Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by m..
veze su pauza u bivanju single.
Bas ovo htedoh da napisem.

Trenutno "pauziram"...i uvidjam da mi prija. Mozda sam dobila cistu na mozgu, a mozda sam se i zaljubila...mnogo.
Korisnikov avatar
By Hys.
U jeee...ni ne secam se...cini mi se davne 99 neka 2 meseca..mada u srednjoj sam imala pauze po par meseci...al od onda nikako:nokti:
Korisnikov avatar
By Myself
Covece, mene je strefila pauza i u vezi.... skoro 5 meseci. :doh:
By pipinveliki
mislim da cu dugo pauzirati, mada do sada nisam imao takve :bananica:
By ...Sitnicava...
Život je kratak za sve blagodeti koje nudi, nema tu pauzama mesta!
By Garbo
Originally posted by ...Sitnicava...
nema tu pauzama mesta!
Nije rec o tome dali ima ili nema mesta. Pauza je nekad neophodna.
Samo da se ne prolongira...
By ...Sitnicava...
Pričam o sebi, a pauze nisam imala.

Takvo je moje iskustvo, što ne znači da pauza nekada nije potrebna. Kad doživim, pisaću o tome.
Korisnikov avatar
By starsailor
2 godine :D al bas pauza pauza. nisam cak ni poljubila nijednu zenu.
sve je stvar navike. kao sto se mogu naviknuti i da ne mogu bez sexa, mogu i bez njega.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by EYA
to sam i ja skapirala kao veoma vazan deo sazrevanja.
nikad ne znam da li nesto hocu dok ne probam i okusim... spolja vecina stavri izgleda drugacije.
nakupljeno iskustvo ti ne moze doneti jasno definisana htenja, precizan profil osobe koja ti treba ili tebe kakav treba da budes, samo moze suziti krug od onoga sto si vec iskusio kao neodgovarajuce i time, uz pomoc redjih uspeha koje zadrzavamo i kasnije koristimo, pomoci da budemo sve blize cilju...
U jeee...ovo cu da odstampam i stavim pored kreveta :giggle:

Godinu i nesto...

Sto rece Znj, postao sam snob.
Ali mi prija pauza...Tj prijala je do skora.
By RuznaGlupaZla
ja tenutno pauziram... doooooooosta dugo
sto je najgore kako vrijeme prolazi u tom pauziranju ja se sve bolje osjecam
By жњ
3 godine. utrnula sam emotivno... not good & nedopustivo! krenulo je bezazleno, ali se pretvorilo u opstu nezainteresovanost za bilo kakvim priblizavanjem - sto emotivnim, sto fizickim. trebalo je dosta unutrasnjeg napora da se iznova probije barijera i zatvorenost.... da se stvori zelja za sinergijom sa drugim bicem.

u svakom slucaju, ne preporucujem nikom. te stvari treba spaziti na vreme. emocije treba negovati u kakvom god da se skripcu nasli, a emocionalnu zrelost mozete ostvariti samo iz veza.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by жњ
Koliko vam je trajala najduza pauza u kojoj niste imali vezu, niti zelju za istom?

:budilnik:
Dobrih godinu dana. Ne da nisam imala zelju za vezom, nego nisam imala zelju ni za cim sto bi ukljucivalo zenu (jebiga naletela sam na izvestan posesivno-ljubomorni primerak i stvarno nisam imala ni mikron zelje da ikada prolazim kroz ista slicno, te mi je trebao citavih godinu dana da ubedim samu sebe kako to ne mora uvek tako da izgleda).

Inace mi posle svake veze ili pokusaja iste treba relativno dosta vremena da se oporavim, tako da sam pravila pauze. S tim da moj libido moze nekako da izdrzi mesec, dva, cak i tri, a posle vise od toga potpuno poludim i oborim kriterijume ili imam ONS ili tako nesto.

Mada su moji predjasnji odnosi, uglavnom bivali negde promaseni, pa sam se vise oporavljala od necijih patologija i slicnog nego sto bi mi trebao vremena da prebolim te zene. Prosto kad ti s nekim bude bezveze, ne trcis da napravis reprizu.

A ima i druga stvar, u principu mi je ok kad sam solo, tako da ne trcim u vezu osim ako mi se neko ne svidja toliko da me obara s nogu, a i tad idem oprezno.
By alexandermagic
Originally posted by жњ
Koliko vam je trajala najduza pauza u kojoj niste imali vezu, niti zelju za istom?
Oko tri mjeseca.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Prvu ljubim do 2, drugu do 3, onda dolazis ti u pauzi :pucaodsmeha:
:kolo:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
gle gle, otelo mi dete kopirajt na razdragane smajlice, koje mi je pronaslo pile znj

kako doslo, tako i otislo.

a pauze, bogami 2 godine, nekada davno.
By Kragi
[/quote]
Inace mi posle svake veze ili pokusaja iste treba relativno dosta vremena da se oporavim, tako da sam pravila pauze. S tim da moj libido moze nekako da izdrzi mesec, dva, cak i tri, a posle vise od toga potpuno poludim i oborim kriterijume ili imam ONS ili tako nesto.

[/quote]

:right:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!