Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by *STATUS*Ja bih bila ista... bas malocas pricam sa nekim kako me ne interesuju ni tipicno zenske teme, ni tipicno muske. Soping ne podnosim ni kao zensko, ne vidim sto da ga zavolim kao musko
зар ме могуће да би већина људи, у телу супротног пола само била сексуално активна и у кревет одвукла оно што не може као пол који већ јесмо.....
жене би као мускарци одлукли рибе....
геј момци би као рибе, одвукли фрајере....
а где је шопинг, испробавање гардеробе, одлазак код козметичара док флертујете да згодним мацаном који вам ради третман лица....
ја бих много много флертовао, да сам риба наравно.......
не кажем да и овако не флертујем, али бих тако много више... ито са типовима....
хм, чизмице, сукњица, лепа мајца, сређена фризура, и флерт са мацанима.... стрејтерима, наравно..... био бих главна риба....
![]()
Originally posted by *STATUS*Ajme, pa sto da covek investira u telo koje ce imati samo jedan dan? Mislim da imam 24h da budem musko, trudila bih se da ignorisem sve one dlake i fokusiram se na nesto drugo.
а где је шопинг, испробавање гардеробе, одлазак код козметичара док флертујете да згодним мацаном који вам ради третман лица....
Originally posted by AmadeoHuh, tu smo.
Zeleo bih taj jedan dan biti u drugom stanju:cigareta:..ali onako bash....7-8i mesec. Drzati se za krsta i gegati..i zdrati neku finu hranu![]()
Originally posted by AmadeoTo je pravi izbor
Zeleo bih taj jedan dan biti u drugom stanju:cigareta:..ali onako bash....7-8i mesec. Drzati se za krsta i gegati..i zdrati neku finu hranu![]()
Originally posted by жњCek da ti objasnim - ne ovo za pisoar (to bih eventualno mogla da izvedem kad bih cucnula na 2 barske stolice, lol, tehnika vezbana po otvorenim prostorima, samo se seti onog prepijanog odlaska na exit sa zbunjenom, vic i bonom, lmao), nego ovo uriniranje u drustvu.
konacno bih saznala kako se koristi pisoar... i kako izgleda urinirati okruzen drugim muskarcima bez blama
vestina sa kojom sam se pomirila da ce za mene zauvek ostati pod velom misterije
Originally posted by Garbopa jbt, moras da isprobas alat pre nego sto ga koristis! da ne bu "jao ne sreco, pa to je pupak!"Originally posted by makaOriginally posted by Modesty
Nemam pojma šta bih...valjda bi ga, da prostite drkala.![]()
![]()
tacno. to bi svi,garant![]()
A zasto drkati kad bi vam se pruzila sansa za nesto konkretnije i eksplicitnije?!
Misliiim![]()
![]()
Originally posted by m..Originally posted by Garbopa jbt, moras da isprobas alat pre nego sto ga koristis! da ne bu "jao ne sreco, pa to je pupak!"Originally posted by makaOriginally posted by Modesty
Nemam pojma šta bih...valjda bi ga, da prostite drkala.![]()
![]()
tacno. to bi svi,garant![]()
A zasto drkati kad bi vam se pruzila sansa za nesto konkretnije i eksplicitnije?!
Misliiim![]()
![]()
Originally posted by Blond Brat
Da sam musko...ju...od blama ne bih smela da izadjem na ulicu,bio bi mi dignut 24h![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!