- 16 Dec 2008, 01:42
al si napet drugar
nisam ja nista iznedrio nego ti objasnio sta je pisac hteo da kaze
a mislim da je svima jasno da swan omalovazava svoju proslu ljubav jer ili je u denial il joj tako laksse, il stvarno nije bila neka ljubav tako da opet otpada ego trip
Originally posted by Momozajdi znaci zadji, to je bila aluzija na poznatu narodnu pesmu ( znas onu zal za mladost )Originally posted by pipinvelikistvarno citat
ovo je citat. tako da nisu nikakvi ego tripovi. taj koji je to napisao je hteo da kaze da pravu ljubav nikad nije doziveo, da je na tom planu neostvaren i da najblize sto mu se desilo je bila verovatno samo puka naklonost ili neka druga vrsta mlakog osecanja. usled podvucene crte autor zakljucuje da nije imao nijednu veliku ljubav u zivotu i izrazava zal za protracenim danima, ah
zajdi udaviiii seeeeeeee![]()
swan do not![]()
a ja mislio Swanheart to stvarno doživela sa svoje 22-3 godine koliko ima, uh baš sam se zajebo... da mi ti nisi otvorio oči ja bi živeo u zabludi
a ti si inače iz tog citata iznedrio sva ta njegova "mlaka osećanja, neostvarenost i bla bla"![]()
![]()
znam zašto sam rekao da je ego trip ako ti se ne svidja moja interpertacija citata tj postavljenog pitanja u temi zajdi brale sam šta god oćes![]()
al si napet drugar

nisam ja nista iznedrio nego ti objasnio sta je pisac hteo da kaze
a mislim da je svima jasno da swan omalovazava svoju proslu ljubav jer ili je u denial il joj tako laksse, il stvarno nije bila neka ljubav tako da opet otpada ego trip