Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by operativni kadarMa 'free' mesec koji se dobije kad kupish igru
Jel aktuelan taj besplatan mesec? Pokusao sam da skinem game client i prijavljuje mi gresku pri konekciji?
Mislis WAR je kopija WOW-a sto se tice pvp-a? WOW je izasao jos odavno.Samo cu da te informishem da WAR nije prva Mythicova igra, njihova prva igra Dark Age of Camelot iz 2001. je takodje bila fokusirana na PvP sa mnogim slichnim mehanizmima, i bila je vrlo uspeshna, ako je WAR 'kopija' ichega onda je 'kopija' DAoC-a.
Originally posted by Pending-For-A-BendingShta kakish. Veruj mi meco nemash ti pojma shta je hc wow. Ovo sada je nula. Svi altovi imaju epix, u arenama pobedjuju flavor of the month klase. Only in wow sunwell geared priest can die from green geared rogue.
Mislis WAR je kopija WOW-a sto se tice pvp-a? WOW je izasao jos odavno.
Da, pobedjuje onaj sa boljim gearom. Ali za bolji gear moras da se pomucis. Ja podrzavam tu ideju da da moras da se pomucis za gear. Glupo je da tek tako upadnes i samo zboh skilla gankujes sve. To nije svrha ni WOWa, niti nekog RPGa. Moras da dodjes do toga levelovanjem. Guild Wars i ona suluda ideja da dobijes odmah maximalan nivo i super opremu je stvarno... suluda. Mislim ako tako nesto zelis, onda stvarno WOW nije za tebe. Secam se da iako si bio 70ti nivo nisi hteo da radis na opremi za jace instance. Ja evo sad posle 2 godine imam najjacu mogucu opremu u igri i stvarno mi je super. trud se isplatio. Za casual igrace tu je GW i ovaj WAR, a za HardCore tu WOW![]()
Originally posted by REIMa to su informacije s wow censusa ili tako neshto...i ukupno +-10k to je taj broj.
Ma nije poenta u broju pretplatnika (mada si ga i ti malo 'lupio'), koliko ljudi slusha turbo-filk i jede u McDonaldsu
![]()
Originally posted by REISto mu dodje kao jos vece sranje, zar ne? Ovde makar dobijes nesto sto mozes da koristis.
Apsolutno ne dodje na isto, 1000 Chaosa mozhesh ubiti do 20. nivoa kroz redovan PvP, a trofej je chisto vizuelna stvar, bedz koji zalepish na armor. Epic flying mount nije.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!