Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Minie
Hmm..devojka mi je u shoku sto nece biti... :)
Bar reci zbog cega!!:B
Korisnikov avatar
By foolish
ja sam cuo nezvanicnu informaciju (ne znam koliko je tacna) da je tucakovicki umro sin
Korisnikov avatar
By deran
Ja ne mogu da otvorim ni zvanični sajt...
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by foolish
ja sam cuo nezvanicnu informaciju (ne znam koliko je tacna) da je tucakovicki umro sin
e bas.

a kao bebicka bi ispala?
na koju foru kruha ti?
Korisnikov avatar
By IriS
Otkazano Gala veče
Ponedeljak, 1. decembar 2008. 21:02

Zbog smrti člana porodice Marine Tucaković otkazano Gala veče.

Novo Gala veče na kojem su Ana Bebić i Nikola Paunović trebali da se bore za opstanak na Akademiji otkazano je zbog tragičnog porodičnog slučaja jedne od članice žirija.

Sin najpoznatijeg srpskog tekstopisca Marine Tucaković i Fute Radulovića Miloš, preminuo je u ponedeljak pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Marinela Kvapil, PR kuće Emotion, potrvrdila je MONDO portalu da je Gala veče na kojem su sa studentima trebali da nastupe Goran Karan i Aleksandra Radović, otkazano.

Gala veče na kojem će se za nastavak studiranja boriti Ana i Nikola biće održano u ponedeljak, 8. decembra.

(MONDO)
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by IriS
Originally posted by foolish
e bas.

a kao bebicka bi ispala?
na koju foru kruha ti?
Bebicka ako ispadne ja cu da udjem u kucu i pobedim.. wtf,Bebicka ce da pobedi! :)
Korisnikov avatar
By IriS
iii idemo nova tura kupovine kredita za Bebicku :vruce:

(bas sam empaticna :doh: )
Korisnikov avatar
By foolish

a kao bebicka bi ispala?
na koju foru kruha ti?
pa tako sto bi imala manje glasova (inside info)

da se odma zna da su mi i ana i nikola jedni od favorita od pocetka, jednostavno ne mogu da se odlucim za koga bi glasao.
Korisnikov avatar
By IriS
oooo, pa onda cemo da organiziramo glasovanje malo aktivnije.
mora Bebica da ostane. :beba:
Korisnikov avatar
By maka
ako Bebicka ispadne (ne daj Boze) vise necu da gledam.

pa nek opadne gledanost (Khons) :smeh:
Korisnikov avatar
By gorilica
:drama:
Ovde neko pominje da je Tucakovicki sin mrtav, a vi balavite za Bebickom. :drama:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Otkazano Gala veče
Ponedeljak, 1. decembar 2008. 21:02

Zbog smrti člana porodice Marine Tucaković otkazano Gala veče.

Novo Gala veče na kojem su Ana Bebić i Nikola Paunović trebali da se bore za opstanak na Akademiji otkazano je zbog tragičnog porodičnog slučaja jedne od članice žirija.

Sin najpoznatijeg srpskog tekstopisca Marine Tucaković i Fute Radulovića Miloš, preminuo je u ponedeljak pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Marinela Kvapil, PR kuće Emotion, potrvrdila je MONDO portalu da je Gala veče na kojem su sa studentima trebali da nastupe Goran Karan i Aleksandra Radović, otkazano.

Gala veče na kojem će se za nastavak studiranja boriti Ana i Nikola biće održano u ponedeljak, 8. decembra.

(MONDO)
U jebote...on je bio nesto moje godiste ili stariji, upoznao sam ga jednom ali necu komentarisati nista...

Bas heavy...
Jadna zena.
Korisnikov avatar
By Nbegi
BEOGRAD, 02.12.2008

PRESS
UMRO SIN MARINE TUCAKOVIĆ

Miloš Radulović (24), sin tekstopisca Marine Tucaković i kompozitora Fute Radulovića, preminuo juče po podne u Beogradu. Beživotno Miloševo telo pronašla njegova devojka oko 18 časova u porodičnoj kući u centru grada

Poznati tekstopisac Marina Tucaković i njen suprug, kompozitor Aleksandar Futa Radulović, doživeli su juče kasno po podne tešku porodičnu tragediju - njihov mlađi sin Miloš Radulović (24) umro je u porodičnoj kući u centru Beograda, najverovatnije od prekomerne upotrebe narkotika.

Mladićevo beživotno telo pronašla je njegova devojka oko 18 časova.

Kako Press saznaje iz izvora bliskog MUP-u, Miloš je juče po podne došao kući i zaspao u svojoj sobi. Oko 18 časova njegovo beživotno telo, koje je već bilo ukočeno i modro, pronašla je Miloševa devojka koja je odmah pozvala Hitnu pomoć, a zatim i policiju.

Lekari su, nažalost, mogli samo da ustanove smrt, a telo mladića prebačeno je na VMA, gde će biti izvršena obdukcija i utvrđen tačan uzrok smrti. Policija zasad ispituje uzrok ove tragedije.

Prema tvrdnji istih izvora, na telu nesrećnog mladića nije bilo tragova nasilja.

Marina Tucaković i Futa Radulović su najpoznatiji par za pravljenje muzičkih hitova i potpisuju pesme naših najvećih estradnih umetnika: Cece Ražnatović, Ace Lukasa, Severine Vučković, Dare Bubamare, Željka Samardžića i mnogih drugih. Pored Miloša, Marina i Futa imaju još jednog, starijeg sina Milana Laću, koji je student režije na BK univerzitetu.

Ceca prva izjavila saučešće

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, jedna od najbližih prijatelja i saradnika bračnog para Tucaković-Radulović, čim je saznala za tragičnu vest o Miloševoj smrti, došla je da izjavi saučešće. Ceca je, inače, veoma vezana za čitavu Marininu porodicu, a Marinin i Futin stariji sin Milan nedavno je režirao spot za duetsku pesmu "Ljubav za vreme ističe", koju je otpevala sa Oliverom Mandićem.

N. PAJIĆ

antrfile:

Odložen Gala koncert "Operacije Trijumf"

Zbog tragedije koja je snašla poznatu autorku, koja je inače i član žirija "Operacije Trijumf", sinoć nije održan Gala koncert, koji je pomeren za nedelju dana. Nominovani studenti Ana Bebić i Nikola Paunović do tada ostaju na akademiji, saopštila je produkcija "Emoušn".

- Produkcija "Operacije Trijumf" zatečena je vešću o ovoj tragediji. U ovom trenutku ne znamo više o okolnostima nesrećnog događaja. Čitav tim i žiri saosećaju s Marinom Tucaković i mislima smo uz nju - navode iz "Emoušna".
Korisnikov avatar
By sakis
Originally posted by Nocturnal
deran
...a Igor sve antipatičniji...
Vaistinu antipatican :pop: . Ali mi zato gaydar VRISTI kada ga vidim sa Nikolom P., mada ne primetih ni da se Nikola nesto posebno buni :) . Naivan mali mozda? Postali su bukvalno nerazdvojni.
:sesir:
NOX
da da i meni mirise da je Nikola Paunovic gay :love:

pa mislite da je slucajno bas Kristijanu poklonio medu za odlazak sa akademije? :cigareta: sumnjivo mi tu nesto :cigareta:
kad bolje razmislim, tamo su mi svi muskarci sem Sajka i Adnana sumnjivi sto se sexualnog opredeljenja tice:)
Korisnikov avatar
By maww
RIP

iduce gale gosti su Jelena Rozga i comeback Emine Jahovic
Korisnikov avatar
By EYA
ma kakva rozga, kakva emina ? :bic:

hocemo karanu radovicku :eya:
Korisnikov avatar
By ns.happy
zasto je nisu zamenuli? ne znam da li se tamo negde ''vani'' zbog ovakvih stvari odlaze show... ona je samo jedan deo tog projekta, i to onaj najslabiji (po meni, no to je druga tema). od ozbiljnih organizatora se valjda ocekuje da imaju plan za sve slucajeve.

off: taj emotion je bas baksuz, svi koji udju u kucu vb ili su povezani sa njima na neki nacin dozive neku tragediju :spooky:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by maww
RIP

iduce gale gosti su Jelena Rozga i comeback Emine Jahovic
e vala, bas RIP. :ninja:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by ns.happy
off: taj emotion je bas baksuz, svi koji udju u kucu vb ili su povezani sa njima na neki nacin dozive neku tragediju :spooky:
:lol:
Korisnikov avatar
By IriS
AJDE!
glasajte cicije, ne mogu ja sve sama da postignem :smeh:

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Slika
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By Island
Rozga - pih, uaaaa za te sladunjave-bledunjave pesmice, a tek Plesi sa mnom - narodnjak na kvadrat
Korisnikov avatar
By maka
mene su naveli na to da volem Anu lol ali sad kako sam pocela da gledam OT,ovaj decko sto je nominovan sa Anom mi postaje sve drazi.. :) bas je mica :)
Korisnikov avatar
By maww
a nikolaaaaaaaaaaaaa mi je predobar,tako mi je drag i obozavam da ga slusam kako prica...ko god da ispadne bice mi uzasno zao,i anu gotivim ali nadam se da nikola ostaje
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!