Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Meni uvodni post liči na uputstvo neke igrice. Kad vodiš razne likove...
Korisnikov avatar
By Mars
Pa jel nije? :)
"Za njega tada veza počinje..."

I onda ga vodiš po gay svetu (Serbian edition), mesta za izlaske, ogovaranja, podmetanja, spletkarenja, a cilj je da veza što duže traje.
By жњ
Originally posted by Mars
Meni uvodni post liči na uputstvo neke igrice. Kad vodiš razne likove...
Originally posted by Mars
Pa jel nije? :)
"Za njega tada veza počinje..."

I onda ga vodiš po gay svetu (Serbian edition), mesta za izlaske, ogovaranja, podmetanja, spletkarenja, a cilj je da veza što duže traje.

a meni na reality show :D
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by sense
... zanima me vase misljenje, posto se moj sagovornik i ja ne mozemo dogovoriti...

... prica otprilike ide ovako:

.... Dva momka se nalaze preko neta, upoznaju se, vide se par puta, spavaju i dogovore se da otpocnu vezu... Sve se dogadja u roku od nekih pola meseca... Svidjaju se jedan drugome, ali jedan od njih nije posve iskren... Posle tri meseca "veze" jedan od njih dvojice saznaje da je drugi tokom veze sa njim odrzavao sex kontakte sa jos jednim deckom... Kontakti su prekinuti mesec pre nego sto je decko saznao, ali ipak se osetio prevarenim... Izgovor- decko koji je varao nije bio siguran u namere drugog decka i nije zeleo da uleti u vezu sa osobom koju ne poznaje... Kada se uverio da je to to, prekinuo je sve i posvetio se svojoj sad vec tri meseca dugoj vezi... Za njega veza tada pocinje...

Da li je to prevara?
Jeste ako se ovaj 1. oseca prevarenim.

Inace mislim da ljudi ne bi trebalo da ulaze u veze dok nisu siguri da je to to sto oni zele. Mislim, mogao je da saceka da ga upozna i sta ja znam i da ne obecava nista, dok nije siguran da to moze i da pruzi.
By sense
... tema posluzila svrsi :eya: hvala na pomoci, izvin'te na smetnji...
By ...Sitnicava...
Uvodni post je sam po sebi izneo isto što i forumaši.

Nije problem za smetnju. Samo nemoj više.

;)
Korisnikov avatar
By Marvin
A kako su oni slatkiši mali sistematični. :mazi:

Prvo su se dogovorili da "otpocnu vezu" pa onda "da partner obavesti drugog ako ga prevari"...

Vidiš ti to... Tako se veza počinje! Ugovor, pravila!
Ima neko protiv?
Uzdržan?
Veza se usvaja. :sudija:
By Garbo
Originally posted by sense
... dogovorili se da otpocnu vezu, dogovorili se da se partner obavesti drugog ako ga prevari :kakodane: ... znaci bila je planirana kao monogamna veza... to je bit...
Наравно да је превара.

Јер пао је договор о ВЕЗИ побогу и моногамије што се подразумева да та веза носи ако су је како што сам схватила већ тако у старту и поставили. И поред свега тога лик је продужио односе са другима?!
А зашто? Јер није био сигуран да је то то?!?
Зашто да буде једноставно када може компликовано.

Какав лош почетак...
Korisnikov avatar
By stotinka_dogvila
Prevara. Sedeti na vishe stolica... znachi igrati se tudjim emocijama i vremenom... Ukoliko vec nije mogao da se odluchi, ili da odmah prekine, trebao je predochiti situaciju... svojim partnerima... :opacupa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!