Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Mars
Meni uvodni post liči na uputstvo neke igrice. Kad vodiš razne likove...
Originally posted by Mars
Pa jel nije?![]()
"Za njega tada veza počinje..."
I onda ga vodiš po gay svetu (Serbian edition), mesta za izlaske, ogovaranja, podmetanja, spletkarenja, a cilj je da veza što duže traje.
Originally posted by senseJeste ako se ovaj 1. oseca prevarenim.
... zanima me vase misljenje, posto se moj sagovornik i ja ne mozemo dogovoriti...
... prica otprilike ide ovako:
.... Dva momka se nalaze preko neta, upoznaju se, vide se par puta, spavaju i dogovore se da otpocnu vezu... Sve se dogadja u roku od nekih pola meseca... Svidjaju se jedan drugome, ali jedan od njih nije posve iskren... Posle tri meseca "veze" jedan od njih dvojice saznaje da je drugi tokom veze sa njim odrzavao sex kontakte sa jos jednim deckom... Kontakti su prekinuti mesec pre nego sto je decko saznao, ali ipak se osetio prevarenim... Izgovor- decko koji je varao nije bio siguran u namere drugog decka i nije zeleo da uleti u vezu sa osobom koju ne poznaje... Kada se uverio da je to to, prekinuo je sve i posvetio se svojoj sad vec tri meseca dugoj vezi... Za njega veza tada pocinje...
Da li je to prevara?
Originally posted by senseНаравно да је превара.
... dogovorili se da otpocnu vezu, dogovorili se da se partner obavesti drugog ako ga prevari... znaci bila je planirana kao monogamna veza... to je bit...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!