Originally posted by жњ
Koliko vam je trajala najduza pauza u kojoj niste imali vezu, niti zelju za istom?
Dobrih godinu dana. Ne da nisam imala zelju za vezom, nego nisam imala zelju ni za cim sto bi ukljucivalo zenu (jebiga naletela sam na izvestan posesivno-ljubomorni primerak i stvarno nisam imala ni mikron zelje da ikada prolazim kroz ista slicno, te mi je trebao citavih godinu dana da ubedim samu sebe kako to ne mora uvek tako da izgleda).
Inace mi posle svake veze ili pokusaja iste treba relativno dosta vremena da se oporavim, tako da sam pravila pauze. S tim da moj libido moze nekako da izdrzi mesec, dva, cak i tri, a posle vise od toga potpuno poludim i oborim kriterijume ili imam ONS ili tako nesto.
Mada su moji predjasnji odnosi, uglavnom bivali negde promaseni, pa sam se vise oporavljala od necijih patologija i slicnog nego sto bi mi trebao vremena da prebolim te zene. Prosto kad ti s nekim bude bezveze, ne trcis da napravis reprizu.
A ima i druga stvar, u principu mi je ok kad sam solo, tako da ne trcim u vezu osim ako mi se neko ne svidja toliko da me obara s nogu, a i tad idem oprezno.