Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: EnRage, Moderators
Originally posted by SunceSunceeeeee.....
Veliki pozdrav za tetka Dacu! Mnogo ti hvala sto si glasala za mene.
Sunce je zvezda pa to je vec jasno...I Zemlja se okrece oko mene.
Snimao sam nocas jedan film. Za xy godina u starackom domu razgovaraju nosioci spomenice, Swanheart i superfly:
Swanheart: "Nisam verovala da ce nas tetka Daliborka nadziveti. Pola foruma smo sahranili, a ona je ostala ista onakva - vitalno luckasta i nafrakana. Ne znam, nisam je volela, a sada shvatam da zelim da budem kao ona - dugoziveca, neprolazna, vinoidna."
superfly: "Pa sta sam ti ja sve ove godine govorio. Ja sam oduvek voleo tetka Dacu."
Originally posted by Mars
...Vi se sećate Radovana Brankova? On je jednom pravio skrivenu kameru po pijacama u Srbiji. I da ne verijete kako je narod lakoveran. Jednom je prodavao jaja od MEKSIČKOG PEVCA! Kao, mnogo su dobra, jeste da je PEVAC, ALI TAMO pevci nose jaja. I JOŠ ne prodaju se na komad, ne, nego NA KILO, i visoka neka cena bila. AL da vidite narod!! Malo gledaju, trepcu i onda krene JEADAN (možda to namešteno, taj prvi) i onda krenu SVI, ovaj oće POLA KILE, ovaj oće CELO KILO, pare lete...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!