Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Upravo sam ispratila drugaricu sa kojom se nisam videla neke 3 godine, i koja mi je sasvim slucajno zavrsila u sobi. :eevil:
Jedna njena recenica me je pomerila. Misleci na svog decka, rekla je: “On je divan prema meni, ne kontrolise me, i nikada me nije udario.” Devojka ima 21 godinu, i govori o kontrolisanju i udarcima.
Kakva su vasa iskustva sa kontrolom i udarcima?

Ez for mi, nikada nisam imala velikih problema sa kontrolisanjem (nikada im i ne bi poslo za rukom, sve da su htele :D ), i, sa te strane, imala sam stvarno povlascen polozaj u odnosu na vecinski deo zenske populacije, kako se cini. Jednom u zivotu sam udarila svoju devojku, i jednom (uz to i jednom-i-nikad-vise) sam popila udarac (vi koji se pitate da li je moguce, klimnite glavom pokunjeni).

^^
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja sam upala u zucnu raspravu sa ni krivim ni duznim drugom koji je sadasnjeg muza zajednicke drugarice ocenio pozitivno, u fazonu da mozda on nije najkulturniji niti najlepsi, ali je voli i ne tuce... Ako je izostanak udaraca ono sto definise vezu kao pozitivnu, ja ostajem old girl...
Nisam do sada imala veze sa ljudima koji bi da me kontrolisu ili su bili nasilni, niti sam ja nekoga kontrolisala ili udarala. Nase mentalne igre su bile daleko slozenije ali sa jacim efektom...
Ne razumem ni one koje mogu da udaraju drugo ljudsko bice, a ni one koji su to spremni da trpe.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Ma nek me kontrolise neko malo i nek me trgne jednom da mu se rasipem po familiji. Psovka, psovka, psovka, psovka, psovka do psovke, psovka... :kosach:

Bilo je jednog primljenog samara i odmah uzvracenog izbijenog zuba and that's fuckin' it. Tada nisamo prekinuli, samo smo se jos zesce kresali... :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Moja prva ljubav me pretukla kao vola u kupusu, ali to je bila moja krivica, tada sam imao dugachak jezik. Odmah zatim se izvinuo, plakao, grlio i ljubio tako da mi nije smetalo chim su modrice proshle.

Ja otkidam na loshe momke, koji nemaju strpljenja i koji su kao od planine odvaljeni, agresivnost u mojim ochima je +. Deshava mi se i dan danas potuchem s dechkom, da se bojim vratiti kuci jer sam sam u podlivima pa kuliram par dana kod ortaka ili kod dechka.

Ima nechega u poljubcima nakon tuche, najsladji poljubci ikada.
By J...
Originally posted by the1whowished
“On je divan prema meni, ne kontrolise me, i nikada me nije udario.”
Tako se patrijarhalno vaspitavaju devojke. Savetuju im: "samo da te ne bije sve ostalo mozes da trpis. Takva ti je sudbina". :cut:

Originally posted by the1whowished
Kakva su vasa iskustva sa kontrolom i udarcima?
Nemam iskustva sa tim, a sto se tice kontrole uvek kazem - nisu mogli da me kontrolisu ni oni koji su me odgajili kako bi onda mogao bilo ko drugi.
By ...Sitnicava...
Zanimljivo je to kako zrtve uvek nalaze opravdanje za agresora... Nema onog problema koji se resava nasiljem, a ne verbalno... Ni tog afekta ili tudje greske koji bi opravdao udarce...
By J...
Originally posted by V I V I S E C T
Moja prva ljubav me pretukla kao vola u kupusu, ali to je bila moja krivica, tada sam imao dugachak jezik.
Bez uvrede V I V I S E C T ali mi je recenica jako specificna, da je kojim slucajem u zenskom rodu izgledalo bi kao da je izjavila neka mlada snajka. :lol:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by ...Sitnicava...
Nema onog problema koji se resava nasiljem, a ne verbalno... Ni tog afekta ili tudje greske koji bi opravdao udarce...
:up:
Kako ja mrzim nasilje! :pljuje:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by J...
Moja prva ljubav me pretukla kao vola u kupusu, ali to je bila moja krivica, tada sam imao dugachak jezik.
Bez uvrede V I V I S E C T ali mi je recenica jako specificna, da je kojim slucajem u zenskom rodu izgledalo bi kao da je izjavila neka mlada snajka. :lol:
Da, da...Tuce me ponekad, ali to je za moje dobro, ja sam kriva, iznerviram ga! :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ajme...

Pa naZalo's mnogim devojkama je to dovoljan kriterijum...samo kad dodje moja drugarica iz posete van Bg kad krene da mi prica cega se naslusala od mladih majki.... :zid:

Lm,
nemam takva iskustva.

Mislim...mene neko da kontrolise.. :pucaodsmeha:

A udari?
Pa ruka bi mu/joj se osusila :evil:
By ...Sitnicava...
Originally posted by Ivana
Ajme...

Pa naZalo's mnogim devojkama je to dovoljan kriterijum...samo kad dodje moja drugarica iz posete van Bg kad krene da mi prica cega se naslusala od mladih majki.... :zid:

Lm,
nemam takva iskustva.

A udari?
Zaboravila si da naglasis: ...osim ako nije u BDSM svrhe... :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Superstar!
Da, da...Tuce me ponekad, ali to je za moje dobro, ja sam kriva, iznerviram ga! :lol:
:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By colorado
Bespotrebna drama.

(Sto ne znaci da ne bih udario nekog s kim sam u vezi ako mi je stalo. :) Nisam do sad, ali... Ma nemam pojma. Hipotetisem.)
By ~ Le Saint X ~
Nikada nisam udario nekoga sa kim sam bio zajedno
niti je mene neko udario

iako sam bio sa fighterima - bokser, kikbokser...

a i ja imam tendencije prema tome da volim da se bijem
(naravno, ako neko zasluzi)

deni me je pre nekih mesec dana sprecio da neko ne dobije batine ovde sa foruma
a pre godinu dana Paki
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by ...Sitnicava...
Originally posted by Ivana
Ajme...

Lm,
nemam takva iskustva.

A udari?
Zaboravila si da naglasis: ...osim ako nije u BDSM svrhe... :lol:
Bilo je dosta ovakvih tema, i u svakoj sam to naglasavala, pa reko da se ne ponavljam :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by B.U.
a pre godinu dana Paki
A bre, B.U., obicne batine su tako neoriginalne. Jos te posle izbatinana osoba tuzi ( to se danas redovno desava ), pa dodjes u situaciju da joj godinama isplacujes odstetu.
Ne isplati se.
Jedino bih javno, disciplinsko batinanje ( preko stola, pa 30 udaraca po goloj guzici pred publikom ) podrzao. :spank: :lol:

Postoji od golih batina hiljadu originalnijih i podlijih nacina da se sa nekim izmire racuni. :yes:
Sto podlije - to bolje. :lol:

Salu na stranu, izbegavam fizicke obracune, ako nije bas neizbezno da se dese.
:deni:
By mikka
mislim da je zadovoljenje vezom samo zato što ne piješ batine nešto što nema veze sa ljubavlju, nego sa strahom i nesigurnošću.
pa šta je to- ljubavno gnezdo ili ring?

a inače, što se napasnika tiče :flaming:
znam neke cake :nunchake: koje koristim isključivo u samoodbrani :sw: :cowboy:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by mikka
znam neke cake :nunchake: koje koristim isključivo u samoodbrani, :sw: :cowboy:
A koje su to cake ?
:sweet:
Korisnikov avatar
By horus.
bicuj me stojane... :lol:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by *deni*
a pre godinu dana Paki
A bre, B.U., obicne batine su tako neoriginalne. Jos te posle izbatinana osoba tuzi
Mozda su neoriginalne
ali su delotvorne

:)
pa, za sta trenirao kikboks
ako ne da ga isprobam na nekome

ako nekoga prebijesh a niko ne vidi
moze da te tuzi
nema dokaza da sam to bio ja
Korisnikov avatar
By starky
A koje su to cake ?
ja znam samo jednu...:roflmao:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by starky
A koje su to cake ?
ja znam samo jednu... :roflmao:
et toq!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Hi hi hi... :giggle:
V I V I J E N kao Eva Ras u " Lepoti poroka " :
" Co`ek si mi , pa cini sta hoces.. "
:giggle:

Ja sam, moram to jos jednom da istaknem, u nekoliko navrata dobila batine za pamcenje od pokojnog muza.
Nije tu postojao neki konkretan povod, nije saznao ni za jednu moju vanbracnu vezu ( ubio bi me da jeste ), nego tako se potrefilo. Ja bila dzangrizava, on pijan i nervozan, posvadjamo se i mic po mic - padnu shamari, a posle i pesnichenja. Krv mi je pustio i bila sam posle sva modra.
Od kad je umro, nema batina u mom zivotu. Niti ih primam, niti ih dajem.
Osim sto sam u par navrata lupila lake shamare pijanim muskarcima koji su mi se nepristojno udvarali i dobacivali mi u kafani.
Korisnikov avatar
By Daliborka
a pre godinu dana Paki
A bre, B.U., obicne batine su tako neoriginalne. Jos te posle izbatinana osoba tuzi
Mozda su neoriginalne
ali su delotvorne
pa, za sta trenirao kikboks
ako ne da ga isprobam na nekome
ako nekoga prebijesh a niko ne vidi
moze da te tuzi
nema dokaza da sam to bio ja
:neto:
No, no, B.U.
Niposto da vestinu u kikboksu koristis za prebijanje korisnika.
:neto:
Majka Daca te moli da takve ideje izbijes sebi iz glave.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nikada nisam udarila nekoga, niti je neko mene da bi to moglo da se okarakterishe kao nasilje.. Nema toga na ovom svetu sto bi moglo da opravda nekoga ko bi me udario, ili moj udarac.. Mislim da me neko udari da bi mu glavu otkinula zbog toga, uh, zbog toga sto ja ne dam na sebe NIKADA i verovatno bi tu cela nasa prica bila zavrsena i gadila bi mi se ta osoba!

Aliiiiiiiiii, (sada ide vazan deo), u krevetu, mali udarci i grubost, hm, mmmmmmmmmmh, e to je vec nesto drugo i ume mnoooooooooogo da napali, mmmmmmh... :bic: :boxer: :bale: :blush:

Ali ni to nije moguce uvek niti sa bilo kime, vazan je momenat.. ;)
By ~ Le Saint X ~
Necu teta Daco..evo, obecavam..bar ne tog korisnika kojeg hteo

ali jednog cu svakako kad tad

I just have to do it

Elem...tako mi je zao sto vas je muz maltretirao...
Stvarno mi je zao
Korisnikov avatar
By Daliborka
Bilo, pa proslo.
Bitno da je on preminuo, smirio se, ostavio mi nasledstvo, a bol od njegovih batina je davno minula...
By ~ Le Saint X ~
Sad cu vam poslati neki filmic

da zaboravite te traume koje je ovaj post mozda izazvao

jel u redu, teta Daco?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Sad cu vam poslati neki filmic
da zaboravite te traume koje je ovaj post mozda izazvao
jel u redu, teta Daco?
Kako da nije u redu. Ne da je u redu, nego je gala, gala, gala u redu.
:smug:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by BellyButton
Mladi momak atletske gradje u elegantnoj teget trenerci,
Ovo je najbitniji detalj cele price

:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!