Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by MinaHarkerU pravu si! Treba eksperimentisati ali ne treba sebe silovati. Recimo, ja sam imao decka koji se druzio sa svojim bivsim deckom praveci se da mu je ok sto su raskinuli i glumeci da prihvata njegovu "novonastalu" vezu. Otuda je njegovo ponasanje bilo previse nemirno, rekao bih i neuroticno, svakako bolno i za njega i za okolinu. U takvim situacijama, razmisljao sam, covek moze da se trudi da prihvata nesto sto mu nije po volji, ali je kontraproduktivno kada to radi na silu, kad se pretvara da mu je cak i drago sto je tako, kada gluma traje. To se oseti.Originally posted by Nanny OggEvo, slozicu se i ja, ali...Originally posted by hlaefdigei jaOriginally posted by Sunce
Meni se dopada Hadrijanova izreka da maske postaju vremenom lica. Dosta sam razmisljao o tome i mislim da se slazem sa njim.
Ja se trudim da zivim zivom bez preteskih maski, a to ume da bude jako iscrpljujuce.
slazem se
U nadi da te maske jednom postaju deo lica, trudim se da ih izgradim najbolje moguce, kako bi, onda kada se stope sa licem, donele nesto bolje, pozitivnije, korisnije...
Naravno, postoje one koje nam odgovaraju i one koje nam odgovaraju. I mislim da treba eksperimentisati, presvlaciti se, igrati uloge...
Originally posted by Lakiboy_nsUpravo tako
Ja svoju nesigurnost sakrivam iza maske arogancije i lazne samouverenosti ali samo pred ljudima koje ne poznajem ili ih slabo poznajem.
Kada sam sa prijateljima ili sa deckom, familijom onda maske padaju i ja budem samo JA![]()
Originally posted by mikkaNe bih se slozio da je ispod maske jedno veliko NISTA. Sve zavisi kako posmatras, a vidim da si lepo relativizovao maske.
Kada čovek skine sve maske ne ostaje ništa, ispod svih maski je jedno veliko Ništa, ono što bi budisti nazvali nirvanom, trenutak kada je čoveku svejedno hoće li živeti ili umreti. Neko reče da kada skine masku ostaje njegovo pravo JA, ali ja mislim da je to „pravo JA“ i dalje maska, samo toliko uvežbana, laka i uigrana kao neki ritual, da je čovek praktično i ne oseća, sa njom leže i ustaje, i zaista je vidi ujutru u ogledalu. Ona je iluzija, savršeno dobro srasla maska kojom se čovek poistovećuje, jedna simbiotična konstrukcija više različitih maski, čineći ličnost onoliko harmoničnom koliko se one dobro uklapaju i ne ugrožavaju jedna drugu, stvarajući kompaktnu celinu.
Originally posted by Suncedrago sunce,Originally posted by mikkaNe bih se slozio da je ispod maske jedno veliko NISTA. Sve zavisi kako posmatras, a vidim da si lepo relativizovao maske.
Kada čovek skine sve maske ne ostaje ništa, ispod svih maski je jedno veliko Ništa, ono što bi budisti nazvali nirvanom, trenutak kada je čoveku svejedno hoće li živeti ili umreti. Neko reče da kada skine masku ostaje njegovo pravo JA, ali ja mislim da je to „pravo JA“ i dalje maska, samo toliko uvežbana, laka i uigrana kao neki ritual, da je čovek praktično i ne oseća, sa njom leže i ustaje, i zaista je vidi ujutru u ogledalu. Ona je iluzija, savršeno dobro srasla maska kojom se čovek poistovećuje, jedna simbiotična konstrukcija više različitih maski, čineći ličnost onoliko harmoničnom koliko se one dobro uklapaju i ne ugrožavaju jedna drugu, stvarajući kompaktnu celinu.
Maska je cesto produkt volje. Dakle, svesno se stavlja kako bi se nesto zastitilo ili postiglo. Kad ocistis pogled od volje, u ovom slucaju - ako skines maske, ostaje dusa. O tome je i Hese pisao. Ne bih mesao maske sa slojevima koji nastaju sa odrastanjem, sa slojevima koji su usagaseni sa sustinskim karakterom.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!