Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Otkazano Gala veče
Ponedeljak, 1. decembar 2008. 21:02
Zbog smrti člana porodice Marine Tucaković otkazano Gala veče.
Novo Gala veče na kojem su Ana Bebić i Nikola Paunović trebali da se bore za opstanak na Akademiji otkazano je zbog tragičnog porodičnog slučaja jedne od članice žirija.
Sin najpoznatijeg srpskog tekstopisca Marine Tucaković i Fute Radulovića Miloš, preminuo je u ponedeljak pod još nerazjašnjenim okolnostima.
Marinela Kvapil, PR kuće Emotion, potrvrdila je MONDO portalu da je Gala veče na kojem su sa studentima trebali da nastupe Goran Karan i Aleksandra Radović, otkazano.
Gala veče na kojem će se za nastavak studiranja boriti Ana i Nikola biće održano u ponedeljak, 8. decembra.
(MONDO)
Originally posted by IriSBebicka ako ispadne ja cu da udjem u kucu i pobedim.. wtf,Bebicka ce da pobedi!Originally posted by foolishe bas.
ja sam cuo nezvanicnu informaciju (ne znam koliko je tacna) da je tucakovicki umro sin
a kao bebicka bi ispala?
na koju foru kruha ti?
Otkazano Gala večeU jebote...on je bio nesto moje godiste ili stariji, upoznao sam ga jednom ali necu komentarisati nista...
Ponedeljak, 1. decembar 2008. 21:02
Zbog smrti člana porodice Marine Tucaković otkazano Gala veče.
Novo Gala veče na kojem su Ana Bebić i Nikola Paunović trebali da se bore za opstanak na Akademiji otkazano je zbog tragičnog porodičnog slučaja jedne od članice žirija.
Sin najpoznatijeg srpskog tekstopisca Marine Tucaković i Fute Radulovića Miloš, preminuo je u ponedeljak pod još nerazjašnjenim okolnostima.
Marinela Kvapil, PR kuće Emotion, potrvrdila je MONDO portalu da je Gala veče na kojem su sa studentima trebali da nastupe Goran Karan i Aleksandra Radović, otkazano.
Gala veče na kojem će se za nastavak studiranja boriti Ana i Nikola biće održano u ponedeljak, 8. decembra.
(MONDO)
Originally posted by Nocturnalda da i meni mirise da je Nikola Paunovic gayderanVaistinu antipatican
...a Igor sve antipatičniji.... Ali mi zato gaydar VRISTI kada ga vidim sa Nikolom P., mada ne primetih ni da se Nikola nesto posebno buni
. Naivan mali mozda? Postali su bukvalno nerazdvojni.
![]()
NOX
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!