- 22 Jul 2008, 16:39
E, mars, sad mi se jede nesto vocno i slatko (molim ne predlagati bananu!)
))

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by A.F.K.A.OBDa, svakako.
Meni je bitno njegovo/njeno drustvo.
To su ljudi sa kojima cu hteo/ne hteo provoditi mnogo vremena i koji umaju mnogo uticaja na njega/nju. Ne moram ja da se ne-znam-sad-kako druzim sa njima ni da ih volim, ali sto neko rece - s kim si takav si.
Originally posted by SanguineDa, cini mi se da su manja drustva
Njegovo veliko drushtvo nije bilo bash najsjajnije
Originally posted by B.U.
Meni se vec skoro dva meseca svidja jedan decko.
Paki ( i mnogi drugi:horus,Idomeneo,lakiboy,shishmish) zna koliko sam izgubio glavu za njim i da sam jedan vikend (subotu i petak) bukvalno trckarao iz Apartana u Toksik na svakih 15 minuta i obrnuto kako bih ga video i prisao mu...I sav sam bio u delirijumu
Ali...
Kada mi se neko svidja, ja pustim da malo prodje vreme da, onako, iz daleka vidim sa kim dolazi ta osoba, kako se zabavlja i td...
I, u stvari, problem je taj sto...
Za zadnjih 2 meseca sam tog decka uvek video sa razlicitim drustvom ili bolje reci uvek sa razlicitim tipovima.
Ja imam standardne drugove i jednu drugaricu sa kojom izlazim stalno
te...problem mi je...znam da je glup
ali...
to sto mislim da stalno izlazi ( svaki petak i subotu) sa razlicitim dejtovima koji ocigledno bas i ne uspevaju i kada mu je moj drug prisao nesto da mu kaze za mene on je odgovorio da se bas to vece smuvao sa nekim ( sinoc bio sa drugim deckom, posto tog zapamtio)
a dan pre toga - petak u Apartmanu je sve vreme pravio prostora da mu pridjem ( jer je naravno uocio da ne skidam pogled sa njega i siguran sam da se i ja njemu svidjam bar malo - mada, mozda je to samo moja projekcija i zelja) sto ja nisam zbog toga sto je bio u drustvu moje bivse velike velike ljubavi
Sinoc u Toxicu smo se sretali 10ak puta na stepenicama i to ja izadjem na vazduh...posle 5 minuta eto njega...on se vrati, ja se vratim i tako...I stalno taj susret ocima...
znam da bi najjednostvnije bilo da mu pridjem, ne obaziruci se na njegove pratioce - ali, ja nemam muda za tako nesto kada mi se neko MNOGO MNOGO svidja!
MOZDA GRESIM!
Znam da mozda meni sve izgleda tako kako je a da je istina drugacija, ali...
Kako Vi reagujete/Sta cinite kada Vam se neko svidi, ali Vas mozda nesto u drustvu koje okruzuje tu osobu inhibira?
Ako imate taj trip uopste?
Originally posted by goranPa da sam ga hteo za sex samo/one night stand
koliko novog je sad taj razgovor mogao da otkrije
ok, nije isto, ali opet ne znam, ja se retko (toliko) zajebem
Originally posted by goranDa...ako sam nesto naucio iz ovoga to je da onog trenutka kada mi se neko svidi, reagujem i pridjem, upoznam se...pa dalje sta god...
u svakom slučaju, konačno znaš na čemu si, idemo dalje
et toq!
Originally posted by DaliborkaAh, teta Daco, sudbina se igrala sa mnom
Kakav zaokret !!!
![]()
Originally posted by ZwezdicaZato sto je tog trenutka postao
Zasto mi nisi pokazao sinoc seka persu?!![]()
Originally posted by B.U.Muškarčino.Originally posted by B.U.
Meni se vec skoro dva meseca svidja jedan decko.
Paki ( i mnogi drugi:horus,Idomeneo,lakiboy,shishmish) zna koliko sam izgubio glavu za njim i da sam jedan vikend (subotu i petak) bukvalno trckarao iz Apartana u Toksik na svakih 15 minuta i obrnuto kako bih ga video i prisao mu...I sav sam bio u delirijumu
Ali...
Kada mi se neko svidja, ja pustim da malo prodje vreme da, onako, iz daleka vidim sa kim dolazi ta osoba, kako se zabavlja i td...
I, u stvari, problem je taj sto...
Za zadnjih 2 meseca sam tog decka uvek video sa razlicitim drustvom ili bolje reci uvek sa razlicitim tipovima.
Ja imam standardne drugove i jednu drugaricu sa kojom izlazim stalno
te...problem mi je...znam da je glup
ali...
to sto mislim da stalno izlazi ( svaki petak i subotu) sa razlicitim dejtovima koji ocigledno bas i ne uspevaju i kada mu je moj drug prisao nesto da mu kaze za mene on je odgovorio da se bas to vece smuvao sa nekim ( sinoc bio sa drugim deckom, posto tog zapamtio)
a dan pre toga - petak u Apartmanu je sve vreme pravio prostora da mu pridjem ( jer je naravno uocio da ne skidam pogled sa njega i siguran sam da se i ja njemu svidjam bar malo - mada, mozda je to samo moja projekcija i zelja) sto ja nisam zbog toga sto je bio u drustvu moje bivse velike velike ljubavi
Sinoc u Toxicu smo se sretali 10ak puta na stepenicama i to ja izadjem na vazduh...posle 5 minuta eto njega...on se vrati, ja se vratim i tako...I stalno taj susret ocima...
znam da bi najjednostvnije bilo da mu pridjem, ne obaziruci se na njegove pratioce - ali, ja nemam muda za tako nesto kada mi se neko MNOGO MNOGO svidja!
MOZDA GRESIM!
Znam da mozda meni sve izgleda tako kako je a da je istina drugacija, ali...
Kako Vi reagujete/Sta cinite kada Vam se neko svidi, ali Vas mozda nesto u drustvu koje okruzuje tu osobu inhibira?
Ako imate taj trip uopste?![]()
![]()
![]()
i eto...
5 meseci posle ovog posta...
7 meseci od kako mi se svidja...
ja veceras prisao tom decku
i....
OH MY FUCKING GOD!
Meni se svidjala sve vreme jedna seka persa!!!!!!!
Stvarno nijedan drugi izraz nekako ne lezi bolje od tog - bez imalo omalovazavanja njega
ali, jebeno sebe pitam sto mu nisam prisao tada.. u maju ili vec sta i tada bih znao da 'ono' nikako ne moze da mi se svidja i pored toga sto je sladak i td...
Znaci...
![]()
![]()
![]()
no...lesson learned
life goes on
c'est la vie!
et toq!
![]()
Znaci, uzas!
Originally posted by B.U.Originally posted by ZwezdicaZato sto je tog trenutka postao
Zasto mi nisi pokazao sinoc seka persu?!![]()
past perfect tense
![]()
i videla si da sam se okrenuo nekim drugim decacima koji nisu to
![]()
bre...moram da budem praktican i ne gubim vreme
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!