Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Swanheartnemoj da opet ispadne da sam te ja nagovorio da ovo pises
kad pogledam uvodni post stvarno se zabrinem za sebe
zasto je nekom uopste stalo do toga da broji koliko puta je kome slomio i koliko puta mu je bilo slomljeno srce.
to mu dodje nesto kao svodjenje recki u separeu a oko sebe imas gomilu ljudi.
![]()
Originally posted by J...slazem se. ali me medju parterkama naravno. svakog se dana moramo boriti, truditi i raditi i nikada ne uzimati zdravo za gotovo.Originally posted by ns.happyljubav je borba
ljubav je igra
Originally posted by Lakiboy_nsSta te ne ubije, ojaca te
Slomljeno srce: 2 puta ali poshteno...rekoh sebi jos jednom necu preziveti![]()
Originally posted by bigirlE....mislim da u te u koje smo 'samo' bili zaljubljeni...da tu uvek ostaje jedan mali deo naseg srca napuknut i nikada ili vrlo tesko zaceljuje
Ja sam ga nekome "slomila" možda 2x. Meni je bilo slomljeno, recimo, 4x. Kažem recimo jer je 2x od strane nekoga sa kim sam i bila u vezi, a 2x od strane onih u koje sam "samo" bila zaljubljena.
Originally posted by m..to je to...
Brokenhearted nekih xy puta, s tim da 5 puta realno gledano (inace me boleo ego), neka 3 puta bas strasno, onako kad ti treba po vise meseci do dve godine da se sastavis sa sobom, povratis poverenje, samopouzdanje i da ponovo profunkcionises i da ti je lose sve vreme, da upadnes u depru i sve to.
A heartbreaker jednom, da napravim nekom sve to. Samo za taj jedan put znam, mozda sam nekog povredila usput, a da to ne znam, mada sumnjam, jer zaista gledam da to ne radim i da budem korektna prema ljudima i njihovim osecanjima, pa cak i onda kad mi do njih nije preterano stalo. Mada, ne sumnjam da sam raznim ljudima zabila prst u ego, al sta cu kad su se napenalili i bukvalno molili da im se to uradi.
Btw, radije cu da mi neko opet slomi srce, nego da se bojim da ga poklonim. Ne znam, kako drugi, ali ja imam potrebu da volim, i jedino tad mi je sve to cimanje vredno toga, ne merem te mlake odnose, jer te previse opterete, a nisu zabavni. Pre cu da imam seriju ons-ova, nego neku ribu do koje mi nije stalo.
Originally posted by m..
mozda sam nekog povredila usput, a da to ne znam, mada sumnjam, jer zaista gledam da to ne radim i da budem korektna prema ljudima i njihovim osecanjima, pa cak i onda kad mi do njih nije preterano stalo. Mada, ne sumnjam da sam raznim ljudima zabila prst u ego, al sta cu kad su se napenalili i bukvalno molili da im se to uradi.
Originally posted by jennyi ja cesto imam taj osecaj za neku temu
ja sam bila ubedjena da sam odgovarala vec ovde..ali izgleda nisam..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!