- 12 Dec 2008, 18:54
Ja sam u teenage godinama i vec duze vreme znam da sam gay, i moji roditelji to naslucuju i daju mi znake podrske. Idem u jednu od boljih beogradskih gimnazija i svaki dan patim zato sto ne mogu da prozivljavam detinjstvo koje prozivljavaju druga deca. Sada sam u periodu kada svi oko mene imaju "veze", a ja osecam da sam uskracen za to, zato sto sam gay. Ne znam kako da pridjem nekoj osobi koja mi se svidja jer se plasim da ce me taj neko javno outovati, nemojte pogresno da shvatite, ja se ne stidim toga sto sam gay, ali jednostavno nisam spreman da se nosim sa teretom koje bi dosla sa javnim outovanjem. Osecam da sam uskracen za jedno od najlepsih perioda zivota jer ne mogu da budem u javnim vezama, ne mogu, u javnosti, da poljubim osobu koja mi se svidja, da ga zagrlim.... Uopste ne znam kako da znam ko je gay i kome mogu da se outujem. Uopste ne znam da li cu imati teenage vezu ili cu morati da cekam do vremena kada budem bio u dvadesetim godinama da prozivim ono sto drugi prozivljavaju upravo u periodu u kojem sam ja sada. Jednostavno zelim da prozivljavam sve sto prozivljavaju moji vrsnjaci, ali sa osobom mog pola, ali deluje mi kao da je to nemoguce ....
Zanima me kako, gde i kada ste vi upoznali vaseg prvog partnera/partnerku i kako je prosla vasa prva veza.
Ovo sve mozda deluje pateticno, ali meni jako smeta sto trenutno zivim zivot marginalca, u javnosti nisam ono sto zaista jesam i nemam nikoga sa kojim mogu da prozivim prvu ljubav, poljupce.... Zavidim mojim vrsnjacima, ne na tome sto su str8, vec sto ne moraju da kriju osnovu njihove licnosti od javnosti.
Kako ste vi proziveli vase teenage godine i da li ovde uopste ima jos nekog teenagera?
Zanima me kako, gde i kada ste vi upoznali vaseg prvog partnera/partnerku i kako je prosla vasa prva veza.
Ovo sve mozda deluje pateticno, ali meni jako smeta sto trenutno zivim zivot marginalca, u javnosti nisam ono sto zaista jesam i nemam nikoga sa kojim mogu da prozivim prvu ljubav, poljupce.... Zavidim mojim vrsnjacima, ne na tome sto su str8, vec sto ne moraju da kriju osnovu njihove licnosti od javnosti.
Kako ste vi proziveli vase teenage godine i da li ovde uopste ima jos nekog teenagera?