Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

By _MARKO_
Jednostavno vrlo cesto mi dodje ono nije mi ni do cega, shvatim koliko bih uzivao u ovom trenutku, samo da sam rodjen u mom telu, muskom telu. U takvim trenucima stvarno ne znam sta da radim ko da cu da puknem od bola. Mene zanima da li se to i drugima desava ftm,mtf svejedno. Voleo bih da nadjem nacin da skrenem misli na nesto drugo, jer se plasim sta bih mogao da uradim :gotika: :cut:
Korisnikov avatar
By Momo
Hej, nemoj tako... postoje opcije/mogucnosti/izlazi iz svega toga...

ja sam cesto hteo da puknem od bola... a to cesto podrazumeva svaki dan nekih 15 godina unazad...
nikada nisam pomisljao na samoubistvo ali sam bio uveren da necu docekati tridesetu ..mislio sam da cu umreti od tuge...

ali to je sad sve nebitno , bitno je da sam prebrodio vecinu problema vezanih sa svoj polni i rodni identitet i da sad koliko toliko uspesno hendlujem taj problem ;)

a to isto mozes i ti :mazi:
By Trans osoba
Originally posted by MIHAJLO_
Jednostavno vrlo cesto mi dodje ono nije mi ni do cega, shvatim koliko bih uzivao u ovom trenutku, samo da sam rodjen u mom telu, muskom telu. U takvim trenucima stvarno ne znam sta da radim ko da cu da puknem od bola. Mene zanima da li se to i drugima desava ftm,mtf svejedno. Voleo bih da nadjem nacin da skrenem misli na nesto drugo, jer se plasim sta bih mogao da uradim :gotika: :cut:
Događa se svima , mozda bi ti najbolje bilo da nađes nekakav hobi koji je totalna distrakcija tebi od samog sebe , puno mislit o sebi je najgora stvar , ponekad se i to mora ali kad radis to stalno , nevalja a i izlaza uvijek ima nekako :meda:
By dennyboy
za pocetak samo da se oglasim
nemam vremena trenutno ali cu ti uskoro napisati opsirnije
ukratko:
imam 36 godina i tek 3 meseca sam napokon ono stoi sam od rodjenja samo u pogresnom telu

do pre dve godine sam ziveo, tacnije zivotario cekajuci trenutak kada ce se operacija zaista dogoditi

pokusao sam 4 puta da se ubijem i srecom nisam uspeo u tome jer da jesam ne bih bio ovde i sada ovako srecan i zadovoljan sopstvenim ZIVOTOM
napokon
to i tebe ceka, pa prema tome polako...

nastavak kasnije kad se dokopam slobodnog vremena i8 kompa

pozz za sve
Korisnikov avatar
By Dina
Imas vise tema o samoubistvu na Religiji, u Zdravlju, Razno pa mozes da ih iscitas...

Vezano za samoubistvo ja najvise mrzim one uobicajene parole: ubijaju se kukavice ili psihicki bolesnici, zivot je lep bla bla.

Mislim da je svaki covek poseban svet i razlozi a i resenja su posebna. Ipak negde kroz iskustva ili razmisljanja drugih ljudi mozda se moze pronaci nesto i za sebe. Zato sam ti i preporucila da iscitas sve te teme.

Ja sam pisala na svakoj, da neku temu o samoubistvu slucajno ne propustim :lol: A i sad kad su te misli iza mene opet pisem, jedna parola koja mi se cini mozda donekle tacna je ona, "jednom samoubica uvek samoubica". Tako ni sebe ne smatram oslobodjenom od takvih misli zauvek, samo sam nasla neke druge puteve, razmisljanja, koliko trajno videce se. Vec negde napisah da meni cak i nedostaju nekadasnje misli, navikla sam se da mi jedno od mogucih resenja bude i samoubistvo, ma koliko da to resenje nisam birala. Tako da i moj put nije bilo neko bezanje od takvih misli vec nesto slicno odgovoru Trans osobe, posvecivala sam se drugim stvarima, izgradjivala sebe... i iznenada dosla do tacke kad me takve misli vise ne obuzimaju... za sada...
By _MARKO_
Hvala vam svima na odgovorima. Moracu da pokusam da nadjem neki hobi, to je dobra ideja. Mozda da radim sklekove :teg: :P Glupo je da razmisljam o tome sada jbg imam 16 god. Jel se vi trans sastajete ovako?? pozzdrav svima
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by MIHAJLO_
. Jel se vi trans sastajete ovako?? pozzdrav svima
Poslao sam ti u2u na tu temu. Vidim da nisi ni procitao. Imas u gornjem desnom uglu ispod korisnickog imena opciju U2U, to su privatne poruke.

Inace transgrupa samopodrske postoji vec 2 godine, okupljanja su 2 puta mesecno ako si zainteresovan javi se :)

evo link za detaljnije informacije o grupi:

http://www.transserbia.org/index.php?op ... 1&Itemid=1
By _MARKO_
E fala fala. Ma nisam video sorry. Jos mi treba vremena da se snadjem odje. Pogledacu link. :google:
Korisnikov avatar
By bakalar
Zasto vec do sada nisi otisao kod psihologa/psihijatra ? :shake:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Druzenje, sport, ljubav, kreativno praznjenje (slikanje, pisanje...) Takodje, Ja recimo kad sam skenjan, idem na sajtove o kosmosu, planetama, necemu sto prevazilazi neka ovozemaljska pravila i chovekove tvorevine, i sasvim se "izmestim" iz tog nekog loseg toka misli. :) mozda zvuci smesno, ali nakon toga mi dosto mojih problema deluje beznachajno. :D
Naravno, ukljuci se u grupe koje organizuju trans ljudi, to ce ti sigurno puno pomoci. Jos si mlad, verujem da ces vremenom lakse izlaziti na kraj sa preprekama. Svako u sebi ima potencijala, samo treba nauciti kako da tu snagu izvuces. ;)
Korisnikov avatar
By mrle
Mili moj, samo se uvek seti one Malroove : Zivot ne vredi nista, ali nista nije vredno zivota.
By _MARKO_
:bundeva: i to sto kazes. Idem ja kod psihologa. Volim da citam o svemiru, to mi je do jaja. Ma ja sam ovako snazna osoba i kad me upozna neko nikad ne bi rekao koliko sam ja u stvari nesiguran u sebe i koliko zavisim od drugih ljudi al jbg. Ocu da budem faca pred svima. Al dobro valjda je to odlika puberteta sta ja znam. To za trans grupu cu da vidim, ako nadjem vremena, a nadam se da hocu.

Mili moj, samo se uvek seti one Malroove : Zivot ne vredi nista, ali nista nije vredno zivota.

To je bash dobro receno ;) eeee mnogo ti dobra ta macka :B
Korisnikov avatar
By mrle
jesi video kako je slatka ? olicenje konfucijanske mudrosti :)
By _MARKO_
:rotflmao: Ozbiljno :tegovi: Koliko nas ima otprilike trans na forumu??
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
E ljudi... ako pricate o trans forumima i ako ste odvratili misli od samoubistava, leba vam, promenite naslov teme, mnogo je bre tezak, i 'amo da se loce i jede! :meso: :pivce: :kolo:

Zelim ti dobrodoslicu na Forum. Izabrao si lepo ime. Slusaj Momo, jer:
1)on je Domacin
2)on je stariji. :mazi:
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by the1whowished
E ljudi... ako pricate o trans forumima i ako ste odvratili misli od samoubistava, leba vam, promenite naslov teme, mnogo je bre tezak, i 'amo da se loce i jede! :meso: :pivce: :kolo:
Setio sam te se danas kad sam video jednu fotku a i juce kad sam sa ortakom trazio kafanu :lol:

Originally posted by the1whowished
Zelim ti dobrodoslicu na Forum. Izabrao si lepo ime. Slusaj Momo, jer:
1)on je Domacin
2)on je stariji. :mazi:
:smug:

:kiss: za komplimente
Korisnikov avatar
By Andre87
I nemoj da se bedacis..svi te volimo :kiss:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Clockwork Orange
Takodje, Ja recimo kad sam skenjan, idem na sajtove o kosmosu, planetama, necemu sto prevazilazi neka ovozemaljska pravila i chovekove tvorevine, i sasvim se "izmestim" iz tog nekog loseg toka misli. :) mozda zvuci smesno, ali nakon toga mi dosto mojih problema deluje beznachajno. :D

ovo mi jako lepo...da ne kazem the "s" word....
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Super je to izmestanje....

... pomeris se malo o pogledas ovu nasu planetu... Milijarde ljudi, svi negde idu,
zure, nesto rade, citaju, gledaju, voze se liftom, placu, tresu se.. nose svoje probleme..

I kad tako iz kosmicke daljine pogledas ovu loptu, osetis taj neki cudan mir sagledavanja
svega... i onda sledis taj mir koji je sve jaci...

.. i bude ti lakse..
By _MARKO_
e hvala ti andjelika puno. :kasalj: Jel voli neko od vas da igra fudbal ili basket?
Korisnikov avatar
By Zvonce87
E al jedva izvalih da si ti, narocito zbog imena :) Slatko je to ime, znas :)

Al tema me podsetila na tebe, pa ja reko ajd da procitam.

Pricali smo ti i ja o ovome milion puta, znas? I milion puta sam ti rekla sta mislim. Jer ti si jako dobra osoba i jako pametan i talentovan, ispod te "macho" fore, tako da znas sta ti je ciniti: Radi na sebi, na skoli, na ljubavi, na prijateljstvima, na buducnosti, u bilo kom pogledu, i sve ce na kraju ispasti ok ;)

A znas vec, ja sam se tebi obecala :P tako da nemas frke uvek cu biti tu bar za zagrljaj :)
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Jedno pitanje za Mihajla:
Da li ti volis moke ili devojke?
P.S.: Ovo nije nista zlonamerno, samo me zanima ... znam da Andjelika voli devojke .... zanima me koliko je trans populacija str8, gay, bi ...
By _MARKO_
Ma ok je totalno, jer se nisam izjasnio. Volim devojke mislim samo devojke dakle str8 sam. Andjela ja sam bio na planini pa nisam mogao odmah da odgovorim. Do jaja sam se proveo izigravao facu na suncu u kratkim rukavima(brrrrr) al dobro...celicim se malo :P I meni se svidja ime, mislim meni je vrlo znacajno jer mi je keva pricala da je mislila da sam musko pre nego sto sam se rodio i mislila da mi da ime mihajlo..posle je morala da ga menja u .. necu vam reci koje al eto ja sam ga preuzeo. :) Nego niste mi odgovorili voli li neko ovde fudbal da igra?? :cool2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!