Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Tako to uvek krene... ali ljudi ce ubrzo provaliti da ne valja to nista.

Pa lvl cap je 40 i kazu da se nece povecavati nikada?!

Please! :hand:
Korisnikov avatar
By Rei
Ma na osnovu chega si zakljuchio da ne valja? Igra je predobra i svima se svidja koji su probali, po ostalim forumima. :chilling:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Meni se ne svidja, zato shto je u nekom NWN fazonu. Maltene hack and slash...
Korisnikov avatar
By Rei
NwN hack & slash?

LM probacete kad izbace trial ( ako izbace :| ) pa cete videti :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pa kombinacija NWN i Diabla. Imam utisak da je takav interface. Gledao sam game play nwa jubituu, i nisam neshto bash odushevljen. Suvishe kliktanja na sve strane. :giggle:
Korisnikov avatar
By Dirrty
A i nesto je previse shareno... kao crtani film!

Nisam toliki zaljubljenik u mmorpg ili igrice uopste, pa je to mozda razlog sto mi se ne dopada.

WoW volim iz razloga sto je na neki cudan nacin nastavak Warcraft 3 serijala...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pa nije na chudan nachin, i jeste nastavak. :giggle:
Korisnikov avatar
By Rei
Istekao mi je free mesec juche i nemam kesha :rida:

Bash je dobra igra. :sw:

Stizhe u decembru patch 1.1 sa brojnim novinama, itemizarion poboljshanja, nove nagrade za world pvp, dve 'nove' tank klase (izbachene pred release jer nisu bile "dovoljno super"), client performance tweaks (toga je vec bilo i chuda su mi napravili sa jednim jednostavnim shader optimization tweakom) i tako..

Nedostajace mi moj High Elf Swordmaster (tank u haljini) dok ne obnovim pretplatu :superheroj:

Slika
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Jel aktuelan taj besplatan mesec? Pokusao sam da skinem game client i prijavljuje mi gresku pri konekciji?
By Pending-For-A-Bending
Ovo mi se ni ne igra... deluje previse,... sto rece Drti, nedovrseno

Kod WOWa je fora to poznavanje celog sveta i njegove istorije. Znas kako je lud trip kad konacno mozes licno da se obracunas sa Illidanom, ili Arthasom. A i to PVP?! Ma daj... to je meni za napaljene klince sa ultra brzim refleksioma. i ovako igram priesta i to holy, pa ne daj boze da zavrsim u PVPu. Ukoliko u WOWu kao endgame uvedu PVP prvi cu da odustanem od dalje igre....

Za dve nedelje izlazi Wrath of the Lich King. Ima mnogo novina, priestove su konacno sredili, paladine nerfovali, tenkovi su konacno zabnavni, hunter moze da pripitomi sad OGRMONOG T-rexa... Nova klasa death knight obecava, kao i novi kontektinent Northrend.

Zasto bih prelazio na neku drugu igru kad imam mocnog Epic Priesta koji je sa guildom zavrsio T6 sadrzaj... ok, nismo zavrsili Sunwell Plato, ali su zato Kael Thas, Lady Vash, Illidan i Archimonde bili na farmu jos i pre patch Echoes of Doom.

Ovaj Warhammer mi deluje kao jos jedan trash poput Conana i City of Heroes
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by operativni kadar
Jel aktuelan taj besplatan mesec? Pokusao sam da skinem game client i prijavljuje mi gresku pri konekciji?
Ma 'free' mesec koji se dobije kad kupish igru :)

@medo

Cela poenta Warhammer fantazije je ratovanje izmedju fakcija, nije bilo moguce napraviti igru koja ce se fokusirati na PvE, i neke tako arch-enemies.

A PvP u ovoj igri je mnogo vishe od BG, arena i gankovanja koje imash u WoWu gde pobedjuje onaj sa boljim geearom, na kraju krajeva, ceo open PvP u WotLK je direktna kopija WARa, kao josh poneke stvari.

PvP u WARu je tako lepo pomeshan sa PvE, svaka PvE zona ima svoj 'RvR lake' u kojem se odvijaju ORvR bitke, zauzimaju objektivi i zamkovi koji pruzhaju bonuse u PvE delu igre i josh par stvarchica, sa sve battering ram-ovima za provaljivanje u zamak, i vrelim uljem koje ce ti protivnici prosipati sa vrha :)

Postoji chak 18 scenarija (wow battlegrounds), klase su balansirane, tankovi su ne samo korisni nego i pozheljni u PvPu, a ultimativni cilj je osvojiti protivnichki glavni grad , mada se to josh uvek ne deshava jer je malo ljudi preshlo lvl 31.

I tako. Ali jeste malkico nedovrshena, zhurili su da izbace igru zbog WotLK. Zato mnogi chekaju decembar i patch 1.1. :)

Jesi igrao AoC ? :)
By Pending-For-A-Bending
Mislis WAR je kopija WOW-a sto se tice pvp-a? WOW je izasao jos odavno.

Da, pobedjuje onaj sa boljim gearom. Ali za bolji gear moras da se pomucis. Ja podrzavam tu ideju da da moras da se pomucis za gear. Glupo je da tek tako upadnes i samo zboh skilla gankujes sve. To nije svrha ni WOWa, niti nekog RPGa. Moras da dodjes do toga levelovanjem. Guild Wars i ona suluda ideja da dobijes odmah maximalan nivo i super opremu je stvarno... suluda. Mislim ako tako nesto zelis, onda stvarno WOW nije za tebe. Secam se da iako si bio 70ti nivo nisi hteo da radis na opremi za jace instance. Ja evo sad posle 2 godine imam najjacu mogucu opremu u igri i stvarno mi je super. trud se isplatio. Za casual igrace tu je GW i ovaj WAR, a za HardCore tu WOW :)
Korisnikov avatar
By Rei
Za hardcore WoW :lol:

Samo cu da te informishem da WAR nije prva Mythicova igra, njihova prva igra Dark Age of Camelot iz 2001. je takodje bila fokusirana na PvP sa mnogim slichnim mehanizmima, i bila je vrlo uspeshna, ako je WAR 'kopija' ichega onda je 'kopija' DAoC-a.

Blizzard se posle 3+ godine 'seti' da pruzhi malo love-a world PvPu, bash u isto vreme kada WAR pochinje sa beta fazom i dobija pozitivne kritke, bash kada je Tome of Knowledge prestavljen u WARu blizzard se 'seti' da ubaci achievements sistem (neshto shto je uzgred lotro prvi implementirao), posle 4 godine blizz se 'seti' da mozhe da omoguci igrachima da se queue-uju za BGs iz bilo kog dela sveta, i posle 4 godine izjavljuju kako je alliance-horde konflikt "the core of our game"... :sw:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Pending-For-A-Bending

Da, pobedjuje onaj sa boljim gearom. Ali za bolji gear moras da se pomucis. Ja podrzavam tu ideju da da moras da se pomucis za gear. Glupo je da tek tako upadnes i samo zboh skilla gankujes sve. To nije svrha ni WOWa, niti nekog RPGa. Moras da dodjes do toga levelovanjem. Guild Wars i ona suluda ideja da dobijes odmah maximalan nivo i super opremu je stvarno... suluda. Mislim ako tako nesto zelis, onda stvarno WOW nije za tebe. Secam se da iako si bio 70ti nivo nisi hteo da radis na opremi za jace instance. Ja evo sad posle 2 godine imam najjacu mogucu opremu u igri i stvarno mi je super. trud se isplatio. Za casual igrace tu je GW i ovaj WAR, a za HardCore tu WOW :)
Shta kakish. Veruj mi meco nemash ti pojma shta je hc wow. Ovo sada je nula. Svi altovi imaju epix, u arenama pobedjuju flavor of the month klase. Only in wow sunwell geared priest can die from green geared rogue.

Ocesh hc pvp? Probaj EvE online i javi koliko potrajesh, moj je rekord oko dva meseca.

Inache blizzard sere shto se tiche informacije koliko igracha igraju wow...broj aktivnih pretplatnika u Evropi je manji od 200k...proshle godine je bio oko 250k. Pa ti vidi da li igra ima buducnost.

WAR je doshao kao neka alternativa, ja svaku alternativu u globalu podrzavam, da li je bolja ili ne zavisi od osobe do osobe.
Korisnikov avatar
By Rei
Ma nije poenta u broju pretplatnika (mada si ga i ti malo 'lupio' :P ), koliko ljudi slusha turbo-filk i jede u McDonaldsu :P
Korisnikov avatar
By Rei
Pa ne morash, niko te ne tera, ali te ne tera ni da trash talkujesh igru koju nisi probao :tepih:
Korisnikov avatar
By Rei
BTW znate li koji je drugi najveci MMORPG posle WoW-a? ...... RUNESCAPE.... ~1.3 mil subscribers :lol:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by REI
Ma nije poenta u broju pretplatnika (mada si ga i ti malo 'lupio' :P ), koliko ljudi slusha turbo-filk i jede u McDonaldsu :P
Ma to su informacije s wow censusa ili tako neshto...i ukupno +-10k to je taj broj.
btw. Runescape je zakon. Da ga neko ubaci na cd, poboljsha grafiku, stavi bolju muziku. Ma sve ostale igre bi postale stvar proshlosti. Igra bukvalno ima sve.
Korisnikov avatar
By Rei
Shteta ja nikad nisam igrao placenu verziju RS.

Ocesh da igramo opet, jel ima josh free deo? :lol:
Korisnikov avatar
By Rei
Dobio sam svoj prvi Pocket item :)

Pocket items su simpatichni, 'ukrasni' itemi koji se dobijaju kroz Tome unlocks* ili istrazhivanjem sveta, pronashao sam juche jednog named moba sluchajno, ubio ga i dobio Mouldy Coin Purse :)

Kad ga aktiviram dobijem zeleni oblachak oko nogu, kao da sam pogano prdnula :blush:

Slika

*ne znam jesam prichao o Tome of Knowledge-u, u pitanju je log koji prati sve shto igrach uradi, kroz njega se otkljuchava lore, dobijaju titule za achievements, specialni itemi kada unlockuju posebne strane kao npr trofej za ubijanje 1000 pripadnika Chaos frakcije, ili npr poseban cloak kada se ubije jedan poseban Dryad i tako.

U pitanju je jedan od najhvaljenijih i najbolje implementiranih feature-a. Postoji ceo tim u Mythicu koji je zaduzhen samo i samo za Tome. :)
Korisnikov avatar
By Rei
Pa? Ko je spomenuo WoW :mag:
Korisnikov avatar
By Rei
Apsolutno ne dodje na isto, 1000 Chaosa mozhesh ubiti do 20. nivoa kroz redovan PvP, a trofej je chisto vizuelna stvar, bedz koji zalepish na armor. Epic flying mount nije.
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by REI
Apsolutno ne dodje na isto, 1000 Chaosa mozhesh ubiti do 20. nivoa kroz redovan PvP, a trofej je chisto vizuelna stvar, bedz koji zalepish na armor. Epic flying mount nije.
Sto mu dodje kao jos vece sranje, zar ne? Ovde makar dobijes nesto sto mozes da koristis.

Kroz reputaciju, i achievemente mozes dobiti extra mountove, glyphove, pet-ove, titule (prvi priest koji dogura do 80og nivoa dobija titulu High Priest, ili ako odradis odredjeni chain dobijes novu titulu)

Znaci: U WAR se mucis da dobijes bedz, a u WOWu se mucis da dobijes flying mounta kojeg retko ko ima ili enchantment za head item. Pa ti odluci sta je bolje
Korisnikov avatar
By Rei
Nadjoh jednu forumashicu u igri :giggle:

Slika
Korisnikov avatar
By Rei
Josh malo shotova...

krajolik

Slika Slika Slika Slika

Iiii, danas sam zakasnio na RvR, bio je daily task vezan za Heavy Metal event povodom ubacivanja dve nove klase u igru, elem kad sam se ulogovao Order je vec zauzeo svih shest t3 Keepova, i u toku je bila odbrana jednog Keepa, ali smo ih oterali, tako da nisam uspeo da uhvatim shotove prave akcije. Jako mi je zhao buduci da je samo Order imao dva ipo warbanda, shto je oko 60 ljudi, Destro je sigurno imao bar 50 buduci da su brojniji na serveru.

Tako da evo kako je izgledao sam kraj, potraga za prezhivelima :)

Slika Slika Slika

(ovaj treci je zauzimanje battlefield objective-a, ubijanje nekog NPC generala)

I za kraj jedan predobar bug :D

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!