Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by MIHAJLO_Znam da srollas grudi a ne znas kako se moze zatrudneti?
da li moze da se zatrudni kad se ide u muski wc? ja se mnogo plasim![]()
Originally posted by MIHAJLO_da, najvecu opasnost predstavlja kvaka puna spermatozoidchica koji ce te oploditi vazduhom
Znate sta se ja mnogo plasim, jedna drugarica mi je pricala, i predpostavljam da je glupost.... ali da li moze da se zatrudni kad se ide u muski wc? ja se mnogo plasim![]()
Originally posted by jovanabeogradOriginally posted by MIHAJLO_da, najvecu opasnost predstavlja kvaka puna spermatozoidchica koji ce te oploditi vazduhom
Znate sta se ja mnogo plasim, jedna drugarica mi je pricala, i predpostavljam da je glupost.... ali da li moze da se zatrudni kad se ide u muski wc? ja se mnogo plasim![]()
![]()
![]()
Originally posted by pthaloOriginally posted by MIHAJLO_Jel vam se desilo nekad da vas isteraju iz wc a? I to vaseg pola.da. nekoliko puta su me isterale iz ženskog zahoda. "ne ovde! ne ovde! tamo je muški zahod!"
Ja sam negde između buč i ftm.
Originally posted by pthaloPo tvojoj priči, rekla bih da si transrodna (što znači da sebe smatraš do nekle ili u potpunosti muskarcem, ali da ne ne želiš da promeniš pol, zato što si zadovoljna svojim sadašnjim izgledom, ili samo "prerušavanjem" te samu sebe najradije deklarišeš kao buč ili nešto između buč i f2m). Razmisli o tome...
ja mislim da sam ipak buč, ali ponekad stvarno ne znam. Više volim da koristim muški wc, volim da piškim kao muškarac, volim kada čujem "on" i "gospodine", itd. ali ne želim da imam muški polni organi. Volela bih da piškim moje ime u sneg ali nakon toga vratila bih se na ženski polni organi. volela bih da imam dublji glas. Ponekad bih volela da imam bradu. volela bih da imam manje sise.
ali ne znam, možda kod mene ovo je samo poslednjica, jer sećam se da sam bila i femica pre.
Originally posted by el jaguarIstina.... znam po sebi!
ma ja idem vazda u muski kondut....kad se princeze zaredjaju nema sanse da mozes uci...peglaju kose,sminkaju se,presvlace,,,razni jadi!!
Originally posted by pthaloKod mene isto, s tim sto sam izgledom veoma ili donekle zenstvena i sebe kategorisem kao zenu (na osnovu pola i nekih rodnih karakteristika), dok je rod kod mene nesto toliko fluidno i promenjivo i prilagodljivo situaciji i u neku ruku nebitno, jer sam ja negde u svojoj glavi dekonstruisala i defragmentirala drustvenu uslovljenost i ocekivanja, da stvano negde i nije bitno.
posmatram sebe do nekle muškarcem i do nekle ženom, i ne osećam potrebu da promenim pol. "miss" i "ma'am" zvuči loše kada čujem, više volim "sir". i "Lady Pthalo" =ali ponekad nostalgijom posmatram moje nekadašnje ženstvenost. Uistinu, ni ne volim reč buč, ni nisam dečak, ni nisam devojka. Jednostavno pthalo sam.
Originally posted by m..Nesto slicno se recimo desavalo i meni kad sam posao u skolu. Silom prilka dobio sam dva identiteta i deca iz mog odeljenja koja zalutaju u moj komsiluk nisu mogla da me prepoznaju, naravno kad je ponasanje u pitanju.
Cisto da ilustrujem primerom. Kad sam bila dete bila sam 'muskaraca' do te mere da su decaci iz komsiluka bez ikavog blama i ustezanja merili pise predamnom, sto bi bilo nemoguce da su me videli kao devojcicu. Oni su me dozivljavali kao jednog od njih, dok su me u skoli dozivljavali kao devojcicu i uopste nisam imala taj odnos sa decacima iz skole, sto me nije ni zbunjivalo, niti mi je smetalo. Stavise jako mi je odgovaralo da imam dva potpuno razlicita identiteta u dve razlicite situacije.
Originally posted by m..Ovo moze svakako da se tumaci.
Hocu reci, meni fizicki nije potrebno da imam muda da bih imala veca muda nego neki tip.
Originally posted by m..Pročitala sam i razumela sam. Našla sam sebe u mnogo od tvojih rečenica...
A moj neki unutrasnji identitet i jeste tolko slojevit i jak, da ga ljudi uglavnom glat prihvataju onakvog kakav jeste.
Originally posted by ALTER_EGOEto zasto nikad ne bih isla u muski wc.
ali mrzim kada udjem u mushki izadjem iz kabine i za pisoarima totalno fuj likovi koji kada te snime nikako da zavrshe nego tako sa khm u ruci te gledaju dok ne izadjesh...
Originally posted by m..
nemam potrebu da svoj rodni identitet prenosim na pol, od ranog detinjstva nisam pozelela da budem decak (a i tada sam jako brzo odustala od toga, cim sam nasla kategoriju muskarace),a drugo to bi bilo nemoguce, jer bih onda morala da menjam pol i po nekoliko puta na dan, sto je svakako nemoguce.
Originally posted by MomoPa ponajpre sam htela reci da ne moram imati musko telo ili ikave na oko vidljive muske karakteristike (prevashodno polne, a zatim i rodne, tj drustveno konstruisane i namenjene odredjenom rodu u binarnom sistemu) da bih u nekim tipicno 'muskim stvarima bila bolja od prosecnog pa i natprosecnog tipa i obratno. Recimo meni nikad nije trebalo da budem musko da bih imala 15 decaka koji me slede u nekom mom naumu i slicno, niti moram da nosim pantalone da bih bila dobar inzenjer, niti nesto slicno.Originally posted by m..Ovo moze svakako da se tumaci.
Hocu reci, meni fizicki nije potrebno da imam muda da bih imala veca muda nego neki tip.
Mozes malo da razjasnis sta si htela da kazes da ne bi doslo do toga da tu misao protumacim pogresno.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!