godinu ili dve BEZ mogucnosti vidjanja?! Sta je to? To nije veza!

NIJE normalno da nemate sex sa nekim sa kime ste 8mes. !!! HEllooooo, to nije normalno! Ne zasniva se veza na sexu, ali je veliki deo iste i ako ga nema skoro godinu dana i coravom je jasno da nesto DEBELO NE VALJA!!!
Ajde da ubacim jos i ovo. DEVOJKA ti je otisla na godinu dve van zemlje da bi TI i ONA jednog dana bolje zivele (van ove usrane SRBIJE). Znaci OPET bi raskinula sa njom?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by pthalo
strpljiva bih. Bila bih tu za nje. Razgovorale bismo. Pokušale bismo da se pokazujemo naše ljubav bez seksa, bez poljupca, bez dodira, ako joj to bi trebalo. Samo neka mi dozvoli da budem tu za nju, da je držim za ruku, da kuvam za nju, da me ne iskluči iz svog života.

Seks je bitan deo veze, ali ako dve osobe ne mogu da pokazuje svoju ljubavi bez seksa, onda to je velik problem.
Lepo jako, za neki roman, za realan zivot je bajka..

Zwezdice - UOPSTE nije bajka...Jebga onda to nije to da posle par meseci nekog sutnes jer nemate sex. A zamisli da si u vezi 5-6godina i da ti ili tvoja draga odete na godinu/dve van zemlje. Sta bi radila (pod uslovom da ti ne mozes da ides sa njom i da nemas uslova da ides kod nje)? Nasla nekog sa strane ili raskinula vezu? Ili nesto trece....
Ne bih izdrzala vezu od godinu dve na daljinu.. Ne hvala, veza na daljinu moze biti samo muchenje, bila videla i nikada vishe.. Raskinula bih vezu. VEza od godinu ili dve BEZ mogucnosti vidjanja?! Sta je to? To nije veza!

NIJE normalno da nemate sex sa nekim sa kime ste 8mes. !!! HEllooooo, to nije normalno! Ne zasniva se veza na sexu, ali je veliki deo iste i ako ga nema skoro godinu dana i coravom je jasno da nesto DEBELO NE VALJA!!!
Ajde da ubacim jos i ovo. DEVOJKA ti je otisla na godinu dve van zemlje da bi TI i ONA jednog dana bolje zivele (van ove usrane SRBIJE). Znaci OPET bi raskinula sa njom?
Ovo je druga tema, pravis off.. Ccc..
By Snow_Crystal
Originally posted by Zwezdica Lepo jako, za neki roman, za realan zivot je bajka..

Pa i nije bas.Vrti se oko istog...A ti ne odgovaras sto znaci da bi je otkacila.... A meni nekako slatko da se "svadjam" sa tobom... :mazi: :maji:
Korisnikov avatar
By m..
Ajde da ja odgovorim na ovo potencijano odlazenje iz zemlje, da ne bu da ovde pise samo ekipa offtopic teletabija.

Kad nekog volis, onda ga volis, volis ga i nakon sto eventualna veza propadne (pa prodje onaj period ozlojedjenosti zbog neuspeha i decije bolesti ega), ako si samo zaljubljen pa to pobrkas sa ljubavlju, to moze da se ugasi, ali ljubav ne moze, ne tek tako. Moze da izgubi na intenzitetu, al ne moze da se ugasi kao na prekidacu.

Anyways. Dakle, s nekim si u vezi i volite se, i onda ta osoba ode u inostranstvo, uz dogovor da odrzavate i nastavite tu pricu cim se i vase dupe dovuce tamo (znaci i vi ste voljni da svoj zivot provedete s njom i ostavite vas zivot ovde zbog toga - sto je ozbiljna i veoma teska odluka, al da pretpostavimo da je vec doneta). -> btw slucajno znam par koji prolazi kroz to, al ih ne znam toliko dobro da znam sta se s njima zapravo desava i kako to prezivljavaju. Well, za mene bi taj period razdvojenosti bio potpuni pakao u svakom mogucem smislu, do te mere da bi mi nedostatak sexa u svakom slucaju bio nesto skoro pa zanemarljivo. Toliko zanemarljivo da bi mi pomisao da odsetam iz svog zivota (koji sam zajedno sa tom osobom stvorila, isplanirala) delovala potpuno sebicno, detinjasto, nezrelo, nezahvalno, idiotski, besmisleno, da bi me verovatno bilo samota od same sebe sto sam uopste pomislila na tako nesto. Da ne govorimo o tome koliko bi me povredilo da druga osoba odluci da to rpekine zato sto joj se prijebalo. Druga je stvar, ako se na osnovu povrenja dogovorite da mozete da imate sex sa drugim ljudima pod odredjenim uslovima, na sta je jako mali broj ljudi na ovoj planeti uopste sposoban.

Anyways, ako bih s nekim uopste dosla do toga da smo se prakticno vencale i ostarile zajedno, ne bih to bacila niz reku samo zato sto me je zasvrbela picka. A pritom mi je sex jedna veoma bitna stvar u zivotu, stvar koja me je u navratima motivisala da radim sebi o glavi bukvalno.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Snow_Crystal Pthalo SUPER si ovo napisala :up:

Pa i nije bas.Vrti se oko istog...A ti ne odgovaras sto znaci da bi je otkacila.... A meni nekako slatko da se "svadjam" sa tobom... :mazi: :maji:
:giggle: :) Razmena misljenja lepshe zvuchi.. :mazi:

Ne znam u tom slucaju kako bih postupila, ako je otisla zarad naseg boljeg zivota hm.. Komplikovana situacija i zavisi od para do para.. Ne bih volela nikako da se nadjem u toj situaciji i da moram da mozgam "sta dalje?". Znam da bi mi bilo uzasno tesko sta god da odluchim..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!