- 08 Nov 2008, 12:46
Upravo sam ispratila drugaricu sa kojom se nisam videla neke 3 godine, i koja mi je sasvim slucajno zavrsila u sobi.
Jedna njena recenica me je pomerila. Misleci na svog decka, rekla je: “On je divan prema meni, ne kontrolise me, i nikada me nije udario.” Devojka ima 21 godinu, i govori o kontrolisanju i udarcima.
Kakva su vasa iskustva sa kontrolom i udarcima?
Ez for mi, nikada nisam imala velikih problema sa kontrolisanjem (nikada im i ne bi poslo za rukom, sve da su htele
), i, sa te strane, imala sam stvarno povlascen polozaj u odnosu na vecinski deo zenske populacije, kako se cini. Jednom u zivotu sam udarila svoju devojku, i jednom (uz to i jednom-i-nikad-vise) sam popila udarac (vi koji se pitate da li je moguce, klimnite glavom pokunjeni).

Jedna njena recenica me je pomerila. Misleci na svog decka, rekla je: “On je divan prema meni, ne kontrolise me, i nikada me nije udario.” Devojka ima 21 godinu, i govori o kontrolisanju i udarcima.
Kakva su vasa iskustva sa kontrolom i udarcima?
Ez for mi, nikada nisam imala velikih problema sa kontrolisanjem (nikada im i ne bi poslo za rukom, sve da su htele