Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by Wilhelminaja mislim da smo ti i ja pretplaceni na isti blog za filmove
Ponovo...
Ovog puta sam malo bolje obratila paznju na likove i desavanja i film mi se mnogo manje dopao :S
Zapravo, film nije ni horor, vise neka socijalna dramica koja ima za cilj da pokaze pogubnost trendova (iako nisu svi trendovi fatalni u smislu da ce te navesti da sebi oduzmes zivot) i modernih tehnologija. U sustini - japansko tradicionalisticko proseravanje. Vredi videti zbog pocetne scene.
Originally posted by 83D. Boyle je majstor za 'brze' scene gde se jure po ulicama, to je dokazao i u ovom filmu
Slumdog millionare
Savrsen film da se njime pocne godina - zanimljiv, zabavan, realan i nestvaran u isto vreme... mnogo pozitivan! odusevljen sam!
Originally posted by kenozoikda, da, savrsen posao je odradio u Trainspottingu! od kasnijih mi se dopalo samo "The Beach" i to na povuci-potegni (mozda najvise zbog onog tripa kad Leonardo 'igra igricu').
D. Boyle je majstor za 'brze' scene gde se jure po ulicama, to je dokazao i u ovom filmu![]()
s` tim sto je prvi deo filma(kad su oni deca) mnogo bolji od drugog dela koji se pretvara u limunadicu.
Originally posted by pthaloza ovo se slazem totalno, pusti ponekad muziku iz filma ako si bas u crybaby modu, mene prodrma svaki jebeni put, prelepo!
Пред дождотvrlo dobar film
Originally posted by cumpigne kažav da samouništuvanje e dobar film, samo da e tažan. i razbirav samo 30% zatoa što nemaše titlove i ušte ne zboruvam dobro makedonski, učam od početokot na avgust. krajot na film beše malku podobar. drago mi e što Kuplung dobiva parče na toa što zaslužuva.Originally posted by pthaloza ovo se slazem totalno, pusti ponekad muziku iz filma ako si bas u crybaby modu, mene prodrma svaki jebeni put, prelepo!
Пред дождотvrlo dobar film
za samounistuvanje se ne slazem, mogu da kazem da je dno dna od filma (da budem fin)
inace upravo odgleado (ponovo) Palindromes, Todda Solondza.
i sta da kazem, jednom fan, uvek fan, pocevsi od Happiness pa nadalje sbvaki njegov film me zavozi opasno, pocevsi od scenarija, preko kastinga, pa sve do same realizacije. istovremeno i odbojno i privlacno, i hrabro i degutantno, ludo i zabavno u svakom slucaju! preporuke!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!