Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Ja sam u teenage godinama i vec duze vreme znam da sam gay, i moji roditelji to naslucuju i daju mi znake podrske. Idem u jednu od boljih beogradskih gimnazija i svaki dan patim zato sto ne mogu da prozivljavam detinjstvo koje prozivljavaju druga deca. Sada sam u periodu kada svi oko mene imaju "veze", a ja osecam da sam uskracen za to, zato sto sam gay. Ne znam kako da pridjem nekoj osobi koja mi se svidja jer se plasim da ce me taj neko javno outovati, nemojte pogresno da shvatite, ja se ne stidim toga sto sam gay, ali jednostavno nisam spreman da se nosim sa teretom koje bi dosla sa javnim outovanjem. Osecam da sam uskracen za jedno od najlepsih perioda zivota jer ne mogu da budem u javnim vezama, ne mogu, u javnosti, da poljubim osobu koja mi se svidja, da ga zagrlim.... Uopste ne znam kako da znam ko je gay i kome mogu da se outujem. Uopste ne znam da li cu imati teenage vezu ili cu morati da cekam do vremena kada budem bio u dvadesetim godinama da prozivim ono sto drugi prozivljavaju upravo u periodu u kojem sam ja sada. Jednostavno zelim da prozivljavam sve sto prozivljavaju moji vrsnjaci, ali sa osobom mog pola, ali deluje mi kao da je to nemoguce ....
Zanima me kako, gde i kada ste vi upoznali vaseg prvog partnera/partnerku i kako je prosla vasa prva veza.
Ovo sve mozda deluje pateticno, ali meni jako smeta sto trenutno zivim zivot marginalca, u javnosti nisam ono sto zaista jesam i nemam nikoga sa kojim mogu da prozivim prvu ljubav, poljupce.... Zavidim mojim vrsnjacima, ne na tome sto su str8, vec sto ne moraju da kriju osnovu njihove licnosti od javnosti.
Kako ste vi proziveli vase teenage godine i da li ovde uopste ima jos nekog teenagera?
By ~ Le Saint X ~
oh...
:sweet:

da citiram madonu

if it's bitter in the start

then it's sweeter in the end

ili tako nekako

ja kada sma bio teenager
veze nisu bile 'IN'

tako da o tome nisam ni razmisljao...
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Ja necu da bude bitter in the start, ja hocu sweet in the start, even sweeter in the end.
Ali hvala, stvarno
By ~ Le Saint X ~
Pa, ne znam sta te uopste sprecava da bude sweet?

Nadjesh decka...mozesh da se ljubish i drzish za ruke sa njim i se...

ne bas svuda...ali izadjesh u klub...uvece kada se setate po nekim mracno-romanticnim alejama - josh zima, mislish ljudi ispod toliko peranih jakni,salova i rukavica vide jer su dva decka u pitanju ili str8 par

elem...

nadji decka i pevaj

THE BOY IS MINE
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Pa u tome je problem, gde da nadjem decka? Nisam 18+ tako da ne mogu da idem u klubove.
By ~ Le Saint X ~
pa u klubove ne morash da budesh 18+ pa da udjesh

a evo, na forumu cas naci decka

ja bih predlozio Amethyst90-a

:D
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Evo ja predlazem sebe :kosa:
ionako mi niko ne veruje da sam punoletan :shmi:
By sense
treba stampati prirucnik za mlade gayeve :hekla: taj neko bi mnogo zaradio... gde ici, sta raditi, koga izbegavati...
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa šta će ti bolji priručnik do ovog foruma...

Lizni prstiće i baci se na "listanje" :closet:
By sense
Hm... Toliko "istina" na ovom forumu :fancyklap:
Korisnikov avatar
By little_boy
WhereIsTheLove- i ja se tako osećam... i idem u jednu od boljih beogradskih gimnazija :P
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Nek se otvori jedan Teenage potforum i neka tu dečica ašikuju... Eto malog poboljšanja!
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Ne znam zasto sam procitao naziv teme "gay tender". :lol:
Originally posted by V I V I S E C T
Ish tetke uchite nevino dete homoseksualnosti. :oklagija:
:up:
By sense
A koliko su ti teenageri mladjasni?
Korisnikov avatar
By little_boy
Originally posted by Dušan Maljković
Nek se otvori jedan Teenage potforum i neka tu dečica ašikuju... Eto malog poboljšanja!
Ovo mi se svidja XD

"ašikovati" - koji HIT od glagola
Korisnikov avatar
By Zibro
koliko se ja secam jedna od odlika tinejdzera jeste da se osecaju kao marginalci

mislim da svi ti tvoji dozivljaji koje si opisao mnogo vise imaju veze sa time koliko godina imas nego sa time da li si gay ili ne i da se vecina tvojih vrsnjaka oseca nekako slicno bez obzira na sexualnu orjentaciju
By sense
odi na pijacu mesa i nadji decka koji je duplo stariji od tebe :mirnatetko:
By sense
Joj, dobio sam prvu zvezdicu :merlinka:
By жњ
o boze... koji odgovori :lol:

drzi se saveta koji kaze da listas forum ;)
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Sense, ne razumes, poenta je u tome sto ja hocu decka mojih godina, da hocu nekog starijeg, lako bih mogao da ga nadjem.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by WhereIsTheLove
Ja sam u teenage godinama i vec duze vreme znam da sam gay, i moji roditelji to naslucuju i daju mi znake podrske. Idem u jednu od boljih beogradskih gimnazija i svaki dan patim zato sto ne mogu da prozivljavam detinjstvo koje prozivljavaju druga deca.
... Osecam da sam uskracen za jedno od najlepsih perioda zivota jer ne mogu da budem u javnim vezama, ne mogu, u javnosti, da poljubim osobu koja mi se svidja, da ga zagrlim....
... Jednostavno zelim da prozivljavam sve sto prozivljavaju moji vrsnjaci, ali sa osobom mog pola, ali deluje mi kao da je to nemoguce ....
Mnogo ti trazis, WhereIsTheLove, za svoje godine.
Budi zadovoljan onim sto ti zivot pruza i sto imas tako fleksibilne roditelje, koji su ti omogucili da ides u prestiznu srednju skolu.
Jos uvek si skolarac, poletarac i ima jos vremena za ljubav i romantiku.
Sad gledaj da zabalezis sto bolji uspeh u skoli i da budes dobro i primerno dete.
:)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Da, i savetovala bih te da u seksualne odnose ne stupas pre 17-te godine.
Najbolje bi bilo ipak da cekas 18-ti rodjendan, ako mozes toliko da izdrzis.
Tad ces biti psihofizicki zreo da stupis u svet odraslih.
:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!