Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by NbegiOriginally posted by B.U.
Uh, sto ova Nina ima dobrog brata
![]()
Jaoj jeste! A taman je dugo bio na brodu...Ča je pusta kara u mornara
![]()
Originally posted by EYAmozda je Dzordz ukrade iako nema pet semafora:smeh: , pa ce meni biti najblize:p
ja Savetujem da je jedna od nas saceka u kosutnjaku, a onda povede negde gde cekaju sve ostale, pa navalimo i sta kome dopadne![]()
Originally posted by EYA
nemam blage, al ja bih je svakako namerno skinula![]()
...a onda rekla da mi se omaklo slucajno![]()
Originally posted by deckoNe mora da znači... treba on da izdrži tamo još dosta vremena... može da pukne, da prestane da se kontoliše... 2 pogrešne rečenice i ode mast u propast.
Isto me nervira ovo oko Aleksandara, tj. cinjenica da vec svi znamo da ce on pobediti posto svaku galu odnese vise od pola glasova i samim tim ostace u finalu kako god da okrenes. On ima dobar glas i ovako je ok, ali bojim se da ce mi postati antipatican posto ga publika toooliko forsira.
Originally posted by whatshisnameSonju nema sta da komentarisem, zena peva pa ubija...
sonja mi je bila fenomenalna sinoc, a igor PRESLADAK![]()
Originally posted by whatshisnameZar i nina nema decka ?
Igor Cukrov iz Hrvatske po prvi put je rešio da u kući „Operacije trijumf” otvori dušu. U slušaonici, na pitanje koja mu se ukućanka dopada, priznao da je Nina njegov tip devojke. Ipak, Igor je rekao da još uvek ne želi ništa da pokuša jer mu se čini da ona u njemu vidi samo drugara.
- Nina najviše odgovara mom senzibilitetu - objašnjavao je Splićanin u slušaonici i dodao zašto mu se sviđa simpatična Crnogorka.
Nina je među ukućankama jedina tip žene kakav ja volim. Kada je pogledam u oči… vidim ono nešto - pričao je pomalo zamišljeno Cukrov, koji, ipak, ne želi ništa da preduzme po tom pitanju.
- Ne bih pokušavao ništa. Čini mi se da ona na mene gleda kao na prijatelja. Razgovaramo kao prijatelji, zbližili smo se nekako po toj osnovi - iskren je bio on.
au.. kako li je na ovo reagovala njegova devojka![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!