Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Paranoid Androgynoidi rest my case.
i nemam predrasudu prema srbima vec je to sto sam napisala o njima empirijski dokazano, evo ti si cist primer koji to potvrdjuje.![]()
Originally posted by makajesam. osim toga ukrstio sam price sa svojim poznanicima, prijateljima i njihovim iskustvima, u beogradu. nekima od njih su psihoterapije pomogle. ali takvih ljudi ima na prste jedne ruke, ili i manje, a po starom dobrom zakonu srbije, svi koji su iole dobri u necemu zele da dodju u beograd. zato zakljucujem da je situacija katastrofalna. da li neko zna nekog dobrog specijalistu za probleme odrastanja gej osoba u kraljevu, kragujevcu ili novoj varosi?
moram da se ukljucim.
da li si ikad bio kod psihologa,psihijatra,psihotarapeuta?
a za ovo da prijatelji i ljudi koji te najvise vole... to je najveca greska."strucnjak" je veoma losha rec a jos gore to poverenje u strucnost. ne kazem da su psihijatri crni djavoli i da ne mogu da pomognu (sto se primanja saveta tice, tu si u pravu, njihova pozicija "strucnjaka", shamana, vlhva, daje im autoritet i to je u redu za neke stvari). ali oni po pravilu lece posledice a ne uzroke. ako ti neko da da krckas antidepresive to je ok, ali je jos bolje da eliminises ono sto ti izaziva depresiju (u ovom slucaju, mala sredina i nemogucnost kontakta sa drugim gej osobama, decko ima 18 godina, potrebno mu je to, to nije neki hir).
jer onaj ko je emotivno umrezen cesto ti nece da ti PRAVI savet. cak i ako ti ga da-drugacije ces ti primiti taj savet od prijatelja,rodjaka nego od osobe koja je strucnjak. naucno dokazano.
Originally posted by *deni*Uopste ne mora da upise fakultet ako nece ili ne moze. Dovoljno je da promeni sredinu, da ode u drugi grad da trazi posao. Kad se osamostali imace i vise samopouzdanja.
savet da se decko potrudi da upise fakultet i tako utekne iz ucmale sredine.
Originally posted by iWannaOriginally posted by ::fy::
Preporučujem svima, a naročito onima koji olako iznose svoje stavove, da makar pročitaju nešto o depresiji i anksioznosti (internet je pun jaki dobrih i stručnih tekstova)
Originally posted by IceBergOK, shvatio sam, ne volis antidepresive...
imam sjaju idejuu porodilishtima treba zbaraniti dojenje dece... treba im davati antidepresive... da od malena steknu imunitet... i obavezno im treba napravit priruchnik ZIVOT... SHTA I KAKO GA TREBA ZIVETI... pa ce da bude sve bez problema
![]()
Originally posted by saigoSmisljajuci kako da se ubijes, a da to bude bezbolno, jer se plasis i bola.
Pre nego sto sam poceo sa Zoloftom nisam mogao da pogledam sebe u ogledalu. Provodio sam dane samo sedeci ispred kompjutera ne radeci nista i smisljajuci kako da se ubijem....
Originally posted by iWannaslazem se. pokusaj ovo, pokusaj ono. ne pij lekove, bla bla... decko vam rekao, da je tako lako svi bismo izabrali da budemo srecni.Originally posted by ::fy::
Preporučujem svima, a naročito onima koji olako iznose svoje stavove, da makar pročitaju nešto o depresiji i anksioznosti (internet je pun jaki dobrih i stručnih tekstova)
Originally posted by makaA mozda se i neko od prevejanih korisnika duplo registrovao, pa tera shegu i sprdachinu sa poshtenim svetom.
ja mislim da je ovu temu postavio neko jer mu je bilo doasadno il sta vec.
previse patetike cak i za depresivca.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!