Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Mars
Ne, to sa jel i jer to je po meni više od greške...
Lično se ne potrišem mnogo, jedna informacija više.
("Jer si bio u bioskopu sinoć?")
Zanimljiv je otpor koji ti ljudi pružaju kada im se ukaže na ovu grešku...
Originally posted by ValHe. Desilo mi se ovde. Dobronamerno mi jedna naša drugarica na pp, kaže "Ispravi ono tamo, nemoj da se brukaš". Ja pogledam, ono nema dileme da upravo TAKO treba da bude. Nadjem na netu (gramatika je bila u pitanju, ne pravopis), pošaljem joj, a onda sledi najveći biser: "A JA KAD KAŽEM TAKO, MENE MOJA SESTRA, PROFESOR SRPSKOG JEZIKA I KNJIŽEVNOSTI - UVEK ISPRAVI!" I još je rekla kako će da joj zabode neko ukoričeno izdanje u glavu kad krene da je ispravlja sledeći put.
Ajd otpor. Al´ te josh napravi ludim kako ne znash srpski!![]()
Originally posted by TeaNedopustivo da nekog nazivaš ikako drugačije osim po imenu, a kamoli fizički kontakt, A KAMOLI fizičko zlostavljanje.
Ja sam jos i dobro prosla, neke tutubane(kako ih je zvala) je hvatala za zulufe i lupala im glavu o tablu.
Boze te devedesete.
![]()
Originally posted by coloradoMozes ti i da pises "sumljam", "samnom", "jako bih to voleo"..
I te kako mozemo da mrzimo...
Originally posted by blentaPa meni se oprashta jer ni ne zivim u Srbiji. A zamisli tek da ti neko kaze umesto 'jel se selis zauvek' - 'Jel se selis za dobro'?Originally posted by stefan19jedanput!
djubre me prevarilo jedamput,![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!