- 19 Nov 2008, 16:03
Podržavam nego šta. Red je, da pod stare godine vidim rezultate mog tromesečnog boravka u jebenim kukuruznim poljima.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Black LadyOK, ja sam mislio na Srbiju.
Nisam znala da je Beograd jedini grad na svetu![]()
Originally posted by m..inace ovo je naravno odgovor na temu, koji bi dao svako pri zdravoj pameti, samo me mrzelo da kucam. a uostalom i ne bih se kleo u svoju rasejanu pamet.
Verujem da bi trebalo da dobije maksimalan stepen autonomije, medjutim ovako kako je postavljena anketa, ja nemam za koju opciju da glasam jer ne bih DA SE OTCEPI, nego da ima najvisi moguci stepen slobode u upravljanju svojim resusrsima.
Ovako: Vojvodina ima najrazvijeniju privredu, poljoprivredu i slicno u Srbiji, dakle tamo se generise, vrti najvise novca, i odatle se najvise puni buzdet. Ako Vojvodina najvise zaradjuje, trebalo bi joj dati autonomiju da bi mogla da ulaze taj profit onako kako ti ljudi misle da treba, lokalno, a ne da time pune budzete Srbije, daju za plate nesposobne birokratije i slicno. Pare koje Vojvodina napravi treba da ostanu u Vojvodini barem vecim delom, jer to je novac koji je Vojvodina zaradila.
Time bi Vojvodina dobila puno, a Srbija izgubila sisu na kojoj sisa vec duze vreme.
Ne znam, meni to izgleda kao fer opcija. Ne vidim zasto da ludi u Vojvodini, od buzdeta koji kroz porez generisu, da placaju opstinske radnike u npr. Cacku, umesto da razvijaju infrastrukturu u lokalu.
Originally posted by HtonIzvini, ali to je realno razmisljanje, i realna situacija ovde.. ne znam koliko pratis NS i njegovo razvijanje... jedna sam od osoba koja nema komplexe, s toga shvati kako sam napisala i kako treba...Originally posted by Black Lady
koji je toliko uznapredovao, da ce presisati sve oko sebe...I da znas generalno razmisljanje Novosadjana, ne bi takve stvari pisao...mislim da si prethodnom recenicom potvrdila tacnost mog razmisljanja o stavu novosadjana![]()
Originally posted by Hton
Vojvodina ne treba da bude free, vec da pokusa da bude complex free! Ona samo pati od kompleksa Beograda, predvodjena Novim Sadom i to je jedini problem.I ne, ne treba da bude nezavisna. Treba samo da za primer obesi Djordja Balasevica o Mileticev spomenik i nastavi da zivi srecno do dana Apokalipse![]()
ps: znao sam da sam bio inkvizitor u proslom zivotu![]()
![]()
Originally posted by UlixMadjarski Obraz...
Dobro, naravno. Svi znamo da 64 zupanije zeli da vrati Vojvodinu u narucje majcice Madjarske.![]()
Originally posted by Ulix
SANU je jedna morbidna instutucija ciji su clanovi uglavnom senilni kriptofasisti i neuspeli ideolozi, i zbog toga pravi intelektualci u principu nemaju sta tu da traze. Ne treba smetnuti s uma kakvu je ulogu SANU igrala u raspadu SFRJ i potonjim ratovima. U SANU nema mesta za pesnike kao sto je Oto Tolnai ili pisce kao sto je pomenuti Vegel, bez obzira sto je svaki Vegelov redak zlata vredan. Da zivimo u drugacijoj zemlji, slozio bih se da je VANU nepotrebna stvar. Ali posto zivimo u Srbiji, sa Akademijom kakvu vec imamo, cini mi se da je VANU neophodnost. Razlika izmedju SANU i VANU je u tome sto ova druga nikako i ni pod kojim uslovima ne moze biti nacionalisticka institucija.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!