Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by J...

a od rana ostanu neosetljivi i grubi oziljci (mislim, na srcu) :drama:
pa sad - jesu li neosetljivi ili su grubi? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Black Lady

Na kraju se svede, na to da drugacije mislis, nego sto si ranije..
a od rana ostanu neosetljivi i grubi oziljci (mislim, na srcu) :drama:
:nono: treba shvatiti celu situaciju i razjasniti u glavi.. :trep:
By J...
Originally posted by emo_haos_

pa sad - jesu li neosetljivi ili su grubi? :puzzle:
i jedno i drugo. :drama:
By J...

to posle, :D mora prvo malo da se drami :drama:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Swanheart
kad pogledam uvodni post stvarno se zabrinem za sebe

zasto je nekom uopste stalo do toga da broji koliko puta je kome slomio i koliko puta mu je bilo slomljeno srce.

to mu dodje nesto kao svodjenje recki u separeu a oko sebe imas gomilu ljudi.

:hekla:
nemoj da opet ispadne da sam te ja nagovorio da ovo pises :lol:

on topic: nisam slamao, nisu mi slomili. ljubav je igra u kojoj gubi onaj koji odbija da je igra. ostalo je sve stvar povrsnosti i ega. treba se boriti protiv toga...
By J...
Originally posted by ns.happy
ljubav je igra
ljubav je borba
Korisnikov avatar
By Blady

to posle, :D mora prvo malo da se drami :drama:
:pokazuje:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ljubav je igra
ljubav je borba
borba je rat. ti ratujes? :(
Korisnikov avatar
By Khons
jednom ili dvaput heart broken, ovo drugo pojma nemam, vishe od ovog prvog.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Vise ne razmisljam o tome. Brokenhearted, heartbroken- kakva je razlika na kraju uopste?
Korisnikov avatar
By anche
ljubav je igra
ljubav je borba
slazem se. ali me medju parterkama naravno. svakog se dana moramo boriti, truditi i raditi i nikada ne uzimati zdravo za gotovo.

zapravo je ljubav mukotrpan rad :kopa:

a sta je tema? aha: sujeta ljudska :down:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Ulix
Originally posted by Renoir
bar onog sto se setio
:lol:

A kako zaboravis nekog ko ti je slomio srce?
Vrlo lako. I to su samo zhiva bicja... Life goes on. A ja sa sobom ne nosim nit´prtljag, nit´ prljav vesh.
Korisnikov avatar
By pthalo
Heartbreaker: 1 (kada sam imala 17 godine)
Brokenhearted: 6.

priča mog života:

volim je, ona ne voli me
volim je, ona voli me, onda iznenada je nestala iz mog života bez objašnjenje.

ali dugo mi nisu slomile srce (jer dugo nisam volela nikog ;) ), i više ne boli. :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Slomljeno srce: 2 puta ali poshteno...rekoh sebi jos jednom necu preziveti :(
Slomio srca:ne znam tacno jer se ne upustam u veze sa nekim ko mi ne odgovara i za koga znam da necu dugo biti sa njim tako da se nadam da ih nisam mnogo slomio.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Lakiboy_ns
Slomljeno srce: 2 puta ali poshteno...rekoh sebi jos jednom necu preziveti :(
Sta te ne ubije, ojaca te
i
naucis lekcije

I was last heartbroken in 2006

tada naucio kako da vise ne dopustim da budem
BROKEN HEARTED
i

surprise... uspeva mi

btw...

Moja prva dva heartbroken experiences su bila od strane devojaka
Milena - 8 razred osnovne
Sashka - 3 razred srednje

OMG
kada se samo setim
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^^
Ja devojke ne racunam...nije mi ni jedna slomila srce jer nisam ni sa jednom bio u vezi.Neke klinke su me spopadale u osnovnoj pogotovo ali tu nije nista bilo nisam ni tad imao zivaca i volje da glumim strejtera i ulazim u lazne str8 veze kako bi okolina videla da shatro imam devojku.

Izvukao sam pouke iz dva puta slomljenog srca ali posledica svega toga je da se sad bojim da ga ponovo poklonim i da se skroz i ranjivo otvorim nekome...i zato teram ljude od sebe koji su zainteresovani i bojim se da mi to ne predje u naviku ali odbrambeni mehanizam je tu i ne da mi da spustim svoj gard tako lako.
Korisnikov avatar
By m..
Brokenhearted nekih xy puta, s tim da 5 puta realno gledano (inace me boleo ego), neka 3 puta bas strasno, onako kad ti treba po vise meseci do dve godine da se sastavis sa sobom, povratis poverenje, samopouzdanje i da ponovo profunkcionises i da ti je lose sve vreme, da upadnes u depru i sve to.

A heartbreaker jednom, da napravim nekom sve to. Samo za taj jedan put znam, mozda sam nekog povredila usput, a da to ne znam, mada sumnjam, jer zaista gledam da to ne radim i da budem korektna prema ljudima i njihovim osecanjima, pa cak i onda kad mi do njih nije preterano stalo. Mada, ne sumnjam da sam raznim ljudima zabila prst u ego, al sta cu kad su se napenalili i bukvalno molili da im se to uradi.

Btw, radije cu da mi neko opet slomi srce, nego da se bojim da ga poklonim. Ne znam, kako drugi, ali ja imam potrebu da volim, i jedino tad mi je sve to cimanje vredno toga, ne merem te mlake odnose, jer te previse opterete, a nisu zabavni. Pre cu da imam seriju ons-ova, nego neku ribu do koje mi nije stalo.
Korisnikov avatar
By bigirl
Ja sam ga nekome "slomila" možda 2x. Meni je bilo slomljeno, recimo, 4x. Kažem recimo jer je 2x od strane nekoga sa kim sam i bila u vezi, a 2x od strane onih u koje sam "samo" bila zaljubljena.

I nije istina da je teže heartbreakerima. Možeš slomiti srce i nekome za koga te boli dupe. Možeš slomiti srce, a da i ne primetiš da si to uradio. Ali osećaj slomljenog srca se ne može zaobići.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by bigirl
Ja sam ga nekome "slomila" možda 2x. Meni je bilo slomljeno, recimo, 4x. Kažem recimo jer je 2x od strane nekoga sa kim sam i bila u vezi, a 2x od strane onih u koje sam "samo" bila zaljubljena.
E....mislim da u te u koje smo 'samo' bili zaljubljeni...da tu uvek ostaje jedan mali deo naseg srca napuknut i nikada ili vrlo tesko zaceljuje

Dok veze nekako ...hmmm... kako su te ispunilei povredile na kraju (pod predpsotavkom da su bile iskrene sa obe strane u potpunosti) tako te i zaceljuju
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by m..
Brokenhearted nekih xy puta, s tim da 5 puta realno gledano (inace me boleo ego), neka 3 puta bas strasno, onako kad ti treba po vise meseci do dve godine da se sastavis sa sobom, povratis poverenje, samopouzdanje i da ponovo profunkcionises i da ti je lose sve vreme, da upadnes u depru i sve to.

A heartbreaker jednom, da napravim nekom sve to. Samo za taj jedan put znam, mozda sam nekog povredila usput, a da to ne znam, mada sumnjam, jer zaista gledam da to ne radim i da budem korektna prema ljudima i njihovim osecanjima, pa cak i onda kad mi do njih nije preterano stalo. Mada, ne sumnjam da sam raznim ljudima zabila prst u ego, al sta cu kad su se napenalili i bukvalno molili da im se to uradi.

Btw, radije cu da mi neko opet slomi srce, nego da se bojim da ga poklonim. Ne znam, kako drugi, ali ja imam potrebu da volim, i jedino tad mi je sve to cimanje vredno toga, ne merem te mlake odnose, jer te previse opterete, a nisu zabavni. Pre cu da imam seriju ons-ova, nego neku ribu do koje mi nije stalo.
to je to...

najveci mi je strah da (p)ostanem nekako....unhearted.....
Korisnikov avatar
By jenny
ja sam bila ubedjena da sam odgovarala vec ovde..ali izgleda nisam..

slomljeno: jednom, cinilo mi se da se nikad necu sastaviti :(

i
Originally posted by m..

mozda sam nekog povredila usput, a da to ne znam, mada sumnjam, jer zaista gledam da to ne radim i da budem korektna prema ljudima i njihovim osecanjima, pa cak i onda kad mi do njih nije preterano stalo. Mada, ne sumnjam da sam raznim ljudima zabila prst u ego, al sta cu kad su se napenalili i bukvalno molili da im se to uradi.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by jenny
ja sam bila ubedjena da sam odgovarala vec ovde..ali izgleda nisam..
i ja cesto imam taj osecaj za neku temu
Korisnikov avatar
By Vespertine
Never allowed my self to be brokenhearted...

except once and it lasted for 2 years...

Uglavnom pravim chiste rezove...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Brokenhearted više puta, mada sam ja, razmažena, svašta znala da trpam u taj koš.
Dva puta je stvarno bilo dramatično.

A nešto se ne sećam da sam ikome baš "slomila srce".
Možda jednom tipu. Mada sam sa njim imala neki čudan odnos koji je trajao godinama,
ali uvek nekako mimo "regularnih" dešavanja (nešto kao podzaplet).
Tako da ne mogu sa sigurnošću da kažem koliko su posledice "raskantavanja" bile tragične po njega.
By alexandermagic
Ne može se slomiti nešto što se, u najboljem slučaju, pomalo i pažljivo daje.

Da li sam ga ja nekom slomio, ne znam i iskreno me ne zanima.
Korisnikov avatar
By scout_finch
nikad nikom nisam slomila srce.a bas sam se sad potrudila da se setim:lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by anche
...
a sta je tema? aha: sujeta ljudska :down:
:up: :up:
Korisnikov avatar
By weapon of choice
jednom mi je bilo slomljeno srce, bilo je grozno i mnogo je dugo trajalo :invalid:
ne ponovilo se

a ovo drugo, pa :D
srca ne lomim ja ih cuvam :mini:
Korisnikov avatar
By Mikili73
Meni jedan Zrenjaninac jednom dok sam bio "zanesen" suviše u sve ovo i više nikad, a ja ne verujem da sam ikom...mislim da nisam jebem li ga :wink: ....da možda eventualno jednoj osobi. Znači 1 : 1 .
By Electra
nit mi bilo slomljeno nit ja kome slomila :mini:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!