Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Marvin
A šta bi Ani? :puzzle:
10 puta je dah izgubila.
pa jeste, sreca moja mala.

no, svejedno :bale:

:lol:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Marvin
A šta bi Ani? :puzzle:
10 puta je dah izgubila.

oprosteno joj je :bale:
Korisnikov avatar
By IriS
izbalavismo forum :smeh:

AAAANA BEBIC!!!!

:bale:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Nbegi
Originally posted by B.U.
Uh, sto ova Nina ima dobrog brata

:drkanje:

Jaoj jeste! A taman je dugo bio na brodu... :P Ča je pusta kara u mornara :smeh:
:pickme:
Korisnikov avatar
By IriS
mala, cula sam da Ana voli starije :njanja:

zato KUSHUJ! :dropdead:
Korisnikov avatar
By Dzi
Neka neka meni ce se Ana na kraju pasti :rotflmao:
:bale:
By Swanheart
Originally posted by IriS
mala, cula sam da Ana voli starije :njanja:

zato KUSHUJ! :dropdead:

hmmmm

da ne ode ovoj iznad sto je ostavila komentar
da se mi lepo dogovorimo pa da podelimo :lol:

misiiim si guru i`l nisi
Korisnikov avatar
By EYA
ja Savetujem da je jedna od nas saceka u kosutnjaku, a onda povede negde gde cekaju sve ostale, pa navalimo i sta kome dopadne :grouphug:
Korisnikov avatar
By Dzi
Nego jel istina da je Ana Mihajlovski namerno skinuta :misli:
Korisnikov avatar
By EYA
nemam blage, al ja bih je svakako namerno skinula :jumpfuck:
...a onda rekla da mi se omaklo slucajno :andjelak:
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by EYA
ja Savetujem da je jedna od nas saceka u kosutnjaku, a onda povede negde gde cekaju sve ostale, pa navalimo i sta kome dopadne :grouphug:
mozda je Dzordz ukrade iako nema pet semafora:smeh: , pa ce meni biti najblize:p :rotflmao:
Originally posted by EYA
nemam blage, al ja bih je svakako namerno skinula :jumpfuck:
...a onda rekla da mi se omaklo slucajno :andjelak:
:up: bas vala :lol:
ne, navodno je Danijelu prepricavala sta se desava van akademije pa je sad shatro na put ...

opet po sistemu kako je Sonja rekla..Nikolu su spasili a Milicu ce publika!:)
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Dzi

opet po sistemu kako je Sonja rekla..Nikolu su spasili a Milicu ce publika! :)
ja se iskreno nadam da je tako. onaj babajski saban i treba daispadne, a nikola samo odlaze neizbezno :usamljen:
Korisnikov avatar
By Dzi
bice tako! :)
ju sto ga svi napadaju jel musko ili zensko:merlinka:, a zao mi ga bre nekak ..
Korisnikov avatar
By IriS
ja se iskreno nadam da ce onaj narodnjak Adnan da leti :avion:

nek odustane mrcina sujetna! :djavo:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Meni nekako nije jasno kako moze da gradi svetsku karijeru (koju im tako svesrdno obecavaju) neko ko ne ume da izgovori "Viva Las Vegas"?!? :elvis:
Korisnikov avatar
By decko
Bas je glupo sto peti ili sesti put nominuju i spasavaju Nikolu. I ziri sto ga nominuje a i ostali sto ga stalno izvuku. Cak imam osecaj da ono Marina nije rekla i uvredila ga ne bi imao ni 10% podrske publike koju sad ima. Ispada kao da ga ovi sa akademije sazaljevaju pa ga stalno vracaju a publika se cisto inati Marini sto je rekla pa ga jace bodri. I dalje smatram da prosecno peva i da je mogao da ispadne jos i u prvoj emisiji umesto Ivane. Njemu mora da je to uzasno ali ja da sam na njegovom mestu bih odavno sam izasao a ne k'o cirkus svaki put sedi tamo - sedi 'vamo.

Isto me nervira ovo oko Aleksandara, tj. cinjenica da vec svi znamo da ce on pobediti posto svaku galu odnese vise od pola glasova i samim tim ostace u finalu kako god da okrenes. On ima dobar glas i ovako je ok, ali bojim se da ce mi postati antipatican posto ga publika toooliko forsira.

Jeste da je bas lose pevala i sto vec neko napisa gutala neke reci i stihove, Ana mi je bila preslatka mada mi fale one njene kapice :) Skroz je medena :love:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by decko
Isto me nervira ovo oko Aleksandara, tj. cinjenica da vec svi znamo da ce on pobediti posto svaku galu odnese vise od pola glasova i samim tim ostace u finalu kako god da okrenes. On ima dobar glas i ovako je ok, ali bojim se da ce mi postati antipatican posto ga publika toooliko forsira.
Ne mora da znači... treba on da izdrži tamo još dosta vremena... može da pukne, da prestane da se kontoliše... 2 pogrešne rečenice i ode mast u propast.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by whatshisname
sonja mi je bila fenomenalna sinoc, a igor PRESLADAK :bale:
Sonju nema sta da komentarisem, zena peva pa ubija...

a Igor je napravio sjanu atmosferu... ja bih volela da upozam nekog ko ume tako da pokaze, tj da se ne plasi da pokazuje ljubav... :setnja:
Korisnikov avatar
By whatshisname
Igor Cukrov iz Hrvatske po prvi put je rešio da u kući „Operacije trijumf” otvori dušu. U slušaonici, na pitanje koja mu se ukućanka dopada, priznao da je Nina njegov tip devojke. Ipak, Igor je rekao da još uvek ne želi ništa da pokuša jer mu se čini da ona u njemu vidi samo drugara.
- Nina najviše odgovara mom senzibilitetu - objašnjavao je Splićanin u slušaonici i dodao zašto mu se sviđa simpatična Crnogorka.

Nina je među ukućankama jedina tip žene kakav ja volim. Kada je pogledam u oči… vidim ono nešto - pričao je pomalo zamišljeno Cukrov, koji, ipak, ne želi ništa da preduzme po tom pitanju.
- Ne bih pokušavao ništa. Čini mi se da ona na mene gleda kao na prijatelja. Razgovaramo kao prijatelji, zbližili smo se nekako po toj osnovi - iskren je bio on.

au.. kako li je na ovo reagovala njegova devojka :alikako:
By Trans osoba
Originally posted by whatshisname
Igor Cukrov iz Hrvatske po prvi put je rešio da u kući „Operacije trijumf” otvori dušu. U slušaonici, na pitanje koja mu se ukućanka dopada, priznao da je Nina njegov tip devojke. Ipak, Igor je rekao da još uvek ne želi ništa da pokuša jer mu se čini da ona u njemu vidi samo drugara.
- Nina najviše odgovara mom senzibilitetu - objašnjavao je Splićanin u slušaonici i dodao zašto mu se sviđa simpatična Crnogorka.

Nina je među ukućankama jedina tip žene kakav ja volim. Kada je pogledam u oči… vidim ono nešto - pričao je pomalo zamišljeno Cukrov, koji, ipak, ne želi ništa da preduzme po tom pitanju.
- Ne bih pokušavao ništa. Čini mi se da ona na mene gleda kao na prijatelja. Razgovaramo kao prijatelji, zbližili smo se nekako po toj osnovi - iskren je bio on.

au.. kako li je na ovo reagovala njegova devojka :alikako:
Zar i nina nema decka ? :hamlet:

Inace nina je bas nice :opacupa:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Malo statistike sa sajta :D

Rezultati glasanja za favorita izraženi u procentima za 10.11.:
Aleksandar: 71,5 %
Đorđe: 12,6 %
Ana: 8,8 %
Igor: 4,4 %
Sonja: 2,7 %

Rezultati glasanja za nominovane studente izraženi u procentima za period od 03.11. do 10.11.:
Nina: 15,5 %
Adnan: 15,3 %
Vukašin: 15,0 %
Milica: 12,9 %
Nikola P: 12,3 %
Danijel: 12,2 %
Nikola S: 9,5 %
Kristijan: 4,8 %
Mirjana: 2,5 %

Izgleda da ipak Mica leti napolje ako ovakvo stanje ostane.
Cudi me da Sonja ima ovako malo glasova.
Korisnikov avatar
By whatshisname
ja bi da pre Milica ostane nego Adnan, bas mi je prirasla za srce :D
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by ns.happy
je l' voli neko serifovica malog?
Da,OK mi je...Trebalo je onaj linč izdržati:srbin:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by EYA

Sonju nema sta da komentarisem, zena peva pa ubija...
Od pevanja do ubijanja ima još jako mnogo-al baš.Nije se čula pored Kaliopi!

Slično je bilo i kad je Ivana pevala-oduvala je koga li beše,već se ne sećam:saksofon:
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!