Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mademoiselle
E, mars, sad mi se jede nesto vocno i slatko (molim ne predlagati bananu!) :) ))
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Meni je bitno njegovo/njeno drustvo.

To su ljudi sa kojima cu hteo/ne hteo provoditi mnogo vremena i koji umaju mnogo uticaja na njega/nju. Ne moram ja da se ne-znam-sad-kako druzim sa njima ni da ih volim, ali sto neko rece - s kim si takav si.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by ZvezdasBG
Manje slusaj drustvo, a vise sebe.
:up:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by A.F.K.A.OB
Meni je bitno njegovo/njeno drustvo.

To su ljudi sa kojima cu hteo/ne hteo provoditi mnogo vremena i koji umaju mnogo uticaja na njega/nju. Ne moram ja da se ne-znam-sad-kako druzim sa njima ni da ih volim, ali sto neko rece - s kim si takav si.
Da, svakako.
I hteo ne hteo da priznash

uticaj je uvek prisutan
sada, mozda ne uvek dvosmeran, ali, postoji
By ~ Le Saint X ~
Video ga i juce i danas...

i dosao do spoznaje...

uh...

otvorih temu

ALI...
Korisnikov avatar
By Sanguine
Drago mi je sto sam po tom pitanju uspeo da utichem na njega i otvorio mu ochi...
Njegovo veliko drushtvo nije bilo bash najsjajnije i vrshilo je prilicno losh uticaj.

S par kvalitetnih i dobrih ljudi iz njegovog drustva sam ostvario super komunikaciju kao i on sa mojim malim ali probranim drustvom :)
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Sanguine

Njegovo veliko drushtvo nije bilo bash najsjajnije
Da, cini mi se da su manja drustva
ili
intimnija
da tako kazem
mnogo bolja tj imaju veci pozitivni uticajna bilo koga

u velikom drustvu postoji i velika verovatnoca da je neko ljubomoran ili prosto radi toj osobi o glavu
Korisnikov avatar
By Blady
signalcici su uvek dobrodosli :) ))
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by B.U.
Meni se vec skoro dva meseca svidja jedan decko.
Paki ( i mnogi drugi:horus,Idomeneo,lakiboy,shishmish) zna koliko sam izgubio glavu za njim i da sam jedan vikend (subotu i petak) bukvalno trckarao iz Apartana u Toksik na svakih 15 minuta i obrnuto kako bih ga video i prisao mu...I sav sam bio u delirijumu
Ali...
Kada mi se neko svidja, ja pustim da malo prodje vreme da, onako, iz daleka vidim sa kim dolazi ta osoba, kako se zabavlja i td...
I, u stvari, problem je taj sto...

Za zadnjih 2 meseca sam tog decka uvek video sa razlicitim drustvom ili bolje reci uvek sa razlicitim tipovima.

Ja imam standardne drugove i jednu drugaricu sa kojom izlazim stalno

te...problem mi je...znam da je glup
ali...
to sto mislim da stalno izlazi ( svaki petak i subotu) sa razlicitim dejtovima koji ocigledno bas i ne uspevaju i kada mu je moj drug prisao nesto da mu kaze za mene on je odgovorio da se bas to vece smuvao sa nekim ( sinoc bio sa drugim deckom, posto tog zapamtio)
a dan pre toga - petak u Apartmanu je sve vreme pravio prostora da mu pridjem ( jer je naravno uocio da ne skidam pogled sa njega i siguran sam da se i ja njemu svidjam bar malo - mada, mozda je to samo moja projekcija i zelja) sto ja nisam zbog toga sto je bio u drustvu moje bivse velike velike ljubavi

Sinoc u Toxicu smo se sretali 10ak puta na stepenicama i to ja izadjem na vazduh...posle 5 minuta eto njega...on se vrati, ja se vratim i tako...I stalno taj susret ocima...

znam da bi najjednostvnije bilo da mu pridjem, ne obaziruci se na njegove pratioce - ali, ja nemam muda za tako nesto kada mi se neko MNOGO MNOGO svidja!

MOZDA GRESIM!
Znam da mozda meni sve izgleda tako kako je a da je istina drugacija, ali...

Kako Vi reagujete/Sta cinite kada Vam se neko svidi, ali Vas mozda nesto u drustvu koje okruzuje tu osobu inhibira?
Ako imate taj trip uopste?
:drama:

i eto...
5 meseci posle ovog posta...
7 meseci od kako mi se svidja...
ja veceras prisao tom decku
i....

OH MY FUCKING GOD!

Meni se svidjala sve vreme jedna seka persa!!!!!!!
Stvarno nijedan drugi izraz nekako ne lezi bolje od tog - bez imalo omalovazavanja njega

ali, jebeno sebe pitam sto mu nisam prisao tada.. u maju ili vec sta i tada bih znao da 'ono' nikako ne moze da mi se svidja i pored toga sto je sladak i td...

Znaci...

no...lesson learned
life goes on
c'est la vie!
et toq!
:snob:

Znaci, uzas!
Korisnikov avatar
By AngraMaina
eto ti odgovora zasto je stalno sa drugim drustvom :P
Korisnikov avatar
By Mahnitu
ne razumem :puzzle:

toliko puta ste se mimoišli na stepenicama i po klubovima, i pažljivo si ga osmatrao, da ne kažem odmeravao :smug: koliko novog je sad taj razgovor mogao da otkrije
ok, nije isto, ali opet ne znam, ja se retko (toliko) zajebem

možda lupetam, ustao sam u 4 :jutro:
:potapsava:
u svakom slučaju, konačno znaš na čemu si, idemo dalje
et toq!
Korisnikov avatar
By Sing
Santa Luisa Fernanda Rodriguez de Asuncion, no me lo digas, por favor! :tepih:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by goran
koliko novog je sad taj razgovor mogao da otkrije
ok, nije isto, ali opet ne znam, ja se retko (toliko) zajebem
Pa da sam ga hteo za sex samo/one night stand
mozda mi ne bi ni smetalo to sto sam cuo
Originally posted by goran
u svakom slučaju, konačno znaš na čemu si, idemo dalje
et toq!
Da...ako sam nesto naucio iz ovoga to je da onog trenutka kada mi se neko svidi, reagujem i pridjem, upoznam se...pa dalje sta god...

Ja samo ne mogu da dodjem svesti da sam o nekom toliko...hmmm... mastao ko je za minut sve to ....

No, ja sam kriv, naravno

neXt...

et toq!
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Daliborka
Kakav zaokret !!!
Ah, teta Daco, sudbina se igrala sa mnom

7 meseci manje 3
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Drustvo u kome se neko krece dosta govori o njemu.. Tako da ako ti se ne svidjaju njegovi pratioci ili drustvo sa kojim izlazi znaj da ce tu biti frke u startu, ali nemoj zbog toga da mu ne pridjes, to je previse glup razlog za qliranje doticnog na kog si odlepio.. :alexis:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Zasto mi nisi pokazao sinoc seka persu?! :durenje:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Zwezdica
Zato sto je tog trenutka postao

past perfect tense

:D

i videla si da sam se okrenuo nekim drugim decacima koji nisu to

:)

bre...moram da budem praktican i ne gubim vreme
Korisnikov avatar
By Egmont
Meni se vec skoro dva meseca svidja jedan decko.
Paki ( i mnogi drugi:horus,Idomeneo,lakiboy,shishmish) zna koliko sam izgubio glavu za njim i da sam jedan vikend (subotu i petak) bukvalno trckarao iz Apartana u Toksik na svakih 15 minuta i obrnuto kako bih ga video i prisao mu...I sav sam bio u delirijumu
Ali...
Kada mi se neko svidja, ja pustim da malo prodje vreme da, onako, iz daleka vidim sa kim dolazi ta osoba, kako se zabavlja i td...
I, u stvari, problem je taj sto...

Za zadnjih 2 meseca sam tog decka uvek video sa razlicitim drustvom ili bolje reci uvek sa razlicitim tipovima.

Ja imam standardne drugove i jednu drugaricu sa kojom izlazim stalno

te...problem mi je...znam da je glup
ali...
to sto mislim da stalno izlazi ( svaki petak i subotu) sa razlicitim dejtovima koji ocigledno bas i ne uspevaju i kada mu je moj drug prisao nesto da mu kaze za mene on je odgovorio da se bas to vece smuvao sa nekim ( sinoc bio sa drugim deckom, posto tog zapamtio)
a dan pre toga - petak u Apartmanu je sve vreme pravio prostora da mu pridjem ( jer je naravno uocio da ne skidam pogled sa njega i siguran sam da se i ja njemu svidjam bar malo - mada, mozda je to samo moja projekcija i zelja) sto ja nisam zbog toga sto je bio u drustvu moje bivse velike velike ljubavi

Sinoc u Toxicu smo se sretali 10ak puta na stepenicama i to ja izadjem na vazduh...posle 5 minuta eto njega...on se vrati, ja se vratim i tako...I stalno taj susret ocima...

znam da bi najjednostvnije bilo da mu pridjem, ne obaziruci se na njegove pratioce - ali, ja nemam muda za tako nesto kada mi se neko MNOGO MNOGO svidja!

MOZDA GRESIM!
Znam da mozda meni sve izgleda tako kako je a da je istina drugacija, ali...

Kako Vi reagujete/Sta cinite kada Vam se neko svidi, ali Vas mozda nesto u drustvu koje okruzuje tu osobu inhibira?
Ako imate taj trip uopste?

i eto...
5 meseci posle ovog posta...
7 meseci od kako mi se svidja...
ja veceras prisao tom decku
i....

OH MY FUCKING GOD!

Meni se svidjala sve vreme jedna seka persa!!!!!!!
Stvarno nijedan drugi izraz nekako ne lezi bolje od tog - bez imalo omalovazavanja njega

ali, jebeno sebe pitam sto mu nisam prisao tada.. u maju ili vec sta i tada bih znao da 'ono' nikako ne moze da mi se svidja i pored toga sto je sladak i td...

Znaci...

no...lesson learned
life goes on
c'est la vie!
et toq!

Znaci, uzas!
Muškarčino.
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by Zwezdica
Zato sto je tog trenutka postao

past perfect tense

i videla si da sam se okrenuo nekim drugim decacima koji nisu to

bre...moram da budem praktican i ne gubim vreme
:mazi:

Upravo tako. I primetio si da su poceli da izlaze neki simpa decaci. :) Tako da mozda se i sve ovo desilo u pravo vreme.
By ~ Le Saint X ~
U svakom slucaju moja mama ocekuja decka za Novu Godinu

et toq!

pa, izazicu joj u susret

cisto njoj da ugodim
:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!