Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Bez staraca nema udaraca!
Slika

Za poslednji Frigay udar na 2008. godinu i veselo prednovogodišnje ubrzanje pripremili smo vam stare beogradske klupske kajle, DJ dvojac koji već dve decenije pomera granice u beogradskom klabingu.
I zato im hvala.

Jer, bez staraca nema ni udaraca!

DJ Gordan Paunović i DJ Vlada Janjić
u Apartmanu
u petak, 26. decembra od 23 časa.

Ulaz do ponoći besplatan, od ponoći 150 dinara.

I... rezervacija je obavezna. :)

+381 64 212 79 63
Korisnikov avatar
By bakalar
omg, voleo bi da ih cujem uzivo, tamo sam :)

pitam se da li ce biti minimala ...

nego, da li neko hoce da se klacka vozom do BGa samnom ?
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by bakalar
omg, voleo bi da ih cujem uzivo, tamo sam :)

pitam se da li ce biti minimala ...

nego, da li neko hoce da se klacka vozom do BGa samnom ?
Da ne zaboravis. :kiss:
Originally posted by Loud & Queer

I... rezervacija je obavezna. :)

+381 64 212 79 63
By MaxPayne
U Apartmanu standardno dobar provod. Definitivno klub koji mi najvise odgovara. :sunce:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
@LordOfSex

bices tamo ?
Da. :)
Korisnikov avatar
By dj dark angel
vidimo se veceras
bice primesa mnmla ali tech house mostly

:bouncy:
Korisnikov avatar
By m..
U, meni je sinoc bilo super, medjutim morala sam ranije kuci...
Korisnikov avatar
By Paki
Reci... :)

Vlada je ćale, ali ćale! :hail:
Repriza Nove godine & Frigay Never Stops!

Slika

01. januar - Repriza dočeka
DJ SevdahBABY !
Od 23 do 05 h.
Ulaz 200 dinara, a besplatan uz kartu za Loud & Queer Novogodišnji pir :)

02. januar - Frigay Never Stops!
DJs SevdahBABY & MissFit
Od 23 do 05 h.
Ulaz do ponoći besplatan, posle ponoći 150 dinara.

Rezervacije obavezne!

+381 64 212 79 63
Korisnikov avatar
By bakalar
E, da kako bilo na Gordanu ?

(imao sam ispit za vikend :zavist: )
Korisnikov avatar
By Egmont
E, da kako bilo na Gordanu ?

(imao sam ispit za vikend :zavist: )
Ja nisam stigao da obratim punu pažnju na žurku, ali je bilo izvrsno. Do pet je sačekalo 70ak ljudi, što se odavno nije desilo :)
Korisnikov avatar
By bakalar
Tvoj odgovor je trebao drugaciji biti (:
Korisnikov avatar
By bakalar
http://www.budabeats.com/

Novogodisnji poklon LnQ od abcd :poklon:

This release is under the Creative Commons licence.

Dok se skidaju svi albumi, preslusao sam i preporucujem:
Ez A Divat - Nofun Nofun

recimo da je u pitanju ... neka fuzija housa + jazz-a
a ponovo nije deep house :)
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
His style is orgy! He sounds like fun!

Slika

Frigay za dizanje iz postnovogodišnjeg mamurluka sa Felony Flatsom, momkom koji obećava.

Apartman, Karađorđeva 43

Petak, 9. januar u 23h.

Ulaz besplatan do ponoći, 150 dinara nakon ponoći.

Rezervacija je obavezna sem za vas koji ste nabavili propusnice. :)

+381 64 212 79 63
Korisnikov avatar
By bakalar
Ovaj lik mi je po tracklisti kao polu brat :ves:
Prefinjen enterijer, savršeni modni stilovi. Najupečatljiviji su mirisi parfema. Sjajna zabava, bez mnogo alkohola. Odmah pored Brankovog mosta, na poslednjem spratu jedne „sasvim obične zgrade“ smešteno je jedno od retkih mesta na kome beogradska gej populacija može da se slobodno okuplja i pri tom odlično zabavi.

Bio je vikend, negde oko 23 časa. Nakon što smo se popele ogromnim kružnim stepenicama, na ulazu u jedan od najpopularnijih gej klubova u Srbiji, Apartman, sa osmehom nas je dočekao momak iz obezbeđenja, očekivano krupne građe i širokih ramena. Kada smo rekle da smo novinarke i da želimo da napišemo tekst o noćnom životu gej ljudi u Beogradu, vrata stana su nam istog momenta bila širom otvorena.

Ušavši u, otprilike osmosobni, Apartman prvo smo prošle kroz predvorje gde se ostavljaju jakne i kaputi, a potom se ulazi u veću prostoriju u kojoj se nalazi i veliki šank. Ta je soba zapravo samo prolazna, jer se iz nje ulazi u glavnu prostoriju, ali vodi i do toaleta koji je, ispostaviće se kasnije, pored šankova pravo mesto za upoznavanja. Sve sobe su povezane, tako da se gosti slobodno mogu kretati po klubu, u zavisnosti od raspoloženja, jer osim centralnog prostora za ples, u drugim sobama je više „kućna“ atmosfera.

Svaka soba ima različit dekor. Jedna je tamnija, sa crnim kožnim nameštajem, a druga je „nežnija“, u bež bojama. Brzo smo se uverile da se gej mušakrcima opravdano pripisuje prefinjeni ukus. Jedini kič detalj u celom klubu bile su tigraste šank stolice na kojima smo sedele. Interesantno je da su gej klubovi po svetu, bar oni koje smo videle na Internetu, uglavnom preterano „našminkani“. Zato je i naše zadovoljstvo bilo veliko kada smo videle da se na pojedinim zidovima oljuštila boja, da su tapete prosečnog kvaliteta, kao i da je obična ljudska ruka bila faktor enterijera, a ne neki preskupi dizajneri. U prolazu nam je rečeno da svaki stranac kada dođe u klub upravo se oduševi time što Apartman izgleda potpuno opušteno.

Na nagovor veoma prijateljski nastrojenog osoblja, odabrale smo mesto na samom ulazu u „sobu za igranje“, kako bismo imale bolji pregled kluba. Nakon petnaestak minuta pojavili su se prvi gosti i to, na naše čuđenje, tri „strejt“ devojke. Kako smo znale? Pa, jednostavno se vidi... Inače, ovaj klub je poznat po tome što osim gej ljudi okuplja i heteroseksualce.

Uz pivo i pelinkovac i fenomenalnu muziku osamdesetih i devedesetih, kao što su pesme Šer, Džordža Majkla i drugih pop zvezda tog vremena, novinarke Danasa su uživale u prijatnoj atmosferi. Naglašavamo da su cene pića potpuno pristupačne. Negde oko ponoći ljudi su počeli da pristižu u većem broju. Najupečatljiviji su ipak bili mirisi parfema. Čini nam se da nigde ne miriše kao u Apartmanu. Osobe različitih godišta, od mlađih srednjoškolaca ili kako smo ih nazvale - gimnazijalaca do sredovečnih ljudi došle su tog petka u klub. Bilo je lepo videti da još postoje mesta koja okupljaju različite ljude, različitih dobi i različitih shvatanja.

Imidž gej muškaraca se može opisati „kao pod konac“, na žalost svih heteroseksualnih žena potpuno u suprotnosti od uobičajenog Balkanca. Bilo nam je zanimljivo to što niko ne preteruje u alkoholu, na šta nismo navikle u običnim kafićima. Ljudi su najviše pili energetska pića, a potom vino i pivo. Takav je slučaj bio i kod lezbejki. Ono što smo mogle da zapazimo jeste da su gej devojke bile okupljene u jednom delu glavne sobe i da su se odlično zabavljale. Znamo da su ukusi različiti, ali njihov stil biranja garderobe je nepogrešiv. Bar po ukusu novinarki Danasa.

Posle ponoći muziku je počela da pušta „di džejka“. Tada je krenula prava zabava. Svi su igrali i pevali uz moderne zvuke 21. veka. Tu mislimo na tehno, haus i remikse mnogih popularnih pesama. Pošto je poznato da pivo traži što češći odlazak u WC, jedna od novinarki je čekajući u redu za toalet upoznala nekoliko sjajnih, kreativnih ljudi. Druga novinarka je u to vreme prisustvovala najvećem oduševljenju u klubu, početku Sabrininog hita s kraja osamdesetih „Bojs, bojs“. Đuskanje je preraslo u pravu euforiju i u trenutku su svi ustali sa svojih stolica i s visoko podignutim rukama u ritmu zaigrali.

Sigurno se pitate da li je bilo puno eksplicitnih scena, što bi rekli heteroseksualci. Nijedna devojka nas nije „startovala“ (hajde da ne nagađamo zašto), poljubaca istopolnih osoba nije bilo mnogo, a na naše čuđenje dobile smo odgovor: „Pa, šta ste očekivale? Ovo je diskoteka kao i svaka druga, u kojoj ljudi dolaze da igraju i da se dobro zabavljaju“.

Iako su nam upućivani prekori van redakcije na samu ideju da napišemo tekst o noćnom životu gej ljudi u Beogradu, jer nam je rečeno da je upravo to diskriminacija i da homoseksualci nisu „vanzemaljci“, naš motiv je bio potpuno suprotan, a to je da prikažemo da su gej ljudi „isti“ kao i heteroseksualci, da su normalni, pametni i fini i da znaju dobro da se zabavljaju.

Naš zaključak: Bilo je upravo onako kako smo i očekivale, odličan prostor, još bolji provod i, što je najvažnije, fenomenalni ljudi.

Jelena Diković, Ljiljana Bukvić

(Danas)

http://www.gsa.org.rs/cms-run/index.php ... &Itemid=58

http://www.danas.rs/vesti/drustvo/provo ... _id=150004
Korisnikov avatar
By faksa101
Divan clanak-BRAVO novinarkama koje su ovo napisale,samo jos da me neko povede na ovo mesto da ga upoznam-kissss:hug:
Korisnikov avatar
By bothways
Gle, za tzv. srpsku NG u Apartmanu nece biti L&Q zurka. Klik. Zanimljivo.
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Konačno ćete imati i zvuk i sliku :)

Slika

Neviđeni Radio B92 dvojac, dežurna štreberka i dežurni ispičutura Tanja i Nemanja u Apartmanu u petak.

Ulaz do ponoći džaba, od ponoći 150 dinara.

Rezervacija jeste obavezna.

+381 64 212 79 63
Korisnikov avatar
By Zonche!
Muzika je bila nikad bolja da ne kazem nevidjena!!! :dance:
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Superstar!
Muzika je bila nikad bolja da ne kazem nevidjena!!! :dance:
Čak sam se i ja zabavio na svojoj žurci.
By spf 3000
vala ja ne pamtim kad sam se bolje provela u apartmanu :D
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Apartman - jedini dovoljno velik klub za Brku i Vladu :)

Slika

Brka i Vlada su među najpopularnijim beogradskim DJ-evima. Ovog petka samo za vas u Apartmanu, Karađorđeva 43, Beograd.

Ulaz do ponoći je besplatan, od ponoći 150 dinara.

Rezervacija je zbog vaše bezbednosti obavezna.

+381 64 2127 963
By ~ Le Saint X ~
Mislim da je sinoc bilo vishe ljudi nego sto ja ikad pamtim da je bilo u Apartmanu
i to puno do 3.30!!!

Elem, sjajno vece - ne mislim muzicki bash, ali ok...

Previshe strejtera, sto je cute...
Naravno, decku kome ja prisao i koji mi se svideo je bio str8!
I bash slatko...njegova devojka se bukvalno izvinjavala sto je on str8!!!
:sweet:

elem...videh
maku
starky
mr.Ja
Eifranloo
JessJames
i
naravno
Paki
:mazi:

i hahaha.... Marko #9 mi prisao....hahaha
coz I was fucking HOT last nite
Korisnikov avatar
By m..
Meni je bilo presuper juce! (osim kad me je u nekom trenutku stigao viski) bas sam se lepo provela i muzika je, naravno, bila odlicna.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!