Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
i kad neko napishe od prilike il odprilike, podatci itd.
Korisnikov avatar
By starky
swanka,ko te naljutio jutros...

btw,mrzim i ja...a inace vrhunac gluposti koje sam dozivela je da mi neko cestita bozic ("poeticnom" porukom) sa slovom "w"
umesto "v"

e to je katastrofa...
Korisnikov avatar
By Mars
Ne, to sa jel i jer to je po meni više od greške...
Lično se ne potrišem mnogo, jedna informacija više.

("Jer si bio u bioskopu sinoć?")

Zanimljiv je otpor koji ti ljudi pružaju kada im se ukaže na ovu grešku...
Korisnikov avatar
By pthalo
mrzim kada mešam "mi" i "me". Znam koja je razlika između njih. "mi" = meni = dativ (ona mi je dala olovku). "me" = mene = akuzativ/genetiv. (Da li me voliš?). Ali uvek, uvek, uvek tipkam "mi" kada hoću da tipkam "me", ili "me" kada hoću "mi".:vatrica:
By Tea
ja mislila da je tema o tome da swanka mrzi kad neko mesa (kukovima).
uvek sve citam u trku.
:hekla:
Korisnikov avatar
By Mars
A dajemo i svoje doprinose, širimo temu...ok.

Ja nije da MRZIM, daleko od toga, meni je FASCINANTNO da neko može da kaže: "Ko bih rekao da..."

I to ne bilo ko nego neko dovoljno veliki da zna da uključi kompjuter, postuje na forumu, kome je srpski maternji jezik...velika misterija za mene, gde su bile te učiteljice, nastavnici, pismeni radovi, ISPRAVKE pismenih radova...da li je tu uopšte pročitana bilo koja knjiga, bilo koji tekst u novinama...nekad.
Korisnikov avatar
By foolish
uclanjujem se i dodajem vezano za i zadnji
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja ne smem da se učlanim jer se meni desi da nekad mahinalno zamenim "jel" i "jer" :D
Pa onda iznerviram sam sebe i ponovim rečenicu iz početka gde je sve na svom mestu :)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Mars
Ne, to sa jel i jer to je po meni više od greške...
Lično se ne potrišem mnogo, jedna informacija više.

("Jer si bio u bioskopu sinoć?")

Zanimljiv je otpor koji ti ljudi pružaju kada im se ukaže na ovu grešku...

Ajd otpor. Al´ te josh napravi ludim kako ne znash srpski! :D
By Kragi
Meni je ne + glagol = spojeno favourite :D
By Tea
Da je svako prosao torturu kod moje nastavnice srpskog, ne bi pravio greske. Mene je obozavala da gadja kad nesto pogresim. Najcesce je to bila kreda, ali me tako u zanosu jednom gadjana naocarama, slomila ih jer sam se pomerila, a onda mi trazila da joj kupim nove. :nesiguran:
Ja sam jos i dobro prosla, neke tutubane(kako ih je zvala) je hvatala za zulufe i lupala im glavu o tablu.
:lol: Boze te devedesete. :lol:
Korisnikov avatar
By Val
Nauchih ja to i bez tvoje uchiteljice. :lukavi:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Val
Ajd otpor. Al´ te josh napravi ludim kako ne znash srpski! :D
He. Desilo mi se ovde. Dobronamerno mi jedna naša drugarica na pp, kaže "Ispravi ono tamo, nemoj da se brukaš". Ja pogledam, ono nema dileme da upravo TAKO treba da bude. Nadjem na netu (gramatika je bila u pitanju, ne pravopis), pošaljem joj, a onda sledi najveći biser: "A JA KAD KAŽEM TAKO, MENE MOJA SESTRA, PROFESOR SRPSKOG JEZIKA I KNJIŽEVNOSTI - UVEK ISPRAVI!" I još je rekla kako će da joj zabode neko ukoričeno izdanje u glavu kad krene da je ispravlja sledeći put.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Tea
Ja sam jos i dobro prosla, neke tutubane(kako ih je zvala) je hvatala za zulufe i lupala im glavu o tablu.
:lol: Boze te devedesete. :lol:
Nedopustivo da nekog nazivaš ikako drugačije osim po imenu, a kamoli fizički kontakt, A KAMOLI fizičko zlostavljanje.
By Tea
Eh, nedopustivo jeste, ali tako je bilo kod Mimike.

:mjuza:
By Tea
Mogu misliti sta je radila onima na casovima francuskog jezika, posto je i to predavala.
:geisha:
Korisnikov avatar
By Val
Bolje da je predavala :balerina: , ta Mimika.
Korisnikov avatar
By Mars
Nadam se da su mimike izumrle.
Mada smo mi od našeg profesora srpskog doživljavali još mučniju psihičku torturu.
Korisnikov avatar
By Delete
Aaaa, MRZIM, MRZIM to! Mrzim sve nepismene imbecile, ne podnosim one sa w, y i ostalim sranjima kojima zamenjuju "domaca" slova i kad nepravilno pisu negaciju. A jos vise mrzim kad mi kontriraju ako pokusam da im ukazem na greske koje prave.
Da, vrlo rado se pridruzujem! I bas kao ta profanka, fizicki bih zlostavljala sve koji su glupi da nauce osnove maternjeg jezika.
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by stefan19
djubre me prevarilo jedamput,
jedanput!:tushe:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ako vec toliko postujete srpski jezik, onda naucite da takve stvari ne mozete da mrzite. Mogu da vas iritiraju (kao mene), da vas nerviraju, da imate lose misljenje o osobi koja to koristi...
Korisnikov avatar
By *deni*
A ja do sada mislio da nas Swan pita zasto mrzimo kad neko mesha po podijumu. :vrcka:
:lol:

Meni je smesno kad neko napise " sumljam ", umesno " sumnjam " i uvek mislim da se ljudi zajebavaju kad tako napisu.
:lol:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by colorado
I te kako mozemo da mrzimo...
Mozes ti i da pises "sumljam", "samnom", "jako bih to voleo"..
Korisnikov avatar
By Mars
Pa isti onaj ovde ko kaže "Ko bih reko" kaže i sumljam.

Mi jednom nismo mogli da ubedimo čoveka da nije oktombar. Argument mu je bio da i svi ostali meseci imaju m, septembar, oktombar, novembar, decembar... Greška je, kaže on, i u svim telefonima, i u Win. i u štampanim kalendarima koje smo mu povadili. Oktombar i tačka.
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by blenta
Originally posted by stefan19
djubre me prevarilo jedamput,
jedanput! :tushe:
Pa meni se oprashta jer ni ne zivim u Srbiji. A zamisli tek da ti neko kaze umesto 'jel se selis zauvek' - 'Jel se selis za dobro'?
To su lapsusi, a ovo je obican misspelling.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!