Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Modesty
Nemam pojma šta bih...valjda bi ga, da prostite drkala.
:smeh: :smeh:

tacno. to bi svi,garant :D
Korisnikov avatar
By Modesty
:peca: ma dobro,stvila bih ga nekoj,ali nekoj posebnoj.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by *STATUS*
зар ме могуће да би већина људи, у телу супротног пола само била сексуално активна и у кревет одвукла оно што не може као пол који већ јесмо.....

жене би као мускарци одлукли рибе....
геј момци би као рибе, одвукли фрајере....

а где је шопинг, испробавање гардеробе, одлазак код козметичара док флертујете да згодним мацаном који вам ради третман лица....

ја бих много много флертовао, да сам риба наравно.......
не кажем да и овако не флертујем, али бих тако много више... ито са типовима....

хм, чизмице, сукњица, лепа мајца, сређена фризура, и флерт са мацанима.... стрејтерима, наравно..... био бих главна риба....

:bouncy:
Ja bih bila ista... bas malocas pricam sa nekim kako me ne interesuju ni tipicno zenske teme, ni tipicno muske. Soping ne podnosim ni kao zensko, ne vidim sto da ga zavolim kao musko ;) itd itd Dakle samo telo da se izmeni, psiha moze da ostane ista.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
ма ја бих на кратко завирио и у женски мозак

:hvala:
By J...
Bojim se da bi mi pao pritisak kad mi se, da izvines, digne. :happysmoke:
By Snow_Crystal
Otisla bik u neki poznat muski manastir da vidim kako izgleda :zongler:
By Garbo
Tad bih mogla posteno jebati zene.

Koje olaksanje!

I znam da se nikako ne bih htela vratiti natrag.

:fuckbed:
Korisnikov avatar
By scout_finch
what wouldn't i do?!! :lol:
neam pojma,trudila bih se da ne gledam svoje (u tom slucaju musko) telo ispod pojasa,ne treba mi takva trauma u zivotu. :smeh: treba ziveti sa nocnim morama posle toga.
u tom slucaju bih verovatno bila peder i uvatila bih nekog kjut tipa da se sigramo.
izgleda da ne mogu sebe da zamislim kao strejt osobu cak i kad se potrudim.:misli:
Korisnikov avatar
By coka
Pa... Izucavala bih svoj polni organ i razmatrala kako da ga upakujem u bokserice i na koju stranu :bic: i drkala bih ga i pokusala bih da smuvam neku ribu sa splava sa apsolutno najglupljim forama e i igrala bih fudbal ako bih kojim slucajem sa svojim telom dobila dar za to :)
By жњ
Originally posted by J...
Opasna ova Garbo. :misli:

da znas... :vruce:

g.. :kiss:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ahhhh.. Kada bi jedan dan bila tip, bila bih gay i to aktivan i jedva bi docekala da neku tetku.... pomazim.. :mljac:
Korisnikov avatar
By Shmi
Da prostite setala bih kozicu i startovala napucane femice koje padaju na glupe zvake. :smeh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Garbo
Tad bih mogla posteno jebati zene.

Koje olaksanje!

I znam da se nikako ne bih htela vratiti natrag.

:fuckbed:
Jaoj , kakva carica..
isto isto od reci do reci!
Samo sto bih ja bila bi i vratila tipovima za jeb.. :qqlele: :evilgiggle: :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by *STATUS*
а где је шопинг, испробавање гардеробе, одлазак код козметичара док флертујете да згодним мацаном који вам ради третман лица....
Ajme, pa sto da covek investira u telo koje ce imati samo jedan dan? Mislim da imam 24h da budem musko, trudila bih se da ignorisem sve one dlake i fokusiram se na nesto drugo.

Ono sto bih definitivno radila da ispadnem krupan i nabildovan lik je da se obucem da izgledam sto opasnije, i nabacim taj attitude i sve, i onda bih lupila po potiljku svakog cica glishu koji blene u ribe otvorenih usta i onako stoji kao neki vepar na ulici i bulji u njih. Mislim to bih najradije radila i ovako, nego sam par puta zalamo popila batine pa ne smem ni da im se isplazim. I mislim da bih isprebijala svaku bahatu svinju koja mi ne stane na pesackom prelazu, onako vadila bih ih iz dzipova i sve to.
Korisnikov avatar
By Insorcer
Zeleo bih taj jedan dan biti u drugom stanju:cigareta:..ali onako bash....7-8i mesec. Drzati se za krsta i gegati..i zdrati neku finu hranu :)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Amadeo
Zeleo bih taj jedan dan biti u drugom stanju:cigareta:..ali onako bash....7-8i mesec. Drzati se za krsta i gegati..i zdrati neku finu hranu :)
Huh, tu smo.

Stvar je unekoliko smesna jer tipovi manje vise uvek imaju istu hormonalnu sliku, as far as i know, mislim skace im adrenalin, testosteron, ali nekako svaki dan isto, ako su iste okolnosti.

Kod zena moras da preguras ceo mesec plus trudnocu da vidis sva ta hormonalna ludila koja i te kako uticu na raspolozenja i sve zivo.

Kontam da se tipu koji bi na jedan dan upao u zensko telo uopste ne bi dopalo da zabode tezak PMS.
By жњ
konacno bih saznala kako se koristi pisoar... i kako izgleda urinirati okruzen drugim muskarcima bez blama

vestina sa kojom sam se pomirila da ce za mene zauvek ostati pod velom misterije
By Tresh-grl
Mislim da bi ga drkala i postala uterivac dugova! :osama:
By alexandermagic
Prezadovoljan sam u vlastitom, muškom, tijelu.

Da se nekim čudom desi da sam na jedan dan žena - samo bih sačekao da taj dan užasa prođe.
By ...Sitnicava...
Nekoliko puta sam sanjala da sam muskarac i svaki put sam radila ono o cemu je Modesty pricala i sto uostalom misli vecina. :blush:
By Garbo
Originally posted by жњ
Originally posted by J...
Opasna ova Garbo. :misli:

da znas... :vruce:

g.. :kiss:
znj... :kiss:

:mazi:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Amadeo
To je pravi izbor :) Meni je trudnoca neopisiv osecaj, uvece legnem a znam da su sa mnom jos dve osobe. pa im pevam pesmice ili ustanem, a ustanu i oni * Od tog iskustva mnogo redje pozelim da sam muskarac, nego sto je to bilo do tada.

*ovo je da naglasim licni dozivljaj, znam da lekari ne bi nazivali embrione osobama, niti smatrali da oni cuju pesmice ili ustaju...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by жњ
konacno bih saznala kako se koristi pisoar... i kako izgleda urinirati okruzen drugim muskarcima bez blama

vestina sa kojom sam se pomirila da ce za mene zauvek ostati pod velom misterije
Cek da ti objasnim - ne ovo za pisoar (to bih eventualno mogla da izvedem kad bih cucnula na 2 barske stolice, lol, tehnika vezbana po otvorenim prostorima, samo se seti onog prepijanog odlaska na exit sa zbunjenom, vic i bonom, lmao), nego ovo uriniranje u drustvu.

Ja uopste nisam nesto piss shy, daleko od toga da sam egzibicionista, al sam prosto probila led jednom kad ih je 16 duvalo u kupatilu a ja imala opciju da se upisam u gace (jer ih je bilo nemoguce ekspresno izbaciti, abesika mi je bila velicine lubenice) ili da to uradim u drustvu.

Btw, jos uvek negde imam one pipijeve s exita.
By Garbo
Originally posted by maka

A zasto drkati kad bi vam se pruzila sansa za nesto konkretnije i eksplicitnije?!

Misliiim :lood:

:cool:
Korisnikov avatar
By m..

A zasto drkati kad bi vam se pruzila sansa za nesto konkretnije i eksplicitnije?!

pa jbt, moras da isprobas alat pre nego sto ga koristis! da ne bu "jao ne sreco, pa to je pupak!"
By Garbo
Originally posted by m..

pa jbt, moras da isprobas alat pre nego sto ga koristis! da ne bu "jao ne sreco, pa to je pupak!"

:lol:

:kakodane:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Da sam musko...ju...od blama ne bih smela da izadjem na ulicu,bio bi mi dignut 24h :lol:
By ...Sitnicava...
Originally posted by Blond Brat
Da sam musko...ju...od blama ne bih smela da izadjem na ulicu,bio bi mi dignut 24h :lol:
:lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!