Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Po meni jeste bolji film. Iskren da budm "Match Point" iako podosta zanimljiv nije osvojio moje simpatije.
By Ulix
Originally posted by Beogradjanin18
Po meni jeste bolji film.
Obicno se slazem sa tvojim filmskim ukusom, sto znaci da moram pod hitno da pogledam Vicky. :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Ponovo...
Ovog puta sam malo bolje obratila paznju na likove i desavanja i film mi se mnogo manje dopao :S
Zapravo, film nije ni horor, vise neka socijalna dramica koja ima za cilj da pokaze pogubnost trendova (iako nisu svi trendovi fatalni u smislu da ce te navesti da sebi oduzmes zivot) i modernih tehnologija. U sustini - japansko tradicionalisticko proseravanje. Vredi videti zbog pocetne scene.
Korisnikov avatar
By 83
In Bruges

Colin :blush: :love: :blush: :love:
ocekivah da ce biti dosadan, zapravo ispade sasvim dobar film. odlicno napisan, mali, prepun lepih kadrova i nekog posebnog humora. sjajna gluma cele ekipe, posebno sjajan kao i uvek Ralph Fiennes.
ima tri nominacije za Zlatni Globus, verovatno nece dobiti nijedan iako je mozda i najbolji film u kategoriji mjuzikl/drama.
vredi pogledati i, ako nista drugo, saznati "where is the fuckin Bruges!?" :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Wilhelmina

Ponovo...
Ovog puta sam malo bolje obratila paznju na likove i desavanja i film mi se mnogo manje dopao :S
Zapravo, film nije ni horor, vise neka socijalna dramica koja ima za cilj da pokaze pogubnost trendova (iako nisu svi trendovi fatalni u smislu da ce te navesti da sebi oduzmes zivot) i modernih tehnologija. U sustini - japansko tradicionalisticko proseravanje. Vredi videti zbog pocetne scene.
ja mislim da smo ti i ja pretplaceni na isti blog za filmove :D
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Sunce
"Kleopatra"

Slika
iako sam je gledao sto hiljada puta, zao mi je sto sam je propustio...
Korisnikov avatar
By Hton
Gaudi Afternoon

Freeway

Ring
Korisnikov avatar
By 83
Slumdog millionare

Savrsen film da se njime pocne godina - zanimljiv, zabavan, realan i nestvaran u isto vreme... mnogo pozitivan! odusevljen sam!
Korisnikov avatar
By Super Mario
Far from heaven - jeftina kopija The hours
Mama mia - koji trash!
Gays go wild - zabavno i treši
Korisnikov avatar
By Tomek
Ja sam legenda - svidja mi se, preporucujem

Rambo 4 - :smeh: (ne preporucujem)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne znam da li preporucih nekome Superhero Movie koji gledah pre nekoliko nedelja, od tvoraca Scary Movie serijala...

Film je donekle predvidiv dosta, ali opet dovoljno zabavan... 8/10

Slika

E sada, film slicne tematike, Disaster Movie takodje parodija, koju gledah sinoc, a i jutros jos jednom je jos urnebesniji po meni :lol:
Naime, mozda bi mi bio jos bolji da pri pocetku kapiram sve parodije, jer nisam bas gledao sve te filmove... ali kako se radnja filma razvija, tako je podosta nepredvidiv i nenormalan! :lol:

:love:

Zamerka jeste da nesto krace traje... nesto se brzo zavrsava!

10/10 !!!

Ne da preporucujem, nego... :love:

Slika
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by 83
Slumdog millionare

Savrsen film da se njime pocne godina - zanimljiv, zabavan, realan i nestvaran u isto vreme... mnogo pozitivan! odusevljen sam!
D. Boyle je majstor za 'brze' scene gde se jure po ulicama, to je dokazao i u ovom filmu :)
s` tim sto je prvi deo filma(kad su oni deca) mnogo bolji od drugog dela koji se pretvara u limunadicu.
Korisnikov avatar
By gorilica
Odgledah sinoc "The Duchess", sa drugaricom.
Slika

Dobar film. :up:
Korisnikov avatar
By 83
Originally posted by kenozoik
D. Boyle je majstor za 'brze' scene gde se jure po ulicama, to je dokazao i u ovom filmu :)
s` tim sto je prvi deo filma(kad su oni deca) mnogo bolji od drugog dela koji se pretvara u limunadicu.
da, da, savrsen posao je odradio u Trainspottingu! od kasnijih mi se dopalo samo "The Beach" i to na povuci-potegni (mozda najvise zbog onog tripa kad Leonardo 'igra igricu'). :lol:
film je bas podeljen na taj "ovo je Indija" deo koji je zaista mnogo bolji od nastavka u vidu "Romea i Julije", ali nekako nije prepatetican i u celom konceptu uspeva da ostane neljigav. :)
super mi je deo sa closing credits kada igraju na z. stanici u stilu klasicnih bolivudskih filmova. :love:

gledah sinoc i "Changeling" konacno. ok film, potresna prica sama po sebi jer je istinita. nisam nesto ljubitelj Clint Eastwooda, posebno ne kada se bavi raznim "istinama", ali ovo sam progutao. Angelina je odlicna kao i uvek kada ozbiljno glumi, John Malkovich sjajan u svojoj epizodi... u svakom slucaju, vredi pogledati bar zbog te cele price o nestanku deteta (ni prva ni poslednja, ali nekako cudna i prepuna slucajnosti).
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Postoji dobar razlog zasto su moji omiljeni zanrovi fantazija, sf i horori... stvari od kojih se mogu distancirati...
A kada pogledam film kao gore spomenuti, prvo se isplacem, pa popizdim, i kazem da vise nikad necu gledati takve stvari.
Za Sarajevo sam posebno vezana, iako slabo do nikako ne pamtim taj grad iz predratnog perioda, a film je odlicno prikazao situaciju ljudi koji su se u njemu nasli pocetkom devedesetih.
Korisnikov avatar
By Sunce
Queens (Reinas) - Kraljice! :yay:

Da li sam jedini koji je tek sada pogledao ovaj film? Obavezno pogledajte ako niste! :sunce:

Almodovarove glumice i gej vencanja - ne mozete da pogresite! :lol:

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By pthalo
Пред дождот :placko: vrlo dobar film
Korisnikov avatar
By Calypso
Religulous - odlican film i fenomenalan voditelj
:smeh: ali gde je iskopao sve one dileje :smeh:
By iWanna
RING OF THE NIBELUNGS

Divan film...
By cumpig
Originally posted by pthalo
za ovo se slazem totalno, pusti ponekad muziku iz filma ako si bas u crybaby modu, mene prodrma svaki jebeni put, prelepo!

za samounistuvanje se ne slazem, mogu da kazem da je dno dna od filma (da budem fin)

inace upravo odgleado (ponovo) Palindromes, Todda Solondza.
i sta da kazem, jednom fan, uvek fan, pocevsi od Happiness pa nadalje sbvaki njegov film me zavozi opasno, pocevsi od scenarija, preko kastinga, pa sve do same realizacije. istovremeno i odbojno i privlacno, i hrabro i degutantno, ludo i zabavno u svakom slucaju! preporuke!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Planiram sad od pola sedam na programu HBO televizije da pogledam
film " Kraljica " sa sjajnom Helen Miren u glavnoj ulozi.
Korisnikov avatar
By pthalo
Originally posted by cumpig
Originally posted by pthalo
za ovo se slazem totalno, pusti ponekad muziku iz filma ako si bas u crybaby modu, mene prodrma svaki jebeni put, prelepo!

za samounistuvanje se ne slazem, mogu da kazem da je dno dna od filma (da budem fin)

inace upravo odgleado (ponovo) Palindromes, Todda Solondza.
i sta da kazem, jednom fan, uvek fan, pocevsi od Happiness pa nadalje sbvaki njegov film me zavozi opasno, pocevsi od scenarija, preko kastinga, pa sve do same realizacije. istovremeno i odbojno i privlacno, i hrabro i degutantno, ludo i zabavno u svakom slucaju! preporuke!
ne kažav da samouništuvanje e dobar film, samo da e tažan. i razbirav samo 30% zatoa što nemaše titlove i ušte ne zboruvam dobro makedonski, učam od početokot na avgust. krajot na film beše malku podobar. drago mi e što Kuplung dobiva parče na toa što zaslužuva.

Pred doždot e savršen. kje go gledam i drugi pat. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Sad ce za koji minut da startuje " Tesna koza 4 " na Pinku, pa eto smeha i radosti.
Tu se svi deru jedni na druge i to djubre od filma je idealno za relaksaciju zivaca.
:lol:
Korisnikov avatar
By 83
konacno...

The curious case of Benjamin Button

nije ono sto sam ocekivao, cak je i mnogo drugaciji od toga... ali mi je legao! predug je, zaista, ali nekako proleti jer je cudan. nije Fight club, naravno, niti ce David ikada snimiti takav film ponovo, ali je odlican. vredelo je cekati ga ovoliko... :love:
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!