Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
Teta Daco

jel moze jedna topla cokolada? :sigh:

Cuo sam da tvoja topla cokolada lijeci ljubavne muke. :D
Korisnikov avatar
By Mars
Slika

Po teta Dacinoj recepturi.
Ostavila ovde male zalihe da imamo dok ona nije tu...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman
Teta Daco

jel moze jedna topla cokolada? :sigh:

Cuo sam da tvoja topla cokolada lijeci ljubavne muke. :D
Vidi, vidi, umesto da kuva meni caj, odlutao u susedni kafic... :bic:

Pozdravi za Daliborku, Marsa i ostale... lep vam je ovaj kafic.. :)
Korisnikov avatar
By Daliborka
:radosnice:
Ala ovaj kafE funkcionise, kao po loju...
Kad ja nisam tu, tu je moj Mars da usluzi drage goste iz prijateljskog kafEa " Dina i Seaman ".

Samo se vi raskomotite...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Daliborka, jel moze jedna kafa sa mlekom, nek bude jaca, nisam se naspavala.
I gledaj da ovog puta ne umocis sisu u solju. :lukavi:
Korisnikov avatar
By Seaman
Lepa vam je topla cokolada. :mljac:

Odoh sad da :mete:
Korisnikov avatar
By Modesty
Evo mene zalutale ovčice...nemam pojma o čemu je riječ u vlastitom klubu....tata daco,kako posao...čega da se prihvatim,pijanih gostiju,metle ili mikrofona ili šanka?
Sve ću ja nadoknadit......i da,da vas obavjestim,dobila sam posao voditelja odjela(šef odjela9 u mercatoru i u petak idem u tuzlu i mostar na obuku 9 dana.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ne moras nista da radis trenutno, Modesty.... Opusti se i popij vinjak. I ja cu...
Noc je tamna i zrela, pa cemo u ovom skoro praznom baru, u dimu popusenih cigareta i neispraznjenih piksli, da se prepustimo ponocnim emocijama...
:gotika: :cigareta: :catwoman: :gotika:
''
Korisnikov avatar
By Dzi
Good evening :)
Bi li mogla jedna duplo jaka kafa?..otkida me glava, a estupidno mi se ne spava..(kad umrem naspavacu se :doh: )..:(
Korisnikov avatar
By Daliborka
Hajde, skuvacu ti kaficu, mada nisam bas voljna bilo sta da radim sada, osim da uzivam u opojnoj, sentish muzici i da gustiram vinjak i EVE cigarete.
:cigareta:
Evo, stizu za tebe kafa i dupli vinjak. Ili, bese obrnuto ? Aha da, dupla kafa i obican vinjak.
:kafa:
Korisnikov avatar
By Sunce
Veliki pozdrav za tetka Dacu! Mnogo ti hvala sto si glasala za mene.

Sunce je zvezda pa to je vec jasno... :sunce: I Zemlja se okrece oko mene.

Snimao sam nocas jedan film. Za xy godina u starackom domu razgovaraju nosioci spomenice, Swanheart i superfly:

Swanheart: "Nisam verovala da ce nas tetka Daliborka nadziveti. Pola foruma smo sahranili, a ona je ostala ista onakva - vitalno luckasta i nafrakana. Ne znam, nisam je volela, a sada shvatam da zelim da budem kao ona - dugoziveca, neprolazna, vinoidna."

superfly: "Pa sta sam ti ja sve ove godine govorio. Ja sam oduvek voleo tetka Dacu."
Korisnikov avatar
By Mars
:)

Pametni i lepi ljudi na ovom forumu, a medju teta Dacinim prijateljima POSEBNO.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Daliborka
Kad ja nisam tu, tu je moj Mars da usluzi drage goste iz prijateljskog kafEa " Dina i Seaman ".
Teta Daco, obožavam vas.
Što se kaže: da vas nema, trebalo bi vas izmisliti!

A sva sreća pa vas ima.
Korisnikov avatar
By Modesty
Dupla,Mars...plizzz...ne mogu na oči da gledam
Korisnikov avatar
By Mars
Jao, jao, jao... ni ja. Al ti ode.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Sunce
Veliki pozdrav za tetka Dacu! Mnogo ti hvala sto si glasala za mene.

Sunce je zvezda pa to je vec jasno... :sunce: I Zemlja se okrece oko mene.

Snimao sam nocas jedan film. Za xy godina u starackom domu razgovaraju nosioci spomenice, Swanheart i superfly:

Swanheart: "Nisam verovala da ce nas tetka Daliborka nadziveti. Pola foruma smo sahranili, a ona je ostala ista onakva - vitalno luckasta i nafrakana. Ne znam, nisam je volela, a sada shvatam da zelim da budem kao ona - dugoziveca, neprolazna, vinoidna."

superfly: "Pa sta sam ti ja sve ove godine govorio. Ja sam oduvek voleo tetka Dacu."
Sunceeeeee..... :smug:
Posle ovako lepe price, red je da se malo ishibamo celerovim liscem ( dobro je za cirkulaciju ) i , naravno, ono nashe za kraj... Shasholjenje i shkakljanje paunovim perom :blush: Idem samo da nadjem paunovo pero...
:blush:
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
:lol: A stvarno sam razmisljao. Jednog dana u starackom domu, ima da se secamo tetka Dace. Sve ce nas nadziveti. :zvezda:

Glili, gili, D aco! :pilence:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Sunce
Glili, gili, Daco! :pilence:
uhuhuhuhuhu, ihihihihihihihihihi
Slika
Korisnikov avatar
By Daliborka
Kako si samo znao da pripremam pecenu curku za rucak, Mars ?
:curka: :love:

Telepatija ( je l` se tako kaze ? ), eto to je.... Boze, mi smo u nekakvoj telepatskoj vezi...

:)
Korisnikov avatar
By Mars
Teta Daco, pa to se desilo ONOLIKO puta!

Sama ruka pošla, ja se čudim - kakve veze ima ĆURKA, mi obično u ovo vreme pijemo KAFU, slušamo MUZIKU, pričamo...pa reko, ajde ćurka-ćurka. I VIDITE!

Kolika vam je ćurka, koliko je pečete? Ja čuo nešto od 40 do 50 minuta za kilogram, ali nikad nisam probao, ne bih umeo ja to nikako.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja celu curku od jedno 4 kile nafilujem dzigericom i metnem je da se pece ucelo.
Kad kozhica postane resh zlatna, a meso mehko i odvojivo, onda je i gotova. :curka:

Preferiram svezu curetinu i takvu i kupujem. Pokusala je svojevremeno da me prevari jedna lukava Suboticanka sto se bavi uzgojem i prodajom curki, pa mi uvalila odmrznutu curku kao svezu.
Lepo sam joj rekla da insistiram da je curka sveza, tek zaklana, a ona se klela da jeste. Ja joj poverovala, kupila curku, dosla kuci, raspakovala curku i gledam je.... Gledam.... nesto mi sumnjivo....
Onda sam joj zavukla ruku duboko u utrobu i napipala - parchence neodmrznutog mesa ! :mad:
To je bio dokaz da me je ona kalashtura prevarila i da mi je uvalila ipak odmrznutu curku ! :mad:
Odmah sam se spakovala, spakovala sam i curku, pa put pod noge i pravac nazad kod prodavacice. Ljuta kao ris, zakucala sam na vrata nesavesne trgovkinje, zahtevajuci da primi nazad curku, a meni vrati novac, jer me je slagala i uvalila mi odmrznutu curku, a naplatila mi je kao svezu.
Nemajuci kud, ucinila je sta sam od nje zahtevala.

Fine su za jesti i one pazinske curke, velike su kao nojevi, pa se kupuju na kilo. Pola pazinske curke, boga ti, kao pola omanjeg praseta. Ali sto su fine... :mljac:
Korisnikov avatar
By Mars
Bravo, teta Daco. Ja se takodje zalažem za prava potrošača.

A da vam kažem..to me TOLIKO nervira i sablažnjava ta osobina našeg naroda da jedan drugog prevare, da ja ne mogu da vam opišem. Ja sam svakojake narode i ljude video ali verujte mi, to koliko naš čovek hoće da prevari nekog svog to nigde nisam sreo. Svako svakog hoće da nasamari, svako.

:pirat:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Pa da. I to cak ide toliko daleko, da se, recimo, na subotickoj pijaci mogu videti mangupi kako drze kutije u ruci i vicu : " Cudo nevidjeno ! Nevidljiva zmija ! Pogledajte nevidljivu zmiju za samo 10 dinara ! "
Za nepoverovati je da ima budala koje im daju 10 dinara da bi zavirili u kutiju, koja je prazna.

Jer, zmija je nevidljiva, je l` tako....
:doh:
Korisnikov avatar
By Mars
Zamislite... i to prolazi?

Vi se sećate Radovana Brankova? On je jednom pravio skrivenu kameru po pijacama u Srbiji. I da ne verijete kako je narod lakoveran. Jednom je prodavao jaja od MEKSIČKOG PEVCA! Kao, mnogo su dobra, jeste da je PEVAC, ALI TAMO pevci nose jaja. I JOŠ ne prodaju se na komad, ne, nego NA KILO, i visoka neka cena bila. AL da vidite narod!! Malo gledaju, trepcu i onda krene JEADAN (možda to namešteno, taj prvi) i onda krenu SVI, ovaj oće POLA KILE, ovaj oće CELO KILO, pare lete...

Ovce su za šišanje, znate kako kaže naš narod.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mars
...Vi se sećate Radovana Brankova? On je jednom pravio skrivenu kameru po pijacama u Srbiji. I da ne verijete kako je narod lakoveran. Jednom je prodavao jaja od MEKSIČKOG PEVCA! Kao, mnogo su dobra, jeste da je PEVAC, ALI TAMO pevci nose jaja. I JOŠ ne prodaju se na komad, ne, nego NA KILO, i visoka neka cena bila. AL da vidite narod!! Malo gledaju, trepcu i onda krene JEADAN (možda to namešteno, taj prvi) i onda krenu SVI, ovaj oće POLA KILE, ovaj oće CELO KILO, pare lete...
:shok:
:lol: :lol: :lol:

Zanimljive diskusije vodite.... :smeh:

Zelim jedan chaj sa limunom.
Dobro vece svima, naravno.
:deni:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Od srca je, pa hvala Sunce, mada ja kao radikalka bas mnogo ne mirisem albanski jezik.
:ozbiljan:

Ali, posto si me tako lepo shkakljao i shasholjio paunovim percem, naucicu i albanski jezik zbog tvoje pesme meni namenjene.
:yes:
Korisnikov avatar
By Mars
Cao, tetka Daco!

Jao, danima ne stizem da svratim, da vidim kako ste...
Jel ste dobro, sve u redu? Jel ste bili kod doktora za ono? Jel guzva bila?

Kod mene uglavnom sve po starom. Dobro sam. Na par zabava bio, sredjivao nešto po stanu i oko kola. Sutra ću na groblje da idem. Nedostaje mi moje groblje od kuće (tj. moji tamo) pa sam rešio da nadjem ovde nekog. Na tu ideju sam došo pošto je ovde Dan sećanja na veterane, na ratnike u II Svetskom ratu koji su se borili protiv onog odvratnog HITLERA, koji im je mladost i živote upropastio, e...idem da nadjem neki najzapušteniji grob, nekog kome NIKO ne dolazi, pa ću JA da ga sredjujem i obilazim! SMRT FAŠIZMU!!!

Prokleti Hitler i nacisti i neonacisti i SVI takvi.

:nunchake:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Mislis, da li sam bila kod doktora zbog neuobicajeno jakog smrada nogu ?
Jesam. I dobila sam recept za neku kremu, ne mogu da joj se setim sad imena, protiv gljivica koje su mi dijagnosticirane kao uzrocnik tog smrada.
Sad mazem i cutim.
Cekam da prodje.

Sto se grobova tice, savetujem ti da pod hitno nadjes sebi muza, da ga boze zdravlja jednog dana i sahranis, pa da onda njegov grob obilazis, kao ja sto redovno obilazim grob ovog mog pokojnog nesrecnika, sto je preminuo od infarkta.
:sarana:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 23
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!