Imas vise tema o samoubistvu na Religiji, u Zdravlju, Razno pa mozes da ih iscitas...
Vezano za samoubistvo ja najvise mrzim one uobicajene parole: ubijaju se kukavice ili psihicki bolesnici, zivot je lep bla bla.
Mislim da je svaki covek poseban svet i razlozi a i resenja su posebna. Ipak negde kroz iskustva ili razmisljanja drugih ljudi mozda se moze pronaci nesto i za sebe. Zato sam ti i preporucila da iscitas sve te teme.
Ja sam pisala na svakoj, da neku temu o samoubistvu slucajno ne propustim

A i sad kad su te misli iza mene opet pisem, jedna parola koja mi se cini mozda donekle tacna je ona, "jednom samoubica uvek samoubica". Tako ni sebe ne smatram oslobodjenom od takvih misli zauvek, samo sam nasla neke druge puteve, razmisljanja, koliko trajno videce se. Vec negde napisah da meni cak i nedostaju nekadasnje misli, navikla sam se da mi jedno od mogucih resenja bude i samoubistvo, ma koliko da to resenje nisam birala. Tako da i moj put nije bilo neko bezanje od takvih misli vec nesto slicno odgovoru Trans osobe, posvecivala sam se drugim stvarima, izgradjivala sebe... i iznenada dosla do tacke kad me takve misli vise ne obuzimaju... za sada...